НАЧАЛО Други

По-малко от 1% от абонатите на Pornhub плащат с крипто

СЕП. 28, 2018 20:01 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 По-малко от 1% от абонатите на Pornhub плащат с крипто

Pornhub е предоставил донякъде обезкуражаваща цифра за броя на потребителите, използващи неотдавна поставените опции за крипто плащане.

 

Според доклад от The Next Web, онлайн доставчикът на порно каза чрез електронна поща, че по-малко от 1% от покупките, направени на платформата, сa направени с криптовалута.


Pornhub имаше средно 81 милиона посетители на ден миналата година, според собствените си данни, което възлиза общо на около 28,5 милиарда. Следователно, по-малко от 1% все още може да е не толкова малък брой. Компанията обаче не дава информация за това, каква част от посетителите действително плащат за платената услуга, както отбелязва TNW.

Компанията остава позитивна по отношение на потенциала на технологията, като казва на новинарския източник:

Очакваме широкото приемане на крипто и блокчейн на нашия сайт в близко бъдеще.

Както съобщава CryptoDnes, Pornhub обяви, че ще приеме плащания с криптовалути още през април, когато сключи сделка, за да използва символа си.

По това време фирмата заяви, че Verge е негов избор поради голямата потребителска база на криптовалутата и онлайн кампанията на нейните форуми, за да приеме токена.

Позовавайки се на притесненията за неприкосновеността на личните данни на своите потребители, Pornhub реши да приеме още две криптовалути, tron ​​и zencash (сега наричани horizen), като плащане.

"Тук в Pornhub е важно да се погрижим за непрекъснато променящите се предпочитания за плащане на нашите потребители и това означава, че приемаме криптовалути като начин на плащане, което осигурява на потребителите анонимност и сигурност", каза по онова време Кори Прайс, вицепрезидент на Pornhub.

През август Pornhub сключи сделка с фирма за платежни плащания PumaPay, която да се интегрира с услугата, въпреки че все още не е пусната.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Множество системи на Федералния резерв изпитаха временно прекъсване

Според уебсайта на Федералния резерв за банкови услуги, банката претърпя прекъсвания в своите услуги Check 21, Adjustments Check, FedLine Advantage, FedLine Command, FedLine Direct и FedLine Web Servi...
ФЕВ. 25, 2021 10:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Една от най-старите швейцарски банки вече предлага крипто търговия

Bordier си партнира със Sygnum Bank за инициативата, което означава, че B2B банковото решение на Sygnum е интегрирано с вътрешната инфраструктура на Bordier. Интеграцията позволява на клиентите н...
ФЕВ. 24, 2021 14:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

ЕЦБ може и да наложи вето на издателите на стабилни монети

Тъй като стабилните монети извличат стойността си от официалните валути, централните банкери са особено предпазливи към тях. Те се опасяват, че тази връзка може да повлияе на контрола върху плащанията...
ФЕВ. 24, 2021 17:24 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

SpaceX проучват конвертирането на част от баланса си в Биткойн

Сейлър каза на д-р Сайфдийн Амус, че представители на SpaceX са били сред 7000 компании, представени на неотдавнашната среща на върха на Биткойн на MicroStrategy, на която фирмата за бизнес разузнаван...
ФЕВ. 24, 2021 14:26 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света