НАЧАЛО Прессъобщения

Остава само $1 милион до края на предпродажбата на Bitcoin BSC – Инвеститорите бързат

септември 25, 2023 18:10 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Остава само $1 милион до края на предпродажбата на Bitcoin BSC – Инвеститорите бързат

Bitcoin BSC бързо се превърна в една от най-големите звезди напоследък. Само в рамките на последната седмица най-новата Биткойн алтернатива успя да събере малко под $2 милиона, като софт капът бе достигнат доста бързо.

Остава малко над $1 милион до достигането на хард капа, с който и предварителната продажба окончателно ще приключи. Със своя огромен потенциал обаче, нищо чудно Bitcoin BSC да приключи своя победен път още в рамките на следващите 2 дни.

В тази статия ще разгледаме и основните причини за това.

Bitcoin BSC предлага над 100% годишна доходност

Вече писахме, че Bitcoin BSC според мнозина е една от най-добрите алтернативи на Биткойн на пазара в момента.

Bitcoin BSC се отличава с впечатляваща годишна доходност от 104% APY, което е изключително постижение в света на криптовалутите. Този проект започна силно с успешна предварителна продажба, като 69% от токените бяха заделени за стейкинг награди, което подчертава основния фокус на проекта към дългосрочни и стабилни инвестиции.

Екипът зад Bitcoin BSC ясно насърчава дългосрочните инвестиции вместо краткосрочната спекулативна търговия. Такъв подход може да допринесе за стабилен и пасивен доход за инвеститорите, като същевременно се създава устойчива и благоприятна среда за развитие на проекта.

Тази философия и стратегия за инвестиране могат да създадат благоприятни условия за развитие на Bitcoin BSC и за укрепване на позициите му на крипто пазара. 

В допълнение, стратегията за фокусиране върху дългосрочните инвестиции и стейкинг награди може да донесе стабилност и доверие сред инвеститорите, което е ключов фактор за успеха на всяка криптовалута. 

Отношението на екипа към дългосрочните инвестиции и пасивен доход от криптовалути може да привлече и задържи инвеститори, които търсят стойност и устойчивост в дългосрочен план.

Каква е причината за голямата доходност от Bitcoin BSC?

Голямата доходност от Bitcoin BSC може да се основе на няколко ключови фактора. Първо, както вече бяхме споменали, Bitcoin BSC предлага по-висока доходност в сравнение с Ethereum стейкинга, което е съществен момент за инвеститори, които търсят оптимален доход от своите инвестиции в криптовалути.

Второ, липсата на крипто платформа, която да посредничи, позволява директни инвестиции, което по-нататък води до увеличаване на печалбите за крайните инвеститори. Този механизъм отстранява необходимостта от посредници и редуцира свързаните с тях разходи, което създава по-ефективна и печеливша структура за инвеститорите.

Ние напълно приветстваме този подход, тъй като сме на мнение, че всички токени трябва да предлагат поне 20% годишна доходност, особено предвид текущата инфлационна обстановка и други налични инвестиционни възможности. 

Повишената доходност може да компенсира за повишените рискове, свързани с инвестирането в криптовалути, и да предостави на инвеститорите адекватно възнаграждение за ангажираното време и капитал.

Основни предимства на Bitcoin BSC

Bitcoin BSC е криптовалута, която предлага уникални предимства, благодарение на взаимодействието си с Binance Smart Chain. Това осигурява оптимални условия за инвестиция, подчертани от три ключови характеристики:

Бързи и евтини транзакции

Bitcoin BSC, като част от Binance Smart Chain, гарантира евтини и бързи транзакции. Те са в пъти по-евтини от тези при Биткойн и Етериум, като максимално достигат $2-3. При Етериум понякога таксите за “газ” достигат до $20.

Директни инвестиции

Bitcoin BSC предлага възможността за директни инвестиции, което означава, че не се изисква посредник. Това не само намалява сложността и времето, необходимо за инвестиране, но също така максимизира потенциалните печалби за инвеститорите.

Предлагане, създаващо инфлация на цената

С ниското си предлагане, токенът има значителен потенциал за ръст. Предлаганите свободно токени в предварителната продажба са едва 6.125 милиона, което е много по-ниско от предлагането на други монети, които достигат милиарди. 

Потенциал за цената на Bitcoin BSC

Потенциалът за цената на Bitcoin BSC е значителен, и много инвеститори са заинтригувани от възможността за увеличение на цената в следващите седмици. Освен това, с оставащите $1 милион от предпродажбите, е логично този въпрос да бъде обект на обсъждане.

В предишна статия бяхме отразили мнението на анализатори, че $BTCBSC може да достигне до $4.50 до края на годината. Въпреки това, поради бързото развитие на пазара, не би било изненадващо цената да достигне между $8 и $12, предлагайки потенциал за повече от 10-кратно увеличение на инвестициите.

Ранните инвеститори, които вече успяха да утроят началните си инвестиции чрез стейкинг, вероятно са много щастливи от развитието на събитията, като някои от тях доволно потриват ръце.

Как да закупя Bitcoin BSC?

Ако мислите, че проектът има голям шанс да се развие, то най-добрата опция ще е да закупите токени сега, за да не изпуснете ниските цени. Ето и стъпките:

  1. Посетете сайта на Bitcoin BSC
  2. Свържете крипто портфейла си с този на проекта
  3. Купете токени
  4. Сложете своите токени в стейкинг пула
  5. Насладете се на големите награди и поетапно продавайте токените си.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 2, 2023 15:22 3 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Еволюция на дигиталната валута: Фокус върху Ethereum и VC Spectra

В постоянно развиващия се пейзаж на дигиталните валути две имена се открояват със своите иновативни подходи и потенциал за бъдещ растеж: Ethereum (ETH) и VC Spectra (SPCT).

декември 2, 2023 9:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Остава само $1 милион до края на предпродажбата на Bitcoin BSC – Инвеститорите бързат”
  1. Мартин Стефанов,

    Bitcoin bsc проектът беше пълна измама, аз инвестирах в него, и точно ден преди да инвестирам още в него, страницата вече беше свалена от интернет. Останах вътре с едни пари които не коментирам и с празни надежди.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.