НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Пазарен стратег споделя алармираща прогноза за Биткойн (BTC)

СЕП. 21, 2021 21:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Пазарен стратег споделя алармираща прогноза за Биткойн (BTC)

Гарет Солоуей, главният пазарен стратег в платформата InTheMoneyStocks.com, заяви, че Биткойн може да изпита по-нататъшно отдръпване, след като цената на актива спадна с почти 10% в понеделник.

В разговор с Kitco News Солоуей предположи, че ако активът пробие нивото от $40,000, той ще отвори вратата за по-нататъшна корекция до едва $18,000. Той обаче твърди, че Биткойн ще се върне след тази корекция.


Той отбеляза, че активът може да започне възходящ импулс само ако надхвърли $65,000.


Днес виждаме последващи действия. Всъщност не сме пробили дъното от [спада]; това е техническото ниво, което гледам в момента. Ако това бъде пробито, тогава вероятно ще слезете до нивото от $40,000 до $41,000, а след това чак до $30,000. 

Вие знаете моите дългосрочни прогнози... в крайна сметка ще стигнем до нивото от $18,000 до $20,000 за Биткойн
”, каза той.


Корекцията идва след като Биткойн проби над $50,000 в началото на този месец, ниво, което се счита за ключова психологическа съпротива за инвеститорите. Въпреки скорошния подем, в понеделник пазарът на криптовалути, воден от Биткойн, претърпя сериозни загуби. По време на публикуване на статията Биткойн се търгува около $41,700, според данни от CoinMarketCap.


Според стратега, флагманската криптовалута и пазар на криптовалути трябва да се справят с въпроса за ликвидността.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Достигна ли дъно Биткойн (BTC)?

В същото време Солоуей отбеляза, че корекцията не трябва да е изненада. В предишните си интервюта той беше предвидил, че ще има обща криза на ливъриджа, която ще предизвика спад не само на акциите, но и на крипто.


Солоуей твърди, че активът ще започне краткосрочен до средносрочен мечи импулс, като остава изключително бичи в дългосрочен план.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (6)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн може да отоплява домове в Канада догодина

Със скорошно съобщение беше постигнато споразумение за това между канадската технологична компания MintGreen и Lonsdale Energy Corporation (LEC).Общинската корпорация в момента отоплява 100 сгради, съ...
ОКТ. 22, 2021 15:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн се срина до $8,200 на Binance.US

Това е умопомрачителна загуба на стойност от 87%. Криптовалутата изтри тези загуби в рамките на една минута.Биткойн претърпя жестока корекция в четвъртък, но само на Binance.US. По-специално, борсата ...
ОКТ. 22, 2021 11:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е предпочитан пред златото - Пол Тюдор Джоунс

Хедж фонд мениджърът и милиардер Пол Тюдор Джоунс смята, че Биткойн печели надпреварата срещу златото, според интервю в сряда за CNBC.Водещият Андрю Рос Соркин напомни на американския инвеститор - чия...
ОКТ. 22, 2021 10:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Фючърсният Биткойн ETF направи изключителен дебют

Борсово търгуваният фонд за Биткойн на ProShares (BITO) отбеляза най-високия “естествен” обем за първия ден за ETF, като цифрата достигна малко над $1 милиард до края на деня на откриването.Това е вто...
ОКТ. 21, 2021 15:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света