НАЧАЛО Други

Ню Йорк с пълна подкрепа за блокчейн технологията

ЯНУ. 11, 2019 22:47 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ню Йорк с пълна подкрепа за блокчейн технологията

Ню Йорк, един от най-популярните градове в света, доказа подкрепата си за блокчейн технологията чрез създаването на блокчейн център. Тази новина идва веднага след като целият крипто пазар загуби около 11% от капитализацията си за един ден.


Блокчейн център в Ню Йорк


Тъй като целият крипто пазар преминава през едно от най-трудните времена от създаването му, властите в Ню Йорк показват подкрепа за тази нова технология, чрез създаването на център, посветен на това да даде цялостна положителна перспектива за индустрията.

Властите в Ню Йорк досега допринасят за гарантиране на устойчивостта на индустрията, както и за насърчаване на иновациите в пространството, което косвено ще повлияе положително на банковата и финтех индустрията.

Според Нюйоркската корпорация за икономическо развитие: отварянето на блокчейн център в Манхатън е „част от партньорство с филиали на фонда за рисков капитал Future / Perfect Ventures и Global Blockchain Business Council, търговска организация“.

Според неотдавнашен доклад, също се говори, че центърът ще играе основна роля в подпомагането на града да приеме блокчейн в някои от своите операции, като например упражнения за гласуване.

Ана Арино, главен директор по стратегията в Нюйоркската Корпорация за Икономическо Развитие, също заяви, че:

 Ние поемаме по дългия път. Това е зараждаща се технология, така че непременно ще има несигурност около тази еволюция от година на година. Въпреки че не знаем какво е бъдещето, искаме да сме сигурни, че имаме място на масата, която я оформя.

Необходимо е участие на правителството


Биткойн, който поддържа стойност над $4000, наскоро се срина до $3600 за един ден. Тъй като много хора губят вяра в запазването на парите си в BTC, необходимостта от участие на правителството никога не е била толкова важна.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Хакер направи пробив в Trezor и възстанови $2 милиона на собственика

Средствата са били съхранявани в хардуерен портфейл на Trezor, един от най-популярните портфейли за 'студено' съхранение.През 2018 г. Дан Райх, който е главен изпълнителен директор и съосновател в Tro...
ЯНУ. 27, 2022 17:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

9GAG може и да пуснат NFT колекция

Гигантът на социалните медии обяви, че е закупил един от скандално известните Bored Ape Yacht Club NFT. Това може да е породило идея за тяхната собствена NFT колекция.9GAG е една от най-известните пла...
ЯНУ. 27, 2022 13:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск подтиква McDonald's да приемат Dogecoin

Мъск е дългогодишен фен на Dogecoin, туитвайки “Dogecoin е криптовалутата на хората” миналия февруари.Според уебсайта Know Your Meme Dogecoin е вдъхновен от популярното меме, базирано на породата Шиба...
ЯНУ. 27, 2022 12:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Capitrade Launchpad - пионер на Luna DeFi платформите

Операционното ниво и механизъм на Capitrade Launchpad гарантират, че всяко ниво се разпределя. Capitrade Ventures изгради отлични връзки с влиятелни лица и маркетинг партньори, което доведе до последо...
ЯНУ. 26, 2022 15:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света