НАЧАЛО Прессъобщения

Печалбите на Binance Coin (BNB) и Ethereum (ETH) показват силата на пазара; Предварителната продажба на Kelexo (KLXO) гони 20X през следващите месеци

29.02.2024 22:23 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Печалбите на Binance Coin (BNB) и Ethereum (ETH) показват силата на пазара; Предварителната продажба на Kelexo (KLXO) гони 20X през следващите месеци

Единственият фактор, който влияе върху успеха на множество крипто платформи и техните активи, е самото състояние на пазара.

Пазарът е деликатна структура, която рядко е стабилна и често реагира на действията на милиони потребители по целия свят едновременно.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тогава става важно състоянието на пазара да бъде анализирано и прогнозирано, за да се разбере или предвиди поведението на криптоактивите. Анализът на текущото състояние на криптопазара показва, че той се движи по бича траектория, тъй като множество монети като Binance Coin (BNB) и Ethereum (ETH) показват печалби, а Kelexo (KLXO) очаква 20х печалби.

Как Binance Coin (BNB) и Ethereum (ETH) показват бичи ръст на графиките?

Binance Coin (BNB), която е родният токен на платформата за обмен Binance, е ERC-20 токен, създаден върху блокчейна на Ethereum (ETH) и в крайна сметка мигриран към Binance Smart Chain през 2019 г. BNB е създадена, за да улесни конвертирането в рамките на веригата и таксите за смарт договори с отстъпка.

Монетата Binance (BNB) първоначално използваше дефлационната си функция и изгаряше монети, за да създаде усещане за дефицит. След многобройните кръгове на изгаряне тя достигна исторически връх от $686 през 2021 г., а към момента на писане на статията е на ниво от $405 след мечия пазарен сезон.

По подобен начин Етериум (ETH), веригата, която служи като гръбнак за много паравериги в DeFi пространството. Използвайки консенсусният механизъм Proof-of-Stake, Ethereum (ETH) улеснява децентрализираните приложения (dApps) с помощта на смарт договори. С текущата си цена от $3,450, Ethereum (ETH) започва да се издига след големите си загуби през мечия сезон.

Тъй като и двата токена показват поне 10% увеличение през последния месец, а цените започват да се стабилизират, докато се увеличават, мнозина смятат, че крипто пазарът е преминал в бича ера.

Може ли Kelexo (KLXO) да достигне 20х печалба след предварителната продажба?

Анализаторите бяха обезпокоени от мислите, че Kelexo (KLXO) няма да успее да отговори на очакванията, но сигналите доказват, че те грешат в това отношение. Kelexo (KLXO) като платформа за крипто заеми вече показва nqkoi ot признаците на уникална платформа, насочена към експоненциално нарастване.

С предварителната продажба и първоначалното предлагане на монети, фиксирани на цена от само $0.028 във втория етап на предварителната продажба на Kelexo (KLXO), платформата заема силна входна позиция на крипто графиките. Очаква се цената на токените от ICO-то, подкрепена от тяхната функционалност, да доведе до бързо покачване на стойността на Kelexo (KLXO) в рамките на кратък период от време.

В комбинация със съществуващото ограничено предлагане от 440 милиона токена, Kelexo (KLXO) функционира като дефлационна монета, тъй като изчерпването на обема на предлагането води до повишаване на цената в някои ситуации.

Сезонът на предварителните продажби може да не продължи вечно, тъй като инвеститорите продължават да се стичат, а анализаторите съветват търговците да купуват проекти по време на предварителните им продажби, тъй като цената тогава е евтина – като сега един KLXO токен струва само $0.028.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Raboo да бъде следващият Pepe или Dogecoin? Умните инвеститори залагат на предпродажбата на RABT за 100Х печалба

Движенията на цената на Dogecoin често представят по-широка картина на настроенията около сектора на меме монетите, като се има предвид статутът на Dogecoin като най-голямата меме монета по пазарна капитализация.

24.04.2024 10:02 3 мин. четене

Алткойни под $1 с потенциал за 100Х растеж

При търсенето на обещаващи евтини криптовалути Cardano (ADA), Rollblock (RBLK) и Tron (TRX) се открояват като първенци.

24.04.2024 9:55 4 мин. четене

Може ли XRP да се завърне? Algotech (ALGT) и Near Protocol стават фаворити след ралито

Ветровете на промяната духат през пазара на криптовалути. Установените играчи, които някога са били смятани за недосегаеми, се сблъскват с нови предизвикателства, докато иновативни проекти излизат в светлината на прожекторите.

24.04.2024 9:14 5 мин. четене

Криптовалути, класирани в списъка на най-добрите DeFi монети за покупка през 2024 г: CNK, AVAX, STX, MKR, INJ

На DeFi пазара се появяват иновативни проекти за препродажба, които се занимават с ключови предизвикателства и в крайна сметка подобряват онлайн търговията и финансовото управление като цяло.

24.04.2024 8:55 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.