НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Обемът на търговията на Биткойн спадна близо до годишното дъно

ДЕК. 13, 2018 13:43 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Обемът на търговията на Биткойн спадна близо до годишното дъно

По-рано днес, на 14-и октомври, цената на Биткойн претърпя рязко увеличение, от $ 6,300 до $ 6,410, в рамките на минути.


Неочакваното покачване на цената на Биткойн доведе търговците до оптимизъм по отношение на краткосрочната тенденция на крипто пазара.


Анализаторите преди това заявиха, че за доминиращата крипто валута да демонстрира признаци на възстановяване, ще трябва първо да се възстанови до диапазона от $ 6,350 - $ 6400.

Въпреки това, през последните 12 часа цената на Биткойн спадна до $ 6,300, падайки под марката от $ 6,300 до около $ 6,220.

Реалната цена на Биткойн изглежда е около $ 6,220, както се вижда от Gemini, Kraken и Bitstamp. Tether (USDT) интегрирани борси като Bitfinex, Huobi и OKEx показват цена от $ 6,350, вероятно поради спада в USDT.На 13-ти октомври, цената на USDT е намаляла с около 2% от 1 до $ 0,98. Като стабилна монета, подкрепена от американските долари, цената на USDT трябва да бъде фиксирана на $ 1 по всяко време. Но кулминацията на фактори би могла да доведе до спад на стойността.

Тъй като цената на USDT спадна поради три основни причини, посочени по-долу, USDT-интегрираните борси започнаха да демонстрират премия за Биткойн.

  1. Търговците преминават към одитирани и регулирани алтернативи като Gemini USD и Pax

  2. Търговци, които продават USDT, за да купуват криптовалути

  3. Опасения около банкови услуги, получени от Tether LLC


Следователно, като се има предвид реалната цена на Биткойн и ниският му годишен обем от около 3 млрд. долара на Coinmarketcap и 2,1 млрд. долара за CoinCap.io, Биткойн и останалата част от крипто пазара е несъмнено мечи.

Техническите показатели на BTC не демонстрират условия за свръхпродажба, което предполага, че краткосрочното възстановяване през следващите 12 до 24 часа не е вероятно.

Освен ако не се случи неочаквано движение на крипто пазара или не се наблюдава сериозно положително развитие на голям пазар като САЩ, Япония или Южна Корея, BTC вероятно ще продължи да се движи в диапазона от 6,100 до 6,300 долара.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ето какво следва за тези три криптовалути, според Майкъл Ван де Поуп

В нова пазарна актуализация Ван де Поуп казва, че Биткойн наскоро си възвърна ключова ценова област, което показва, че активът се подготвя за ново рали.“Вчера имахме красив повторен тест, така че цена...
СЕП. 19, 2021 00:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор на трето място в света по инсталация на битомати

Според данни от Coin ATM Radar, Ел Салвадор са надвишили броя на криптоматите в Обединеното кралство, след като до момента са разположили 205 криптомата, за да улеснят местните транзакции с Биткойн и ...
СЕП. 18, 2021 22:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 1 милион жители на Ел Салвадор ползват новия Биткойн портфейл на страната`

1.1 милиона граждани са изтеглили портфейла ChivoСпоред туита на президента Наиб Букеле, приблизително 1.1 милиона салвадорци вече са готови да използват Биткойн като законно платежно средство в стран...
СЕП. 18, 2021 14:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е единствената криптовалута на институционално ниво, според Майкъл Сейлър (видео)

В ново интервю за Bloomberg, Сейлър заяви, че Биткойн (BTC) е в собствена лига, тъй като разделя всички крипто активи в три различни категории."На пазара има три неща - има първокласен актив, актив от...
СЕП. 18, 2021 20:23 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света