НАЧАЛО Други

Pantera Capital: цените на крипто пазарите могат да нараснат десеторно

ОКТ. 17, 2018 16:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Pantera Capital: цените на крипто пазарите могат да нараснат десеторно
Пазарите на криптовалути могат да се увеличат десет пъти до 2020 г., каза CIO на блокчейн инвестиционният посредник и хедж фонд Pantera Capital пред Bloomberg във вторник, 16 октомври.

В интервюто, кооперативният директор Джоуи Крюг каза, че подобренията на мащабируемостта на биткойн (BTC) са от съществено значение.


За предизвикването на промяна в дефлационните цени, наблюдавани през тази година. Той каза следното:

Това са всички пазари, така че ако няма мащабируемост, няма маркет-мейкъри. tron g>


Коментарите дойдоха дни след ново развитие на институционалната търговска страна на биткойн пазарите. Fidelity Investments разкри, че тества регламентирано решение за попечителство за инвеститори и хедж фондове.

Докато реакциите от финансови фигури, като Майкъл Новограц от "Galaxy Digital" бяха положителни, новината не успя да промени пазарните нагласи или цените при биткойн.

За Круг това е така, защото настроението изисква признаци на приемане на биткойн в настоящия климат, което от своя страна зависи от подобряването на капацитета. За тази цел обаче изпълнителната власт изрази съмнения, че биткойн "винаги" е в състояние да се конкурира с платежните мрежи Visa и MasterCard.

"Не знам дали това ще се случи за биткойн, но мисля, че ще видим блокчейн приложение от Visa или MasterCard през следващите няколко години", твърди той, добавяйки, че подобни подобрения могат да предизвикат десеторно увеличение на цените за две години.

Разработчиците продължават да работят върху увеличаване броя на транзакциите, с които биткойн може да се справи, главно чрез решения извън мрежата, като Lightning Network.

Спадът в крипто пазарите от януари 2018 г. насам означава, че Pantera е изпитала състоянието си в последните месеци, а по-рано през октомври публикува статистика, показваща, че фондът за цифрови активи е надолу с над 40% от създаването си.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Положението в Китай всява паника на световните пазари

Рисковите активи по целия свят намаляват поради опасенията за последствията от наближаващия дефолт на китайския предприемач Evergrande.Въпреки този спад, се очаква Биткойн заедно с остатъка от крипто ...
СЕП. 20, 2021 18:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Morgan Stanley стартира специализиран екип за изследване на криптовалути

"Стартирането на този екип е в знак на признание за нарастващото значение на криптовалутите и други цифрови активи на световните пазари", казаха от банката.Morgan Stanley създава нов изследователски е...
СЕП. 20, 2021 13:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase влиза в партньорство с Имиграционната и митническа служба на САЩ

Съгласно споразумението, Coinbase са сключили договор за доставка на "софтуер за разработка на приложения като услуга" за Имиграционна и митническа служба на Съединените щати (ICE).Договорът влезе в с...
СЕП. 20, 2021 09:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Президентът на ЕЦБ нарича криптовалутите 'спекулативни' и 'подозрителни'

“Мисля, че трябва да [уточним], че са силно спекулативни, от време на време подозрителни и с висока интензивност по отношение на консумация на енергия, но те не са валута”, каза Лагард, говорейки в по...
СЕП. 19, 2021 16:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света