НАЧАЛО Други

Първата крипто фирма на Лондонската Фондова Борса вече е активна

АВГ. 5, 2018 21:51 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Първата крипто фирма на Лондонската Фондова Борса вече е активна

Компанията за добив на крипто - Argo Mining, базирана в Обединеното кралство, е първата компания за криптовалути, която ще бъде регистрирана на Лондонската Фондова Борса (LSE), вече е активна.


Argo, което предоставя "достъпно" крипто добиване чрез абонаментна услуга, са спечелили около 25 милиона паунда (32,5 милиона долара) чрез IPO на LSE, надхвърляйки целта си за набиране на средства от 5 милиона паунда (около 6,5 милиона долара).

Фирмените документи сочат, че новодошлите са започнали "живота си" на LSE с приблизително 156 милиона акции на цена от 16 паунда, като оценката на Argo е била 47 милиона паунда (около 61,2 милиона долара). Неговият уебсайт предлага три пакета, които обхващат три нива на провизии за добивна мощ, които всички са били продадени. Компанията поддържа BTG, ETH, ZEC и др.

Компанията Argo, базирана в Лондон, работи на абонаментен модел, чиито операции за добив на крипто са базирани в Квебек, Канада, активни от миналата година. Това се е превърнало в популярно място за минните ферми поради оптималните климатични и енергийни разходи. Argo планира да разшири операциите си до Исландия и Китай, като и двете от тях се възползват от евтините цени на електроенергията и студения климат.


Изпълнителният председател Джонатан Биксби заяви, че:


"Приемането на Argo на основния пазар в Лондон е важна стъпка в развитието на компанията и ще ни постави на добра позиция да изпълним дългосрочната стратегия за растеж", добавяйки: "Радваме се на силния отговор на инвеститорите, който ще ни даде възможност развиваме бизнеса си в множество юрисдикции."

Биксби предполага, че би искал компанията да се превърне в "Amazon уеб услуга на криптото". През юни Agro пусна своята абонаментна услуга за крипто добив, след като получи необходимото одобрение за списъка на фондовата борса през май.

Председателят се позовава на факта, че индустриалните елити са покрили 90% от крипто добивния сектор поради техническите си изисквания, добавяйки: "Невероятно е скъпо да купуваме за напред хардуера, от който се нуждаете, на цена за машина от 5000 долара".

Бе съобщено вчера, че Canaan Creative кандидатства за IPO по-рано тази година в Хонг Конг с надеждата за силен стартов фонд. Понастоящем Canaan трябва да следи конкурента си Bitmain, който в момента има огромните 70% от световния пазар на добивни устройства за Биткойн.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Diem Association: 'Ние не сме Facebook'

Американските законодатели поставиха под съмнение дали е правилно да се позволи на Facebook, а оттам и на Diem, да управляват криптовалута, предвид опасенията за поверителността, повдигнати през после...
ОКТ. 22, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100 милиона потребители притежават криптовалути в Индия

Според статистически данни, Индия е дом на най-големия брой собственици на крипто в света. Следват съответно САЩ и Русия на второ и трето място.Защо търговията с криптовалути е популярна в Индия?Една ...
ОКТ. 22, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света