НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Поредната скандална прогноза: Биткойн до $250 000

ФЕВ. 12, 2019 09:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Поредната скандална прогноза: Биткойн до $250 000

Марк Джефри, автор на книгата oт 2013-та, „Bitcoin Explained Simply“, остава с бичи настроения за бъдещето на Биткойн, въпреки сегашния климат. Създавайки аналози на дотком бум-а, той прогнозира бъдещ растеж до цена от $250 000.

Токен войни


Може би, в момента преживяваме крипто зимата, като държим нашето крипто с надеждите за бъдещи печалби, но Марк Джефри смята, че тази прогноза не трябва да е изненадваща. Ранният Биткойн пионер говори в подкаста „The Next Billion Seconds“:

Мисля, че това много прилича на дотком цикъла на бум и срив, който видяхме в края на миналия и началото на това хилядолетие.


Разбира се, периодът в края на 2017-та е аналогичен на ранните дни на дотком бум-а. Желаещите инвеститори, отчаяно да не пропуснат, ипотекираха домовете си, само за да вкарат парите си в крипто.

И разбира се, когато инвеститорите осъзнаха, че купуват нищо повече от неясно обещание за нещо, те се паникьосваха.

Пазарът отвръща на удара


Но Джефри предполага, че процесът е силно компресиран с криптовалута:

Така че в дотком цикъла, това беше около четири години и половина, може би пет. В криптосферата това беше около година и половина. Така че беше много по-бързо.


След малко повече от година в нашата крипто зима, би било добре да видим края на този мечи пазар в рамките на следващите шест месеца. Докато Джефри спира да предвижда кога ще се случи, той е убеден, че настоящият „мъртъв” период ще приключи.

Но това не е краят на историята. Това е средата. Това е второ действие. Третото действие е завръщането на джедайте и все още не сме там.


Завръщането на Биткойн


Така че ние сме в края на тази „сага“. Биткойн загуби много, както и Етериум . И разбира се, много хора бяха ощетени през това време.

Но Amazon и Google се издигнаха като феникс от пепелта на дотком бум-а, за да станат гигантите, които са днес. Facebook дори не съществуваше по онова време, като се е появява с вече научени уроци от доскорошния бум и срив.

Токените с реална стойност ще пребъдат и кой знае кое ще се окаже Facebook на криптовалутите. Джефри настоява, че "това предстои" и стои зад ранната си прогноза за Биткойн на стойност $250 000.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн може да отоплява домове в Канада догодина

Със скорошно съобщение беше постигнато споразумение за това между канадската технологична компания MintGreen и Lonsdale Energy Corporation (LEC).Общинската корпорация в момента отоплява 100 сгради, съ...
ОКТ. 22, 2021 15:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн се срина до $8,200 на Binance.US

Това е умопомрачителна загуба на стойност от 87%. Криптовалутата изтри тези загуби в рамките на една минута.Биткойн претърпя жестока корекция в четвъртък, но само на Binance.US. По-специално, борсата ...
ОКТ. 22, 2021 11:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е предпочитан пред златото - Пол Тюдор Джоунс

Хедж фонд мениджърът и милиардер Пол Тюдор Джоунс смята, че Биткойн печели надпреварата срещу златото, според интервю в сряда за CNBC.Водещият Андрю Рос Соркин напомни на американския инвеститор - чия...
ОКТ. 22, 2021 10:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Фючърсният Биткойн ETF направи изключителен дебют

Борсово търгуваният фонд за Биткойн на ProShares (BITO) отбеляза най-високия “естествен” обем за първия ден за ETF, като цифрата достигна малко над $1 милиард до края на деня на откриването.Това е вто...
ОКТ. 21, 2021 15:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света