НАЧАЛО Други

Отбор от NBA пусна криптовалута за феновете си

ОКТ. 8, 2019 09:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Отбор от NBA пусна криптовалута за феновете си

Sacramento Kings въвеждат своя нов „Kings токен“ за награди на феновете, което ги прави първият професионален спортен клуб в САЩ, който пуска криптовалута.


Kings също са първият отбор от NBA, който реализира наградна програма, базирана на блокчейн.

Kings Token е разработен в сътрудничество с Blockparty, блокчейн платформа за билети за събития, ангажиране с фенове и токенизирана игровизация.

"Кралете" планират да добавят новата програма за възнаграждение към първото приложение за прогнозиране на игри на NBA, „Call the Shot“, навреме за предстоящия сезон 2019-2020 г.

Феновете ще могат да натрупват точки за ангажиране с отбора и да ги добавят към своите портфейли.


Тези награди могат да бъдат осребрени за артикули и уникални събития, включително подписани стоки и билети за първи ред. Разработен с Xperiel, „Call the Shot“ беше първото мобилно приложение от екип на NBA, което предлага качествени прогнозни игри за феновете.


Sacramento Kings, които са известни с интереса си към Биткойн (BTC), бяха обявени от „Fast Company“ за най-иновативната компания в спорта през 2017 г.

Те станаха първият отбор от NBA, който приема BTC като метод на плащане - през 2014 г., а миналата година станаха първия професионален спортен отбор в света, който копае криптовалута.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Агенция за недвижими имоти продава църква за Биткойн

Продавачът е готов да получи плащане в биткойнСпоред обява в Rightmove, основен британски портал за недвижими имоти, продавач е пуснал за продажба църква от 18 век, превърната в имот със седем спални ...
ОКТ. 15, 2019 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Още една ключова фигура се отказва от криптовалутата на Facebook

Водещата туристическа платформа Booking Holdings, чиито годишни приходи надхвърлят $14 милиарда, официално напускат Libra Association, съобщава CNBC. Така компанията се присъединява към бързо нараства...
ОКТ. 15, 2019 12:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Рецесията наближава, а криптовалутите могат да се окажат спасението

С шансовете за рецесия през следващите 12 месеца, които в момента са около 35%, хората разбираемо са притеснени. Въпреки това, възможността да се случи значителен спад на пазара е около 1 към 3, все о...
ОКТ. 15, 2019 09:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Бащата на рекламaта' споделя как се пише рекламно послание, което работи

ОКТ. 14, 2019 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света