НАЧАЛО Други

Pornhub си партнира с PumaPay за да приема крипто за плащане

АВГ. 24, 2018 14:03 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Pornhub си партнира с PumaPay за да приема крипто за плащане

Канадският уебсайт за забавление за възрастни Pornhub обяви партньорство със стартъпа за крипто плащания PumaPay, за да даде възможност на своите потребители да плащат в криптовалути.


Pornhub вече приема PumaPay, с неговия "уникален" протокол за плащане, който ще позволи на потребителите автоматично да плащат за абонаментите си, включително PornHub Premium. PornHub популяризира партньорството с видеоклип в YouTube, озаглавен "Pornhub and PumaPay Save the World".https://youtu.be/t4jpTLDAgX8Този ход следва подобно споразумение с криптовалутата Verge (XVG), завършено през април. Партньорството с Verge позволява на клиентите да плащат с токена за Pornhub Premium и всички покупки в рамките на продукта.

По-рано този месец дъщерното дружество на Pornhub,Tube8, разкри плановете си за разработване на платформа, задвижвана от блокчейн, за да могат потребителите да печелят крипто за гледане и взаимодействие с видеоклипове. Чрез партньорство със Vice Industry Token (VIT), Tube8 ще създаде платформа за своите 10 милиона потребители, което ще им даде шанс да се "платят да консумират своето безплатно съдържание".

През март Playboy Enterprises обяви, че ще разработи онлайн портфейл, който ще позволи на клиентите да използват крипто, за да платят за онлайн медиите на компанията и ще включват поддръжка за VIT.

Въпреки това, по-рано този месец Playboy обвини канадската фирма Global Blockchain Technologies, че не е успяла да изпълни сделка, в която те ще интегрират блокчейн платформата в уебсайтовете на Playboy.

VIT също се включи в правния конфликт и планира да търси собствена реституция след като "се предполага, че са загубили милиони крипто токени в разпадаща се сделка между Playboy Enterprises и Global Blockchain Technologies".

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Уругвай постави първия си Биткойн автомат

 Преди участието на Уругвай, Южна Америка разполагаше с 79 автомата, което представлява 0.2% от глобалните битомати.Според Ámbito, първият криптомат в Уругвай е инсталиран в крайбрежния град Пунт...
ЯНУ. 16, 2022 14:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase придобиха фючърсна борса

Coinbase казват, че са придобили FairX, фючърсна борса, която се регулира от Комисията за търговия със стокови фючърси на САЩ.От борсата за криптовалути казват, че първоначално ще предлагат крипто дер...
ЯНУ. 15, 2022 18:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

933 NFT селфита за $3 всяко - колекцията сега струва милиони

Колекцията, наречена “Ghozali Everyday”, включва селфита, правени от 22-годишния всеки ден от 18 до 22 години, обхващащи период от 2017 до 2021 г. Гозали продаде всяка от снимките за 0.001 ETH ($3.25)...
ЯНУ. 15, 2022 16:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Руски рапър става официален посланик на TON

Изпълнителят е споменавал монетата много пъти в различни канали в социалните медии, включително Telegram, Instagram, и дори е споменавал токена в новоиздадената си песен, наречена "Защо?"Моргенштерн с...
ЯНУ. 15, 2022 13:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света