НАЧАЛО Блокчейн

Оракулът за Binance Smart Chain Orakuru стартира с редица одити

АПР. 12, 2021 15:13 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Оракулът за Binance Smart Chain Orakuru стартира с редица одити

Orakuru е един от първите оракули на Binance Smart Chain (BSC), който стартира със значителен интерес от страна на инвеститорите и множество одити от няколко одиторски фирми.

 

Orakuru, оракулски протокол за Binance Smart Chain, наскоро завърши успешна продажба на токени в платформата за набиране на средства KickPad.

 

В началото имаше значително търсене на проекта, като частнитят бонус Б кръг се запълни в рамките на 26 секунди в рамките на два блока.

 

Само дни след стартирането на ORK токена, Orakuru обяви множество одити на протокола.

 

Тъй като Orakuru е един от първите оракули на Binance Smart Chain, който бързо се разраства като основна DeFi екосистема, фокусът му върху предоставянето на качествени одити на общността е важен.

 

Най-просто казано, оракул е технология, която позволява на блокчейн протокол или платформа да получава данни чрез интелигентен договор.

 

Например, за да получи данни за цените DeFi проект на Binance Smart Chain не може да извиква заявки за API от централизирани бази данни.

 

Вместо това, протоколите DeFi трябва да преминават през оракули, за да получат данни. Tellor обясни ролята на оракулите в DeFi изчерпателно в публикация:

 

Оракулът е нещото, което ви позволява да въведете тези данни във вашия интелигентен договор. Той или го включва във веригата, за да можете да четете от него, или вкарва данните във вашия интелигентен договор. Обикновено това е услуга на трета страна или нещо, което правите сами ръчно - и двете са централизирани. И е важно да сте наясно, че използването на централизиран метод за вашия оракул побеждава цялата цел на изграждането на DeFi продукт. Ако оракулът е бил повреден, той може да играе системата и да манипулира тези данни или да избере да ги цензурира за собствена финансова печалба. 

 

Orakuru, по-специално, изисква външни възли да улавят данни, като например ценови емисии на Binance Smart Chain и пазарни цени извън веригата.

 

След това тези данни могат да бъдат използвани от DEX, пазари за прогнози, застраховки, кредити и повече от това да използват емисиите за захранване на техните dApps на Binance Smart Chain.

 

Съвсем наскоро екипът обяви приключване на одит от Solidity Finance. Екипът каза:

 Имаме няколко забележителни резултата от одита, които демонстрират нашето доверие в стойностите на DAO, подчертавайки значението на доверието в общността. Функцията за изсичане [на монети] и свързаните със собствеността функции често са повтарящи се проблеми за новите Defi начинания. Тези проблеми не съществуват с Orakuru:
- Не съществуват функции, свързани със собствеността.
- Всички токени ще бъдат изсечени при разполагане.
- Няма налични функции за изсичане на монети, така че общото предлагане не може да се увеличи след внедряването

 

Преди това Orakuru получи завършен одит от Solid Group на 7-ми април.

 

По това време екипът каза:

 

Горди сме да пуснем първия одит на Orakuru. Solid Group е извършила значителен одитен процес на нашите договори. В Orakuru ние ценим нашата общност и вашата безопасност. Планираме пълна прозрачност във всичко, което правим. Скоро можете да очаквате още два одита.

 

Многобройните одити са от решаващо значение за DeFi проектите, тъй като рискът от сложни експлойти винаги съществува при високопрофилни проекти.

 

Фокусът на Orakuru да получава множество одити от различни одиторски фирми остава положителен фактор за дълголетието на проекта.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Free Bitcoin АПР. 12, 2021 От няколко месеца се занимавам с един сайт.Това е най-старият крипто кран за Биткойн в света работи от 2013г. Не изисква инвестиция.Който няма Биткойн сега е момента да добие БЕЗПЛАТНО.https://freebitco.in/?r=36608933
Изкажете мнение
Още Блокчейн новини

Microsoft тихомълком закрива блокчейна Azure през септември

Големите корпоративни клиенти, които използват Azure Blockchain, включват JP Morgan, GE Aviation, Singapore Airlines, Starbucks и Xbox.Съобщението беше направено в едва забележима публикация на сайта ...
МАЙ. 14, 2021 09:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Block.one стартира собствена крипто борса

Bullish има за цел да комбинира представянето, неприкосновеността на личния живот и регулаторното съответствие на традиционните борси с децентрализираното финансиране на потребителите. Платформата ще ...
МАЙ. 13, 2021 14:06 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Актуализацията на Uniswap разочарова крипто общността

Стартирането на Uniswap v3 е едно от най-чаканите събития в крипто календара тази година. Актуализацията най-накрая беше пусната на 5-ти май, но липсваха много от така необходимите подобрения на скоро...
МАЙ. 10, 2021 13:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бум на дневните транзакции на Binance Smart Chain

В допълнение, Binance Smart Chain обработва ежедневно над 7 милиона транзакции от края на април, както се вижда на следващата екранна снимка.Ежедневните транзакции на Binance Smart Chain са 5 пъти пов...
МАЙ. 9, 2021 16:29 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света