НАЧАЛО Прессъобщения

Пазарните печалби се местят към предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF): Ethereum (ETH) проби $3,500, Shiba Inu (SHIB) поскъпва със 122%

07.03.2024 17:43 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Пазарните печалби се местят към предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF): Ethereum (ETH) проби $3,500, Shiba Inu (SHIB) поскъпва със 122%

Поведението на инвеститорите на даден токен оказва значително влияние върху неговата цена. Когато инвеститорите загубят интерес към даден токен, цената му има тенденция да намалява, докато повишеният интерес обикновено води до поскъпване на цената.

Анализирането на тенденциите в цените и обема на търговията помага да се прецени потенциалната бъдеща траектория на дадена криптовалута.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В тази статия ще може да научите някои данни за пазарната динамика на Ethereum (ETH) и Shiba Inu (SHIB), като например печалбите, които те отбелязаха през този бичи период.

След това фокусът се мести върху Raffle Coin (RAFF), иновативна децентрализирана платформа за томболи, като ще бъдат описани някои от причините, поради които инвеститорите пренасочват печалбите си от ралито към нейната предварителна продажба според екипът ѝ от разработчици.

Ethereum (ETH) надхвърли точката на съпротива от $3,500

Инвеститорите са развълнувани от потенциала и траекторията на Ethereum (ETH). Със скок от над 13% от $3,350 до $3,800, Ethereum надхвърли точката на съпротива от $3,50, вдъхвайки увереност на анализаторите в способността му да отрази Bitcoin (BTC) и да надхвърли историческия си връх преди деня на половинчатостта през април.

На фона на този оптимизъм някои инвеститори търсят алтернативни, нововъзникващи възможности. Една такава възможност, която многократно привлича вниманието им, е Raffle Coin (RAFF), което кара инвеститорите да насочат пазарните си печалби към нейната забележителна предварителна продажба.

Инвеститорите в Shiba Inu (SHIB) търсят диверсификация на фона на признаците на пазарна турбулентност

Инвеститорите в Shiba Inu (SHIB), въпреки че през изминалата седмица отбелязаха значителни печалби от 122%, също насочват вниманието си към предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF). Въпреки че Shiba Inu донесе значителни печалби на своите инвеститори, някои от тях може би търсят диверсификация на фона на признаците на пазарна турбулентност. Инвеститорите са привлечени от предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF) поради ниската ѝ начална цена и потенциала за значителна възвръщаемост.

Инвеститорите преместват печалбите от ралито в Raffle Coin (RAFF)

Продължаващите рали печалби на Ethereum (ETH) и Shiba Inu (SHIB) се насочват към предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF). Продължаващата предварителна продажба, която в момента се намира на етап 1 предлага токени на примамлива цена от само $0.016, което предоставя атрактивна точка за влизане в тази иновативна екосистема, особено при наличието на шест етапа на предварителна продажба.

Raffle Coin (RAFF) се отличава като уникална децентрализирана платформа за томболи, предлагаща широк набор от награди, вариращи от криптовалути до автомобили и възможности за почивка. Участието на потребителите е лесно, като се изисква само прост процес на регистрация. След като се регистрират, потребителите получават достъп до обширен избор от обяви за томболи, което им позволява да се присъединят към незабавни, дневни или седмични томболи без усилие.

Инвеститорите могат да очакват процъфтяваща екосистема с вградени в платформата стимули за потребителите. Таксите за платформата са значително по-ниски в сравнение с традиционните платформи за томболи, а 10% от тези такси допринасят за месечна лотария, отворена за всички потребители. Освен това участниците могат да се включат в програми за награди, като печелят криптовалута за изпълнението на различни задачи и етапи.

Инвеститорите също се възползват от разпределението на приходите, като печелят 40% от таксите на платформата пропорционално на притежаваните от тях дялове. Притежателите на токени освен това, се ползват с право на глас в ключови процеси на вземане на решения и могат да предлагат подобрения на платформата.

Като цяло предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF) представлява интересна възможност със значителен потенциал за растеж.

Научете повече за предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Последен шанс: Осигурете си място в етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, преди да се продаде

С наближаването на края на етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, много инвеститори започнаха да вземат решения по-бързо.

24.04.2024 12:29 3 мин. четене

Топ 4 крипто предпродажби: Могат ли тези нови меме монети и алткойни да бъдат следващият Dogecoin?ButtChain, HarambeAI, Doge Uprising и Furrever Token

Нови токени стартират на различни блокчейн платформи всеки месец. Предварителните продажби на криптовалути предлагат на крипто ентусиастите уникална възможност да придобият токени, преди те да се появят на големи борси като Uniswap.

24.04.2024 12:10 5 мин. четене

Крипто трейдър превърна $1,000 в $500,000 с Bonk (BONK): Преглед на 3 от най-добрите избора за потенциални печалби през 2024 г.

Във вечно променливия свят на търговията с криптовалути историите за изумителни печалби и спиращи дъха авантюри не са рядкост.

24.04.2024 12:03 5 мин. четене

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 11:20 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.