НАЧАЛО Други

Платформа за доброволци с над 71 милиона потребители с блокчейн dApp

ЯНУ. 22, 2019 09:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Платформа за доброволци с над 71 милиона потребители с блокчейн dApp

Китайската нестопанска организация Zhiyuan Hui - според съобщенията най-голямата платформа за доброволческа работа в света - обяви партньорството си с фирмата EveriToken.

Новината бе обявена на 12-ти януари в официалния блог на EveriToken.


От декември 2018 година, Zhiyuan Hui съобщават, че обслужват над 430 000 нестопански организации, а 71 милиона потребители работят над 100 милиона часа чрез тяхната платформа. Според публикацията в блога, докладът за измерване на икономическата стойност на Китай за доброволческа служба на ООН оценява платформата на над $500 милиона.

За да се справи с този удивителен обем от потребители и часове на обслужване, Zhiyuan Hui решава да изгради прозрачна платформа за проследяване на доброволци в обществения блокчейн EveriToken.

Чрез новата система, правителствата, предприятията и неправителствените организации ще могат да награждават приблизително един милион доброволци на ден с „Yi Coin“ точки в замяна на доброволческата им дейност и работните часове.

Данните за доброволците ще бъдат записани върху веригата, което EveriToken нарича „открита книга за обществено благополучие“. Публикацията в блога продължава да подчертава, че:

„Системата, базирана на EdveriToken, осигурява одитни следи за различни заинтересовани страни с права на достъп, включително правителства и финансиращи организации, като елиминира възможността за измама за различните проекти за намаляване на бедността и програмите за субсидиране на държавни фондации, управлявани от Zhiyuan Hui.

Съобщава се, че Yi Coins вече може да се използва за закупуване на основни стоки - като храни, електроника и хигиенни продукти - от почти 100 неименувани търговски обекта, като се използва решението за микроплащания на EveriToken.

Както вече беше съобщено, ползите от разпределените, прозрачни счетоводни книги се признават все по-масово в обществения и благотворителния сектор в световен мащаб. Миналия месец, ирландският Червен кръст се обедини, за да използва блокчейн в ново приложение, което подобрява прозрачността за благотворителни дарения. Също, миналия месец филантропичното подразделение на Binance стартира своя собствена платформа за блокчейн дарения.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Обемът на търговия на Binance достигна невероятните $100 милиарда за един ден

100 billion traded yesterday on #binance pic.twitter.com/SelYpou3mL— CZ 🔶 Binance (@cz_binance) October 21, 2021Водещата крипто борса записа този важен етап в деня, в който Биткойн, най-голямата крипт...
ОКТ. 21, 2021 12:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC може да създадат собствена криптовалута

AMC е „хиперактивен в крипто“Арон намекна за плановете по време на интервю за CNBC, като отбеляза, че AMC "става хиперактивен в крипто"."Има много причини, поради които AMC може да бъде успешен емитен...
ОКТ. 21, 2021 20:57 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 2,000 квалифицирани специалисти на Career Show Marketing, Sales & Customer Service

Специализирано онлайн събитие за кариерно развитие в сферата на маркетинг, продажби и обслужване на клиенти - Career Show Marketing, Sales & Customer Service ще се проведе на 30-ти ноември. В съби...
ОКТ. 21, 2021 10:57 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ripple си партнира с дубайска форекс компания

Дубайската фирма ще използва RippleNet Cloud, за да установи коридор за парични преводи между ОАЕ и Малайзия.Плащанията, изпратени чрез Al Ansari Exchange, ще бъдат получени от MoneyMatch, малайзийски...
ОКТ. 21, 2021 09:35 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света