НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Поредната скандална прогноза: Биткойн до $250 000

ФЕВ. 12, 2019 09:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Поредната скандална прогноза: Биткойн до $250 000
Марк Джефри, автор на книгата oт 2013, „Bitcoin Explained Simply“, остава с бичи настроения за бъдещето на биткойн, въпреки сегашния климат. Създавайки аналози на дотком бум-а, той прогнозира бъдещ растеж до цена от $250 000.

Токен войни


Може би в момента преживяваме крипто зимата, като държим нашето крипто с надеждите за бъдещи печалби, но Марк Джефри смята, че тази прогноза не трябва да е изненадваща. Ранният биткойн пионер говори в подкаста „The Next Billion Seconds“:

Мисля, че това много прилича на дотком цикъла на бум и срив, който видяхме в края на миналия и началото на това хилядоледие.


Разбира се, периодът в края на 2017 е аналогичен на ранните дни на дотком бум-а. Желаещите инвеститори, отчаяно да не пропуснат, ипотекираха домовете си, само за да вкарат парите си в крипто.

И разбира се, когато инвеститорите осъзнаха, че купуват нищо повече от неясно обещание за нещо, те се паникьосваха.

Пазарът отвръща на удара


Но Джефри предполага, че процесът е силно компресиран с криптовалута:

Така че в дотком цикъла, това беше около четири години и половина, може би пет. В криптосферата това беше около година и половина. Така че беше много по-бързо.


След малко повече от година в нашата крипто зима, би било добре да видим края на този мечи пазар в рамките на следващите шест месеца. Докато Джефри спира да предвижда кога ще се случи, той е убеден, че настоящият „мъртъв” период ще приключи.

Но това не е краят на историята. Това е средата. Това е второ действие. Третото действие е завръщането на джедаите и все още не сме там.


Завръщането на биткойн


Така че ние сме в края на тази „сага“. Биткойн загуби много, както и Етериум. И разбира се, много хора бяха ощетени през това време.

Но Amazon и Google се издигнаха като феникс от пепелта на дотком бум-а, за да станат гигантите, които са днес. Facebook дори не съществуваше по онова време, като се е появява с вече научени уроци от доскорошния бум и срив.

Токените с реална стойност ще пребъдат и кой знае кое ще се окаже Facebook на криптовалутите. Джефри настоява, че "това предстои" и стои зад ранната си прогноза за биткойн на стойност $250 000.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Да очакваме ли голям спад при Биткойн?

Там се намира 50-дневната плъзгаща се средна линия, отбелязана в лилаво на графиката.Горепосоченият диапазон също образува хоризонтален триъгълник, където върхът му се приближава. Въпреки това, обикно...
АВГ. 24, 2019 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Сега ли е времето да се инвестира предимно в Биткойн?

От края на 2017 г. Биткойн се повиши от 20% от цялата пазарна капитализация, обратно до 70%, което е огромен скок. Дали Биткойн трябва да бъде основната монета, която държите?Изглежда, че когато ...
АВГ. 24, 2019 18:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто китовете се подготвиха за уикенда

Наблюдателите на тези китове забелязаха три големи Биткойн трансфера в петък, включително масивно движение от 36 469 BTC на стойност $369,8 милиона. Биткойнът беше прехвърлен между два непознати портф...
АВГ. 24, 2019 19:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Кои криптовалути имат по-добра технология от Биткойн?

Агенцията за финансови рейтинги съобщава на своите абонати в скорошно видео, че както Fantom (FTM), така и Cardano (ADA) в момента отчитат по-високи технологични показатели от BTC. Третата криптовалут...
АВГ. 24, 2019 22:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света