НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Огромна благотворителна организация ще позволи Биткойн дарения чрез ново партньорство

СЕП. 25, 2021 19:20 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Огромна благотворителна организация ще позволи Биткойн дарения чрез ново партньорство

Giving Block, голяма организация, фокусирана върху индустрията за дарения в криптовалути, продължава да разширява обхвата си на крипто благотворителност с ново партньорство.

Организацията ще работи с доставчика на благотворителни платформи RenPSG, за да позволи на своите дарители да преместват криптовалути като Биткойн (BTC) в нови фондове, препоръчани от дарители, за да подкрепят организации с нестопанска цел и други благотворителни организации, съобщи Giving Block на 23-ти септември.


Като част от партньорството, RenPSG ще започне да предлага решение, което позволява на благотворителните организации да приемат повече от 45 различни криптовалути като BTC, Етериум (ETH) и Dogecoin (DOGE).


Renaissance Charitable Foundation, спонсор на фондове, препоръчани от дарители, ще бъде първият от институционалните клиенти на RenPSG, който ще започне да приема дарения в криптовалути чрез новото решение, започвайки тази седмица, каза Giving Block.


Основана през 1987 г., RenPSG е основна благотворителна платформа, управляваща персонализирано решение, препоръчано от дарители, предоставящо патентован филантропичен софтуер, известен като DFX. Според The ​​Giving Block, RenPSG е подкрепил $16.6 милиарда във фондове, препоръчани от дарители, за финансови фирми и организации с нестопанска цел в Съединените щати през 2020 г.


"С огромния обхват на RenPSG, The Giving Block прави още една стъпка към превръщането на крипто филантропията в световен феномен“, отбелязва организацията в Twitter.


Кели Палмър, изпълнителен директор на RenPSG, вицепрезидент по стратегически операции за растеж, посочи, че платформата обхваща крипто дарения в отговор на нарастващото усвояване на индустрията:


С нарастването на броя на потребителите на криптовалути нараства и броят на даренията в криптовалути. Очакваме много от нашите клиенти да се възползват от това решение, за да диверсифицират видовете активи, които приемат в предлаганите от дарителите фондове и да създадат интерес към цял нов набор от дарители.


ПРОЧЕТИ ОЩЕTwitter пуска нова Биткойн (BTC) функционалност


Съоснователят на Giving Block Пат Дъфи каза, че BTC и ETH са най-даряваните криптовалути в мрежата на организацията през 2021 г. "Исторически Биткойн е бил доминиращ, но тази година ETH изглежда [взима] лидерството", отбеляза той, добавяйки, че даренията в DOGE също са отбелязали скок тази година.


Основан през 2018 г., The Giving Block е основно решение за дарения в криптовалути, насочено към подпомагане на организации с нестопанска цел да събират средства в криптовалути като Биткойн. 


В понеделник организацията обяви, че е в крак с обработването на над $100 милиона в крипто дарения през 2021 г. The Giving Block също очаква да улесни обработката на крипто дарения в размер от $1 милиард през 2022 г. чрез редица партньорства, които ще започнат да функционират през четвъртото тримесечие на 2021 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн може да отоплява домове в Канада догодина

Със скорошно съобщение беше постигнато споразумение за това между канадската технологична компания MintGreen и Lonsdale Energy Corporation (LEC).Общинската корпорация в момента отоплява 100 сгради, съ...
ОКТ. 22, 2021 15:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн се срина до $8,200 на Binance.US

Това е умопомрачителна загуба на стойност от 87%. Криптовалутата изтри тези загуби в рамките на една минута.Биткойн претърпя жестока корекция в четвъртък, но само на Binance.US. По-специално, борсата ...
ОКТ. 22, 2021 11:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е предпочитан пред златото - Пол Тюдор Джоунс

Хедж фонд мениджърът и милиардер Пол Тюдор Джоунс смята, че Биткойн печели надпреварата срещу златото, според интервю в сряда за CNBC.Водещият Андрю Рос Соркин напомни на американския инвеститор - чия...
ОКТ. 22, 2021 10:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Фючърсният Биткойн ETF направи изключителен дебют

Борсово търгуваният фонд за Биткойн на ProShares (BITO) отбеляза най-високия “естествен” обем за първия ден за ETF, като цифрата достигна малко над $1 милиард до края на деня на откриването.Това е вто...
ОКТ. 21, 2021 15:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света