НАЧАЛО Други

Първата локална блокчейн сделка в Кения чрез Bancor

АВГ. 14, 2018 23:31 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Първата локална блокчейн сделка в Кения чрез Bancor

Bancor току-що позволи първата продажба на обикновени стоки от местен магазин в Кения, където първите домати бяха продадени чрез мрежата на POA, предлагайки нулеви такси и бързи плащания на местно ниво, като използваха Bancor портфейлa като инструмент срещу бедността.


Уил Ръдък, директор в Банкор, каза в официална публикация на Medium:

Благодарение на Bancor, блокчейн най-накрая се превръща в инструмент, който можем да използваме за борба с бедността.

Нова ера за кенийските местни магазини и магазини започна с удобен цифров портфейл - Bancor, тъй като Ръдък направи изявление за полевото тестване на портфейла.


Тестът се оказа успешен, тъй като портфейлът даде възможност на местния продавач от Момбаса да търгува първите домати чрез блокчейн технология, като смята, че този момент е революционен за борбата с бедността.

Bancor работи чрез мрежата на POA, която всъщност представлява платформа, съществуваща върху странична верига на Ethereum, която позволява на потребителите на местно ниво да обменят своите стоки за валута с нулеви такси и в рамките на кратко време.

Всички потребители на Bancor могат лесно да извършват сделки в Кения с гарантирана прозрачност на личните транзакции и възможността да извършват бързи плащания с нулеви такси.

Освен че предлага бързи плащания и ниски такси за местни сделки в Кения, Bancor предлага използването на интелигентни договорни технологии и протокол Bancor, за да позволи на крайните потребители лесно да конвертират валутите на общността чрез вградена конвертируемост.

Чрез използването на Bancor за местни плащания чрез блокчейн, целевите общности лесно могат да започнат да излизат от бедността, като същевременно увеличават търговията на местно равнище.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Една седмица до водещото кариерно изложение Career Show 2021

Седмица остава до водещото кариерно експо за квалифицирани кадри - Career Show 2021. Събитието ще се проведе на 29-ти септември в Sofia Event Center (мол “Paradise Center”) и на 30-ти септември в онла...
СЕП. 21, 2021 12:27 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase се отказват от плановете си за платформа за крипто заеми

През септември изпълнителният директор на борсата Брайън Армстронг обяви, че Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е казала на Coinbase, че ще съди борсата, ако пусне продукта, наречен „Lend“....
СЕП. 21, 2021 12:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-скъпият пентхаус в Маями Бийч бе продаден за рекордните $22.5 милиона в крипто

Изключителният имот, разположен на над 470 квадратни метра площ и разполагащ с 4 спални и 4 бани, бе продаден за $22.5 милиона.При средна цена от $47,270 / кв.м., сделката разби всеки предишен рекорд ...
СЕП. 21, 2021 11:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Положението в Китай всява паника на световните пазари

Рисковите активи по целия свят намаляват поради опасенията за последствията от наближаващия дефолт на китайския предприемач Evergrande.Въпреки този спад, се очаква Биткойн заедно с остатъка от крипто ...
СЕП. 20, 2021 18:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света