НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Обвиняват Google в блокиране на "Ethereum" от тяхната Ads платформа

ЯНУ. 14, 2019 13:36 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Обвиняват Google в блокиране на "Ethereum" от тяхната Ads платформа

Обвиняват Google в това, че ключовата дума „Ethereum“ е включена в черния списък на тяхната платформа, Google Ads. Според базираният в Сърбия блокчейн стартъп Decenter, ключовата дума „Ethereum“ вече не е достъпна на платформата на Google Ads. Те съобщиха този проблем на Twitter.


Google Ads незабавно отговориха на tweet-а. Те казаха, че свързаните с крипто реклами, които са насочени към региони, различни от САЩ и Япония, не са разрешени. Следователно това може да е причината, поради която ключовата дума е включена в черния списък.

Рекламодателите могат да популяризират обмен на криптовалути, насочен към САЩ и Япония. Следователно е възможно да не можете да пускате реклами, насочени към други държави. Надявам се това да помогне. Кажете ни, ако имате допълнителни въпроси.


След като отговориха на Decenter, администраторът на Google Ads в Twitter насочи екипа към секцията с политиките на компанията.

Въпреки че не можем да потвърждаваме предварително, дали ключовата Ви дума отговаря на условията за задействане на реклами, препоръчваме Ви да се обърнете към раздела „криптовалути“ на нашата политика за Финансови продукти и услуги.


Незадоволен от отговора на Google, екипът се насочи към Reddit, за да получи повече отговори.

Всяка от ключовите думи, които съдържат "Ethereum" в нашите кампании, вече не показват реклами от 9 януари и сега съобщават за последвалата грешка.


Огромното мнозинство в общността на Reddit критикува решението на Google да забрани ключовата дума "Ethereum" в определени региони.

Това не е първият път, когато търсачката забранява реклами, които са свързани с криптовалути. В началото на миналата година, те забраниха всички биткойн tron g>и крипто реклами на своята платформа. Политиката последва подобни забрани от Twitter и Facebook.

През октомври миналата година обаче, Google отмени спорната забрана. Въпреки това, ICO проектите остават забранени до ден днешен. Дори и така, само регулираните борси могат да купуват рекламни пространства от Google.

Според Google и Facebook липсваха адекватни защити на потребителите за такива спекулативни сделки, а оттам и забраната. Стойността на топ криптовалутите значително намаля след новините.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Може ли Етериум да достигне $12,000 този цикъл?

 Сега анализаторите се обърнаха към графиките, за да се опитат да използват технически анализ, за ​​да определят къде според тях може да се озове цената на актива през следващите месеци. С остава...
ОКТ. 23, 2021 12:26 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

В Аржентина вече можеш да си купиш апартамент с Shiba Inu (SHIB)

Candoli Propiedades, аржентинска агенция за недвижими имоти в Санта Клара дел Мар, град, разположен на атлантическото крайбрежие на Буенос Айрес, обяви, че сега приема токена, вдъхновен от японската п...
ОКТ. 23, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света