НАЧАЛО Биткойн Алткойни

PancakeSwap засенчва Етериум с близо 2 милиона транзакции за ден

МАЙ. 3, 2021 18:22 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 PancakeSwap засенчва Етериум с близо 2 милиона транзакции за ден

Децентрализираната финансова борса PancakeSwap продължава да чупи рекорди за обеми и транзакции, засенчвайки дори Етериум.

 

Популярността на захранваният от Binance Smart Chain DEX нарасна през последните месеци, когато начинаещите за DeFi пространството се стичаха към платформата, за да избегнат плащането на тежки такси за газ на Етериум.


Данните показват, че рекордните цифри за BSC и PancakeSwap наистина са надминали тези на мрежата Етериум, въпреки рекордната си цена от $3,200, която бе достигната по-рано днес.


Изглежда, че информационното табло на PancakeSwap не актуализира цифрите на TVL и обема, но дневният му брой транзакции в момента се равнява на невероятните 1,93 милиона.


Изпълнителният директор на Binance Ченпен Джао никога не пропуска възможност да се включи в базираната на борсата екосистема и да разбие нейните съперници. Неговите критики към ETH продължиха на 2-ри май със следните коментари:


Eтериум е крайната утопична дестинация за децентрализация за богатите момчета, които могат да си го позволят. BSC дава възможност за свободен достъп до DeFi и включва обикновените хора като вас и мен.


Печеленето на милиарди от такси за транзакции на централизирана борса едва ли поставя Чанпен Джао в категорията "обикновени хора". Въпреки това, новопристигащите в DeFi пространството се стичат към платформата.


Записване на транзакции на BSC DEX


Bscan е по-надеждна мярка за показатели в екосистемата Binance Smart Chain и тъй като PancakeSwap е най-голямата платформа досега, тя дава точност на тези числа.


Понастоящем платформата отчита 8,47 милиона транзакции за мрежата на BSC. Еквивалентът на Етериум, Etherscan, отчита 1,42 милиона ежедневни транзакции. Той отчете най-голям брой транзакции на Етериум от 1,57 милиона в четвъртък, 22-ри април. BSC достигна рекордните 9,1 милиона на 21-ви април.


По отношение на TVL, PancakeSwap в момента има $10,4 милиарда, според притежавания от Binance Coinmarketcap. В средата на април той настигна лидера в индустрията Uniswap и сега го надмина, тъй като Dappradar отчита TVL от $9,3 милиарда за базирания на Етериум DEX.


Цената на CAKE върви нагоре


Цялата тази дейност и yield.farming са тласнали нагоре родния токен на платформата през последната седмица. Днес нарасна с още 5%, за да се търгува на $40,36.


Според CoinGecko, CAKE достигна рекорд от малко под $44 на 30-ти април. Досега тази година DEX токенът е нараснал с огромните 6,400% до сегашните си нива.


BNB достигна ATH през уикенда от $638, но днес спадна текущите цени около $634, с печалба от 25% през последните седем дни. Етериум обаче не изостава, надхвърляйки $3,200 за собствения си ATH по време на азиатската търговска сесия в понеделник сутринта.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Free Bitcoin МАЙ. 3, 2021 От няколко месеца се занимавам с един сайт.Това е най-старият крипто кран за Биткойн в света работи от 2013г. Не изисква инвестиция.Който няма Биткойн сега е момента да добие БЕЗПЛАТНО.https://freebitco.in/?r=36608933 Evgeni Ivanov МАЙ. 4, 2021 Спечелете безплатно doge, btc или ether https://rollercoin.com/?r=k9zrw7x4
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Портной: DOGE стигна $0.72, защото Илон Мъск ще е домакин на SNL

Данните от CoinMarketCap казват, че преди два часа Dogecoin скочи и достигна ново рекордно ниво от $0.7376. Президентът на Barstool Sports Дейвид Портной е категоричен, че този ръст се дължи на о...
МАЙ. 8, 2021 11:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Dogecoin е екзистенциална заплаха за криптовалутите, според основателя на Cardano

В нова актуализация за състоянието на Cardano и крипто пазарите, Хоскинсън казва, че DOGE не е устойчив и вероятно ще доведе до системен катастрофален провал, който ще ощети милиони инвеститори.Той вя...
МАЙ. 7, 2021 12:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Няма да има 'крипто зима' като през 2018 година, според Марк Кюбан

Но дори и сред бичи пазар, крипто тълпата не може да не се запита: идва ли драматична корекция на нивото на скандалната "Крипто зима" от началото на 2018 г.?"Не мисля, че ще го видите", заяви в четвър...
МАЙ. 7, 2021 13:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск призовава за предпазливост

Cryptocurrency is promising, but please invest with caution! https://t.co/A4kplcP8Vq— Elon Musk (@elonmusk) May 7, 2021Изпълнителният директор на Tesla Илон Мъск току-що се включи в Twitter, за да пуб...
МАЙ. 7, 2021 09:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света