НАЧАЛО Други

По-малко от 1% от абонатите на Pornhub плащат с крипто

СЕП. 28, 2018 20:01 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 По-малко от 1% от абонатите на Pornhub плащат с крипто

Pornhub е предоставил донякъде обезкуражаваща цифра за броя на потребителите, използващи неотдавна поставените опции за крипто плащане.


Според доклад от The Next Web, онлайн доставчикът на порно каза чрез електронна поща, че по-малко от 1% от покупките, направени на платформата, сa направени с криптовалута.


Pornhub имаше средно 81 милиона посетители на ден миналата година, според собствените си данни, което възлиза общо на около 28,5 милиарда. Следователно, по-малко от 1% все още може да е не толкова малък брой. Компанията обаче не дава информация за това, каква част от посетителите действително плащат за платената услуга, както отбелязва TNW.

Компанията остава позитивна по отношение на потенциала на технологията, като казва на новинарския източник:

Очакваме широкото приемане на крипто и блокчейн на нашия сайт в близко бъдеще.

Както съобщава CryptoDnes, Pornhub обяви, че ще приеме плащания с криптовалути още през април, когато сключи сделка, за да използва символа си.

По това време фирмата заяви, че Verge е негов избор поради голямата потребителска база на криптовалутата и онлайн кампанията на нейните форуми, за да приеме токена.

Позовавайки се на притесненията за неприкосновеността на личните данни на своите потребители, Pornhub реши да приеме още две криптовалути, tron ​​и zencash (сега наричани horizen), като плащане.

"Тук в Pornhub е важно да се погрижим за непрекъснато променящите се предпочитания за плащане на нашите потребители и това означава, че приемаме криптовалути като начин на плащане, което осигурява на потребителите анонимност и сигурност", каза по онова време Кори Прайс, вицепрезидент на Pornhub.

През август Pornhub сключи сделка с фирма за платежни плащания PumaPay, която да се интегрира с услугата, въпреки че все още не е пусната.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Положението в Китай всява паника на световните пазари

Рисковите активи по целия свят намаляват поради опасенията за последствията от наближаващия дефолт на китайския предприемач Evergrande.Въпреки този спад, се очаква Биткойн заедно с остатъка от крипто ...
СЕП. 20, 2021 18:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Morgan Stanley стартира специализиран екип за изследване на криптовалути

"Стартирането на този екип е в знак на признание за нарастващото значение на криптовалутите и други цифрови активи на световните пазари", казаха от банката.Morgan Stanley създава нов изследователски е...
СЕП. 20, 2021 13:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase влиза в партньорство с Имиграционната и митническа служба на САЩ

Съгласно споразумението, Coinbase са сключили договор за доставка на "софтуер за разработка на приложения като услуга" за Имиграционна и митническа служба на Съединените щати (ICE).Договорът влезе в с...
СЕП. 20, 2021 09:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Президентът на ЕЦБ нарича криптовалутите 'спекулативни' и 'подозрителни'

“Мисля, че трябва да [уточним], че са силно спекулативни, от време на време подозрителни и с висока интензивност по отношение на консумация на енергия, но те не са валута”, каза Лагард, говорейки в по...
СЕП. 19, 2021 16:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света