НАЧАЛО Други

По-малко от 1% от абонатите на Pornhub плащат с крипто

СЕП. 28, 2018 20:01 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 По-малко от 1% от абонатите на Pornhub плащат с крипто

Pornhub е предоставил донякъде обезкуражаваща цифра за броя на потребителите, използващи неотдавна поставените опции за крипто плащане.


Според доклад от The Next Web, онлайн доставчикът на порно каза чрез електронна поща, че по-малко от 1% от покупките, направени на платформата, сa направени с криптовалута.


Pornhub имаше средно 81 милиона посетители на ден миналата година, според собствените си данни, което възлиза общо на около 28,5 милиарда. Следователно, по-малко от 1% все още може да е не толкова малък брой. Компанията обаче не дава информация за това, каква част от посетителите действително плащат за платената услуга, както отбелязва TNW.

Компанията остава позитивна по отношение на потенциала на технологията, като казва на новинарския източник:

Очакваме широкото приемане на крипто и блокчейн на нашия сайт в близко бъдеще.

Както съобщава CryptoDnes, Pornhub обяви, че ще приеме плащания с криптовалути още през април, когато сключи сделка, за да използва символа си.

По това време фирмата заяви, че Verge е негов избор поради голямата потребителска база на криптовалутата и онлайн кампанията на нейните форуми, за да приеме токена.

Позовавайки се на притесненията за неприкосновеността на личните данни на своите потребители, Pornhub реши да приеме още две криптовалути, tron ​​и zencash (сега наричани horizen), като плащане.

"Тук в Pornhub е важно да се погрижим за непрекъснато променящите се предпочитания за плащане на нашите потребители и това означава, че приемаме криптовалути като начин на плащане, което осигурява на потребителите анонимност и сигурност", каза по онова време Кори Прайс, вицепрезидент на Pornhub.

През август Pornhub сключи сделка с фирма за платежни плащания PumaPay, която да се интегрира с услугата, въпреки че все още не е пусната.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Мениджър на фондове търси $50 милиона във финансиране чрез продажба на токени

Той ще бъде отворен както за търговци на дребно, така и за институционални участници.Фирмата ще си партнира с доставчикът на технологии и мениджър на фондове Realio за стартирането на Valentus Digital...
СЕП. 27, 2020 20:37 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100,000,000 души в света изполват крипто активи

През 2018, второто глобално проучване на крипто активи предполага, че броят крипто потребители с потвърдени самоличности са около 35 милиона в целия свят. От третото тримесечие на 2020 има над 191 мил...
СЕП. 26, 2020 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Гейминг гигантът Atari влезна в партньорство с блокчейн платформата Ultra

Съгласно прессъобщение, Ultra оперира развлекателна платформа, която позволява на геймърите да играят, откриват, купуват и извършват транзакции в базирана на блокчейн мрежа с други геймъри и да взаимо...
СЕП. 26, 2020 13:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Венецуела легализира копаенето на крипто, но има уловка

Според местния новинарски уебсайт CriptoNoticias, новият указ е одобрен от Йоселит Рамирез, ръководител на 'Националния надзор на крипто активите и свързаните с тях дейности' (SUNACRIP) на Венецуела. ...
СЕП. 25, 2020 15:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света