НАЧАЛО Други

Одитен гигант вкарва VeChain в италианското Министерство на икономическото развитие

ЯНУ. 23, 2019 16:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Одитен гигант вкарва VeChain в италианското Министерство на икономическото развитие

Ръководителят на гиганта за гарантиране на качеството и доставчикът на сертификати DNV GL представи перспективата си за VeChain на италианското Министерство на икономическото развитие (MISE).


DNV GL, най-голямото класификационно общество в света с приходи от над $19 милиарда през 2017 година, е интегриран доставчик на услуги в глобалната логистична верига за над 13 000 кораба и мобилни офшорни звена, работещи в 100 страни.

Ренато Гротола, директор на дигиталната трансформация за компанията, работи в тясно сътрудничество с националната блокчейн работна група в Италия, за да създаде блокчейн стратегия за правителството.

Във видеоклип в MISE, Гротола представя обществената блокчейн платформа VeChain и сподели своите виждания за предстоящите предизвикателства и възможности.

Вярвам, че нашата цел е да осигурим ясна насока и подкрепа, за да помогнем на правителството да очертае национална стратегия за блокчейн.

Бих казал, че разнообразието е отличителна стойност за нашата страна и мисля, че блокчейн може да допринесе в това отношение, както и да помогне за създаването на надеждна и доверена среда за финансовите и производствените процеси - като например веригите за доставки.

Аз се фокусирам върху вземането на блокчейн от дигитални към физически активи. Много може да се направи. Помислете например за „Made in Italy“, или колко прозрачност ще можем да постигнем в отношенията между гражданите и публичната администрация.

Гротола е член и на италианската асоциация на независимите органи по сертифициране и инспекция, и на управителния комитет на VeChain.

https://twitter.com/vechainitalia/status/1087431252469264386VeChain предлагат блокчейн решения за различни индустрии, позволявайки независими физически одити, услуги за събиране и проверка на данни с цел проследяване на продукти и информация. Тя работи в тясно сътрудничество с DNV GL на MyStory, децентрализирано приложение, задвижвано от VeChain , което позволява по-голяма прозрачност и сигурност във веригата на доставки.

New York Times съобщава, че продуктите, произведени в Италия, допринасят най-малко 5% за брутния вътрешен продукт на Италия.

Повишаването на разходите и конкуренцията обаче доведоха до рискове от злоупотреби по веригата на доставки. Блокчейн решенията са предназначени да създават прозрачност, необходима за намаляване на тези рискове.


През декември MISE избра Гротола сред група експерти, които да насочат стратегиите си към интеграцията на блокчейн.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Ето кое е най-важното за листинг на Binance, според Чанпен Джао

Най-важният критерий за листинг на криптовалута на Binance е броят на потребителите, каза главният изпълнителен директор Чангпен Джао в интервю пред Forbes на 29-ти ноември.CZ коментира, че има много ...
НОЕ. 30, 2021 20:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Кои са най-продаваните NFT-та?

Другите два продадени NFT са парцел в Decentraland и дигитално произведение на изкуството, създадено от XCOPYART, наречено "A Coin for the Ferryman" за 1,330 ETH ($6 милиона, което се превърна в най-г...
НОЕ. 30, 2021 19:25 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето за колко се продаде най-скъпото NFT в The Sandbox

"Metaflower Super Mega Yacht" NFT беше продаден за рекордна цена от 149 ETH (около $650,000 USD). Дигиталният актив е част от "The Fantasy Collection", която предлага набор от луксозни NFT. Колек...
НОЕ. 30, 2021 09:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Децентрализираните борси отчитат $100 милиарда месечен обем за ноември

Според таблото за данни на The Block, общата сума за ноември е приблизително $99.5 милиарда към 28-ми ноември. Месечните обеми се покачват, откакто достигнаха дъното за годината от $56.35 милиарда дол...
НОЕ. 29, 2021 20:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света