НАЧАЛО Други

Първата крипто фирма на Лондонската Фондова Борса вече е активна

АВГ. 5, 2018 21:51 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Първата крипто фирма на Лондонската Фондова Борса вече е активна

Компанията за добив на крипто - Argo Mining, базирана в Обединеното кралство, е първата компания за криптовалути, която ще бъде регистрирана на Лондонската Фондова Борса (LSE), вече е активна.

 


Argo, което предоставя "достъпно" крипто добиване чрез абонаментна услуга, са спечелили около 25 милиона паунда (32,5 милиона долара) чрез IPO на LSE, надхвърляйки целта си за набиране на средства от 5 милиона паунда (около 6,5 милиона долара).

Фирмените документи сочат, че новодошлите са започнали "живота си" на LSE с приблизително 156 милиона акции на цена от 16 паунда, като оценката на Argo е била 47 милиона паунда (около 61,2 милиона долара). Неговият уебсайт предлага три пакета, които обхващат три нива на провизии за добивна мощ, които всички са били продадени. Компанията поддържа BTG, ETH, ZEC и др.

Компанията Argo, базирана в Лондон, работи на абонаментен модел, чиито операции за добив на крипто са базирани в Квебек, Канада, активни от миналата година. Това се е превърнало в популярно място за минните ферми поради оптималните климатични и енергийни разходи. Argo планира да разшири операциите си до Исландия и Китай, като и двете от тях се възползват от евтините цени на електроенергията и студения климат.


Изпълнителният председател Джонатан Биксби заяви, че:


"Приемането на Argo на основния пазар в Лондон е важна стъпка в развитието на компанията и ще ни постави на добра позиция да изпълним дългосрочната стратегия за растеж", добавяйки: "Радваме се на силния отговор на инвеститорите, който ще ни даде възможност развиваме бизнеса си в множество юрисдикции."

Биксби предполага, че би искал компанията да се превърне в "Amazon уеб услуга на криптото". През юни Agro пусна своята абонаментна услуга за крипто добив, след като получи необходимото одобрение за списъка на фондовата борса през май.

Председателят се позовава на факта, че индустриалните елити са покрили 90% от крипто добивния сектор поради техническите си изисквания, добавяйки: "Невероятно е скъпо да купуваме за напред хардуера, от който се нуждаете, на цена за машина от 5000 долара".

Бе съобщено вчера, че Canaan Creative кандидатства за IPO по-рано тази година в Хонг Конг с надеждата за силен стартов фонд. Понастоящем Canaan трябва да следи конкурента си Bitmain, който в момента има огромните 70% от световния пазар на добивни устройства за Биткойн.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Наддаването за първата публикация в Twitter достигна $2,5 милиона

В петък главният изпълнителен директор на Twitter Джак Дорси обърна внимание на токенизирана версия на първия си туит на платформата за незаменяеми токени (NFT) Valuables. Въпреки че туитът от 2006 г....
МАР. 7, 2021 18:39 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Марк Кюбан е новият милиардер подкрепил мем криптовалутата Dogecoin

Изминаха само няколко дни, откакто Maverics започнаха да приемат популярната мем криптовалута, но вече са получили над 20,000 DOGE (приблизително $1,000).Dogecoin до $1?Въпреки че сумата може да не из...
МАР. 7, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Джак Дорси издаде първия си туит под формата на NFT

Публикуван от Дорси на 21-ви март 2006 г., туитът, който гласи "just setting up my twttr", вече е получил оферта за $88,888.88 от потребител, наречен "@ Crypto888crypto“.just setting up my twttr— jack...
МАР. 6, 2021 18:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Марк Кюбан инвестира неразкрита сума в NFT платформата Mintable

Фирмата написа в туйт, че се гордее, че Кюбан е инвеститор, а също така се възползва от възможността да наеме персонал в това, което вероятно е пряк резултат от инвестициите на Кюбан и нарастващото тъ...
МАР. 5, 2021 15:48 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света