НАЧАЛО Други

Първата локална блокчейн сделка в Кения чрез Bancor

АВГ. 14, 2018 23:31 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Първата локална блокчейн сделка в Кения чрез Bancor

Bancor току-що позволи първата продажба на обикновени стоки от местен магазин в Кения, където първите домати бяха продадени чрез мрежата на POA, предлагайки нулеви такси и бързи плащания на местно ниво, като използваха Bancor портфейлa като инструмент срещу бедността.

 

Уил Ръдък, директор в Банкор, каза в официална публикация на Medium:

Благодарение на Bancor, блокчейн най-накрая се превръща в инструмент, който можем да използваме за борба с бедността.

Нова ера за кенийските местни магазини и магазини започна с удобен цифров портфейл - Bancor, тъй като Ръдък направи изявление за полевото тестване на портфейла.


Тестът се оказа успешен, тъй като портфейлът даде възможност на местния продавач от Момбаса да търгува първите домати чрез блокчейн технология, като смята, че този момент е революционен за борбата с бедността.

Bancor работи чрез мрежата на POA, която всъщност представлява платформа, съществуваща върху странична верига на Ethereum, която позволява на потребителите на местно ниво да обменят своите стоки за валута с нулеви такси и в рамките на кратко време.

Всички потребители на Bancor могат лесно да извършват сделки в Кения с гарантирана прозрачност на личните транзакции и възможността да извършват бързи плащания с нулеви такси.

Освен че предлага бързи плащания и ниски такси за местни сделки в Кения, Bancor предлага използването на интелигентни договорни технологии и протокол Bancor, за да позволи на крайните потребители лесно да конвертират валутите на общността чрез вградена конвертируемост.

Чрез използването на Bancor за местни плащания чрез блокчейн, целевите общности лесно могат да започнат да излизат от бедността, като същевременно увеличават търговията на местно равнище.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Facebook ще започне да тества 'криптовалутата' си още тази година

Libra се връща като DiemСлед като беше изправен пред силно отхвърляне от Конгреса на САЩ и регулаторите в световен мащаб и след като повечето от големите партньори на проекта се оттеглиха, Facebook на...
АПР. 20, 2021 16:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Venmo на PayPal започва да предлага услуги за продажба, покупка и държане на крипто

PayPal за първи път обяви началото на операциите с Биткойн и няколко други криптовалути през ноември миналата година, позволявайки на своите потребители да купуват и съхраняват Биткойн, Биткойн Кеш, Е...
АПР. 20, 2021 14:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Nasdaq пуска търговия на опции за Coinbase акции

Според доклад на Reuters от 19-ти април, представител на Coinbase заяви, че опциите COIN.O ще започнат да се търгуват на Nasdaq във вторник, 20-ти април. Пускането на опции за акции ще предложи н...
АПР. 20, 2021 10:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е 'алтернативна инвестиция', според заместник-управителя на централната банка на Китай

Breaking: Li Bo, deputy governor of the Central Bank of China, said that crypto assets such as Bitcoin should be used as investment tools or alternative investments. This is the first time that the Ch...
АПР. 19, 2021 21:21 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света