НАЧАЛО Прессъобщения

Последен уикенд за предварителната продажба на Wall Street Memes

септември 22, 2023 18:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Последен уикенд за предварителната продажба на Wall Street Memes

Wall Street Memes наскоро навлезе в последната си седмица от предварителната продажба, постигайки изключителни резултати и обещавайки интересни възможности за инвеститорите.

Събраната сума вече превишава $25 милиона, подчертавайки голямото внимание, което проектът привлича. Също така на сайта се съобщава, че монетата може да бъде листната на няколко Tier-1 борси, което ще допринесе за още по-голям интерес от страна на инвеститорите.

Но какви са очакванията на крипто анализаторите и инвеститорите, какво и какви са причините да инвестираме в Wall Street Memes, ще видим в следващите редове.

Какво можем да очакваме в следващите дни?

В следващите дни очакваме листване на водещи крипто борси, което ще даде тласък на цената, която в момента е $0.0337. Атрактивността на новите криптовалути и увеличеният интерес от страна на инвеститорите би могъл да доведе до забележимо увеличение на цената, която може да достигне до $0.12 само в първите дни след началото на търговията на борсите. При правилно управление и добър маркетинг, този успех е напълно възможен и обещава добри възвръщаемости на инвеститорите.

Не е без значение да се спомене, че и крипто стейкърите също успяват да се снабдят с повече токени, което може да донесе още по-големи печалби, тъй като пасивният доход от криптовалути (в случая $WSM токени) ще им донесе и по-голяма начална позиция.

 


Кои крипто борси минават в графата Tier-1 и защо това е важно да се знае?

Терминът „Tier-1“ в контекста на крипто борсите се отнася до платформи, които са признати за изключително надеждни, с висок обем на търговия и добра репутация в индустрията. Tier-1 борси включват Binance, Coinbase, Kraken, Huobi, OKX, Gate.io, eToro, PrimeXBT, Bybit, Crypto.com, Gemini и други.

Потенциалното позициониране на Wall Street Memes на Tier-1 борса е от ключово значение, тъй като това увеличава достъпността и видимостта на токена пред широка аудитория от инвеститори. Тези борси са известни с високата си сигурност, регулирани са и предлагат различни опции за търговия, което привлича както нови, така и опитни търговци.

Освен това, наличието на $WSM в такава борса обикновено води до увеличаване на търговския обем, който може да доведе до стабилност и ръст на цената на валутата. Търговците и инвеститорите често търсят валути, които са листнати на Tier-1 борси, тъй като те предоставят допълнителна увереност в легитимността и потенциала на проекта.

Като цяло, листването на Tier-1 борса може да бъде индикатор за качество и доверие и обикновено предшества по-широко приемане и ръст на цената на Wall Street Memes.

Защо да инвестираме в Wall Street Memes?

Инвестирането в Wall Street Memes е привлекателно поради няколко ключови причини, които ще разгледаме сега.

Огромна фен база

Проектът вече има масивна фен база, с над 270,000 последователи в Twitter, което се превръща в силен жокер за това общността да расте и да създава стабилна основа за проекта. Силната и активна общност може да бъде ключов фактор за успеха на криптовалута.

Успешна предварителна продажба

Wall Street Memes има една от най-успешните предварителни продажби за 2023 година, събирайки над $25 милиона. Това показва силния интерес и подкрепа от страна на инвеститорите и може да създаде стабилна основа за бъдещ ръст на стойността.

Потенциал за развитие

Опитният маркетингов екип и стратегията, базирана на успешни проекти като Dogecoin, Shiba Inu, и Pepe, обещават висок потенциал за развитие и разширяване на проекта в бъдеще. Концепцията, която се основава на популярното GameStop движение, вече е доказала своята привлекателност и ефективност.

Очаквано листване на топ борси

Очакваният започващ ръст, спомаган от потенциалното листване на големи крипто борси като Binance и Coinbase, може да увеличи видимостта и достъпността на токена, което съответно би могло да доведе до увеличение на цената.

Как да закупя Wall Street Memes?

Ако не искате да изтървете шанса да закупите Wall Street Memes по време на предварителните продажби, то нека видим как можете да го купите:

  1. Посетете сайта на Wall Street Memes
  2. Свържете своя крипто портфейл
  3. Изберете сумата, която искате да инвестирате
  4. Потвърдете транзакцията
  5. Заявете токените си след 5 дни, когато приключи предварителната продажба


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Инвеститорите в Polygon (MATIC) купуват този конкурентен токен, който може да реализира 20 пъти повече печалби

Polygon (MATIC) завладя крипто света, предлагайки мащабируемо и рентабилно решение на проблема с претоварването на мрежата на Етериум.

декември 10, 2023 16:20 4 мин. четене

Цената нa токена на FTX се покачва с 230% за 30 дни, по-добре ли е да купите тази управлявана от общността борса?

Пазарът на криптовалути не спира да изненадва, като наскоро FTX (FTT) токените поскъпнаха с 230% за 30 дни.

декември 10, 2023 14:00 3 мин. четене

Лайткойн може да тръгне към $200 след халвинг събитието на Биткойн

Лайткойн се насочва към $200, докато халвинг събитието на Биткойн наближава, което може да е сигнал за потенциален растеж и повишена пазарна динамика.

декември 10, 2023 13:00 5 мин. четене

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 10, 2023 9:01 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.