НАЧАЛО Прессъобщения

Общите транзакции на Uniswap (UNI) надхвърлят 200 милиона, Shiba Budz (BUDZ) предизвиква вълнение на пазара на предварителни продажби

септември 27, 2023 21:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Общите транзакции на Uniswap (UNI) надхвърлят 200 милиона, Shiba Budz (BUDZ) предизвиква вълнение на пазара на предварителни продажби

Uniswap (UNI) и Shiba Budz (BUDZ) са две криптовалути, които в последно време откраднаха светлината на прожекторите.

Uniswap (UNI) достигна крайъгълен камък с над 200 милиона транзакции, докато Shiba Budz (BUDZ) привлича вниманието на пазара за предварителна продажба благодарение на привлекателната си токеномика и иновативна полезност. Тази статия се впуска в подробности за тези два токена и тяхната притегателна сила в крипто индустрията.

Shiba Budz (BUDZ) предизвиква вълнение на пазара за предварителните продажби

Shiba Budz (BUDZ) предизвиква вълнение на пазара за предварителните продажби със своята уникална токеномика и иновативна полезност. Токенът предизвика значителен интерес сред инвеститорите и крипто ентусиастите поради атрактивните си характеристики и потенциал за растеж. Нека да проучим какво отличава Shiba Budz (BUDZ) от другите токени и защо той е готов да постигне успех.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Токеномика

Структурата на токеномиката на Shiba Budz (BUDZ) има за цел да стимулира притежателите и да създаде устойчива екосистема. При общо предлагане от 4,200,000,000 BUDZ, 2,400,000,000 BUDZ бяха предоставени по време на етапа на предварителна продажба, като по този начин на ранните поддръжници беше предоставена справедлива възможност.

За да се осигури дългосрочна стабилност, 1,000,000,000 BUDZ ще бъдат изгорени, което потенциално ще увеличи стойността на останалите токени. Освен това 620,000,000 BUDZ бяха разпределени за ликвидност и включване в борсови списъци, което гарантира наличието на токена на основните платформи.

Иновативна полезност

Shiba Budz (BUDZ) е децентрализирана платформа за игри, която използва токена BUDZ, за да даде възможност на потребителите да участват в различни дейности. Токенът може да се използва за покупки в игрите, награди и управление, което добавя стойност към него и привлича геймъри и инвеститори.

Shiba Budz (BUDZ) планира да разшири своята екосистема чрез стратегически партньорства и сътрудничества с други проекти за игри, като цели да създаде динамична гейминг общност и да генерира търсене на BUDZ токена .

Общият брой транзакции на Uniswap (UNI) надхвърля 200 милиона

Uniswap (UNI), децентрализиран протокол за обмен, изграден върху блокчейна на Етериум, достигна важен етап, като общият брой на транзакциите му надхвърли 200 милиона. От стартирането си през 2018 г. Uniswap (UNI) се превърна в една от най-популярните децентрализирани борси, предлагайки на потребителите безпроблемен и ефективен начин за търговия с токени ERC-20.

Платформата работи по модела на автоматичен маркет мейкър (AMM), като позволява на потребителите да осигуряват ликвидност на различни двойки токени и да печелят такси в замяна.
Постижението за надхвърляне на 200 милиона общи транзакции подчертава нарастващото приемане и доверие в Uniswap (UNI) като надеждна децентрализирана борса.

Платформата направи революция в начина, по който потребителите търгуват с токени, като премахна необходимостта от традиционни посредници и даде възможност за транзакции от типа “peer-to-peer”. С удобния си интерфейс и ниските си такси Uniswap (UNI) привлече голяма потребителска база, което допринесе за впечатляващия обем на транзакциите.

Shiba Budz (BUDZ) е готова да спечели

Shiba Budz (BUDZ) е готова за успех със своята добре планирана токеномика, привлекателна полезност и силна гейминг екосистема. С разширяването на платформата за игри и участието на потребителите се очаква търсенето на токена BUDZ да се увеличи, което може да доведе до повишаване на стойността му. Shiba Budz (BUDZ) има за цел да се превърне в изтъкнат играч в децентрализираната игрална индустрия.

В заключение, както Uniswap (UNI), така и Shiba Budz (BUDZ) направиха значителни крачки в крипто индустрията. Постижението на Uniswap (UNI) за надхвърляне на 200 милиона общи транзакции затвърждава позицията му на водещ децентрализиран обмен, докато привлекателната токеномика и иновативната полезност на Shiba Budz (BUDZ) го позиционират за успех на пазара на предварителна продажба и извън него.

Тъй като крипто пазарът продължава да се развива, тези токени демонстрират потенциала за растеж и иновации в индустрията.

Регистрирайте се и се присъединете към общността чрез уебсайта: https://shibabudz.org/

Връзки към социалните медии: Telegram: https://t.me/ShibaBudzP2E и X (Twitter): https://twitter.com/ShibaBudz


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 20:20 3 мин. четене

Създателят на крипто милионери Meme Moguls е на път да достигне Solana и XRP – ето защо

С развитието на пазара на криптовалути иновативни платформи като Meme Moguls понякога успяват да убедят ивеститорите в своя потенциал.

декември 3, 2023 17:00 4 мин. четене

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.