НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Основателят на Yearn.finance пусна нов проект

ОКТ. 16, 2020 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Основателят на Yearn.finance пусна нов проект

Андре Кронье - основателят на Yeanr.finance - пусна експеримент този вторник.

Потребителите не послушаха предупреждението, че това е експеримент.


В резултат на това бяха източени $6 милиона от проекта. Имаше сериозен наплив за този проект, вероятно защото YFI скочи с над 1,000,000 процента от стартиращата си цена.

 

Вторник сутрин, Кронье сподели блог публикация в Medium, озаглавена “Crypto Economics, Perpetual Liquidity and IL offsets.

 

В нея, той очерта рамка за крипто - икономическа система, базирана на Етериум, която ще позволи на потребителите да генерират възможно най-много такси, докато компенсира непостоянните загуби доколкото е възможно. Непостоянните загуби са когато доставчиците на ликвидност отчитат загуба, дължаща се на голяма волатилност между базови чифтове.

 

На теория, тази технология би трябвало да действа като мост за ликвидността между множество борси като Uniswap. Фрагментирането на ликвидността е голям проблем за Етериум DeFi пространството, което прави тази технология ценна.

 

Към края на публикацията, Кронье посочи три Етериум смарт договора, които според него “са с изцяло изследователски цели и не бива да бъдат използвани за други цели.

 

Кронье съвсем ясно подчерта, че това е експеримент и незавършен продукт с изследователски цели. Въпреки това, имаше огромен наплив в договора.

 

В рамките на шест часа, потребители в Twitter, Discord и Telegram започнаха да намират как да използват договорите, за да генерират монетата на експеримента - Liquidity Income (LBI). Не е ясно колко капитал е бил внесен, но в даден момент, имаше над $6 милиона ликвидност в Uniswap басейна.

 

Някои потребители инвестираха стотици ETH в тези експериментални договори, като един потребител депозира 1,000 Етериум.

 

След няколко часа, Кронье актуализира публикацията си, за да обясни на читателите, че това е експеримент, който няма да продължи.

 

“Това 100% не струва нищо и то не в смисъла, че това е експериментална концепция, която ще разработвам [...]. Това няма да бъде използвано в бъдеще… Не влагайте средства в него. Обещавам, че ще създам неща, в които да влагате средствата си, но [но не ги влагайте в това].”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (1)
Ивайло ОКТ. 17, 2020 От няколко месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо.https://freebitco.in/?r=36608933
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Повечето пазарни участници държат предимно Биткойн, а не алткойни

BTC трейдърите се радват на печалбите, като октомври се оказва все по-добър месец за Биткойн. Крипто анализаторът на Джош Рейджър попита своите последователи в Twitter какъв процент от портфейлът...
ОКТ. 22, 2020 18:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Топ 10 крипто китовете демонстрираха доверието си в Етериум

В резултат на това, Glassnode показа, че балансът на ETH на борсите е спаднал до 10-месечно дъно.20.5% спад на ETH притежанията на борситеSantiment съобщава, че крипто китовете продължават да изтеглят...
ОКТ. 20, 2020 15:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум може да се насочи към $750 в 2021 г.

Криптовалутата следи Биткойн за момента и наскоро падна под $380, след като не успя да обърне нивото в подкрепа. Тъй като Биткойн следи пазарите на акции, алткойните, включително Етериум, ще зависят о...
ОКТ. 18, 2020 23:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Цената на токена на OKEx се срива

Това довеждата общата загуба откакто борсата замрази изтелгянията Петък сутрин до около 30%. OKB се търгува около $5.90 преди това развитие, като към момента на писане на статията, цената му се д...
ОКТ. 18, 2020 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света