НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Партньорството между TRON и BitTorrent няма да направи промяната в близките 20 години

АВГ. 17, 2018 12:08 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Партньорството между TRON и BitTorrent няма да направи промяната в близките 20 години

Както много от вас знаят, фондация TRON наскоро направи покупката на BitTorrent - онлайн услугата за споделяне на файлове, която някога е създадена, за да направи интернет по-демократичен.


Имаше смисъл TRON да направи това придобиване, както знаем, крайната им цел е пълна онлайн демокрация, така че вместо да се работи един срещу друг, защо да не олицетворяваме демокрацията и да работим заедно?

Това беше огромна придобивка, BitTorrent има около 100 милиона потребители, всички от които им е гарантиран дом в рамките на мрежата TRON. Тази новина имаше големи последици за TRON, BitTorrent и разбира се, TRX, валутата на TRON, която наскоро се махна от блокчейна на Етериум и се насочи към собствен.


Придобиването обещава големи неща за BitTorrent, всъщност, след официалното съобщение на TRON, BitTorrent заяви:


С това придобиване BitTorrent ще продължи да предоставя висококачествени услуги на над 100 милиона потребители по целия свят. Вярваме, че присъединяването към мрежата TRON ще засили още повече BitTorrent и ще ускори мисията ни да създадем интернет на опции, а не на правила. 

Според Джъстин Сън, основателят на TRON, най-сетне предложи повече информация за проекта, макар че за мнозина това не е новината, която очакваха да чуят. Сън каза:

Противно на спекулациите, основната причина за придобиването не са повече от 100 милиона активни потребители на BitTorrent и не е
невероятна търговска възможност. Да, тези неща са страхотни ползи, но по-важната причина е, че BitTorrent винаги е бил ангажиран с една ценност, която е "Демократизирайте интернет". Това е много в съответствие с "Децентрализирайте мрежата" на TRON. Фактът, че стойностите са в синхрон, е движещата сила зад това придобиване.

Сега, разбира се, това е нещо, което очаквахме. Да, TRON ще се възползва от достъпа до 100 милиона нови потенциални клиенти, но има още нещо - това е пълната демократизация на интернет. За съжаление обаче изглежда, че докато Сън е склонен да направи това и ще работи за него всеки ден от живота си, нищо няма да се промени за следващите десет до двадесет години:
Това е дългосрочна мисия, която ще отнеме от 10 до 20 години. Сега съм на 28 години. Аз ще посветя целия си живот на революцията на децентрализацията на интернет. TRON се ангажира да подмлади революцията, водена от BitTorrent в началото на 21-ви век, като спаси интернет от централизираните монополи и създаде свободна, прозрачна и децентрализирана Web 4.0. 

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Какво стои зад спада на крипто пазара?

Докато средният вход на текущия пазар е около $45,000, падането на Биткойн под тази силна подкрепа може да доведе до началото на по-силна корекция на пазара.Заслужава да се отбележи, че по-голямата ча...
СЕП. 20, 2021 15:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Цената на Cosmos (ATOM) достигна нов връх на фона на пазарния спад

Въпреки че се е отдръпнала до $40.82 към момента на публикуване, този скок бележи първия път, когато криптовалутата ATOM пробива над нивото то $40. Спечелвайки над 360% от средата на юли, Cosmos вече ...
СЕП. 20, 2021 12:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Hydra' актуализацията на Cardano ще е революционна

Основателят на Cardano Чарлз Хоскинсън казва, че нова инициатива, наречена “Hydra”, се разработва на новия хард форк Alonzo, за да подобри аспектите на мащабируемостта и съхранението. Lot's to say abo...
СЕП. 19, 2021 20:38 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Китове местят Етериум (ETH) за над $750 милиона

Според данните, споделени от услугата за проследяване на Whale Alert, през последните 36 часа притежателите на големи количества крипто, известни като китове, са прехвърлили 251,261 ETH - втората най-...
СЕП. 19, 2021 10:24 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света