НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Още една невероятна прогноза за Биткойн - $740 000 за токен

ФЕВ. 17, 2019 11:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Още една невероятна прогноза за Биткойн - $740 000 за токен

Джу Фа, съосновател на Poolin, базиран в Китай басейн за крипто добив, прогнозира, че цената на Биткойн (BTC) може да достигне 5 милиона китайски юана ($ 738,000), медията за крипто новини 8BTC докладва на 11-ти февруари.


Докато Джу отбелязва, че „сега се чувства по-скоро като в мечи пазар“, според сведенията той предвижда, че при следващия бичи пазар, цените ще бъдат 10-20 пъти по-високи от предишните. Джу също така отбеляза, че огромните ценови скокове като този, който доведе до $ 20,000 за BTC през 2017-ta, не винаги ще съществуват, добавяйки, че следващият бичи пазар може да бъде последен.

Прогнозите на експерти в различни аспекти на крипто пространството варират от бичи до изключително мечи. По време на блокчейн събитие през април 2018 g., инвестиционният магнат Тим Дрейпър прогнозира, че до 2022 g., цената на Биткойн може да достигне $ 250,000.

По-рано тази седмица, Бари Силбърт, главен изпълнителен директор и основател на Digital Currency Group и Grayscale Investments, заяви, че стойността на повечето дигитални токени „ще стигне до нула“. Той добави, че „почти всяко ICO е просто опит да се съберат пари, но без реална полза от предлагания актив. "

Пулът за добив на Джу, Poolin, има 10.45% от световния дял в мрежата, според BTC.com. Сегашният мечи пазар удря крипто копачите. Някои компании за копаене на крипто в Китай започнаха да продават хардуер на килограм.

Базираният в Обединеното кралство крипто копач, Argo Blockchain обяви, че пренасочва бизнеса си, за да намали разходите. Аrgo прекратява Mining-as-a-Service (MaaS) операциите до април, което вероятно би могло да намали разходите с цели 35%.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Fidelity пускат спот Биткойн ETF тази седмица

Стартиране на ETFFidelity е мултинационална корпорация за финансови услуги, която е създадена през 1946 г. и остава една от най-големите компании за управление на активи в света с $4.9 трилиона AUM (а...
ДЕК. 1, 2021 20:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн кит премести почти $1 милиард в BTC

Whale Alert за първи път съобщи за транзакция между два неизвестни портфейла във вторник сутринта. Отделен неизвестен портфейл също получи по-малко от 0.002 BTC от изпращащия портфейл.🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 ...
ДЕК. 1, 2021 12:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционна компания за трилиони стартира европейски спот Биткойн ETP

Invesco, американски инвестиционен посредник с управлявани активи от $1.3 трилиона, си партнира с доставчика на крипто индекси CoinShares, за да пусне първия си европейски борсово търгуван продукт (ET...
ДЕК. 1, 2021 10:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн 'дори не е близо до върха си', твърди крипто ветеран

Той е на това мнение дори след като активът рязко падна от новата си най-висока стойност за всички времена над $69,000 по-рано този месец.В ново интервю за CNBC бившият главен изпълнителен директор на...
ДЕК. 1, 2021 08:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света