НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Някои интересни места на които да похарчите своя Биткойн

ДЕК. 28, 2018 19:59 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Някои интересни места на които да похарчите своя Биткойн

Замисляли ли сте се да купите нещо с вашия Биткойн? Всъщност е много депресиращо, когато хората свързват дигиталните валути с търговски активи.


Биткойн има толкова много потенциал и различни начини да го използвате. Въпреки това, не всички от тези характеристики се рекламират достатъчно добре, за да достигнат до ушите ви. И в повечето случаи, големите корпорации все още се опитват да избягват криптовалутите, тъй като се оказва, че не са надеждни.

Да кажем, че вие инвестирахте в ICO и спечелихте огромни печалби с новите си токени, които по-късно можете да обменяте в Биткойн. Но не искате да продължите с тази търговия, искате да ги похарчите за нещо полезно. Е, нека ви кажем някои от най-странните неща, които можете да си купите с Биткойн. Те може да не са толкова полезни, колкото други, но поне ще разберете дали имате нужда от тях.


Пътуване в космоса


Да, правилно разбрахте. Всъщност в Калифорния има частна космическа компания, която приемаше Биткойн като средство за плащане на билети за космически пътувания. През 2013 година, компанията на име Virgin Galactic обяви, че приемат Биткойн като средство за плащане и тези, които натрупаха голяма сума, веднага се възползваха.

Въпреки че компанията досега не успя да пусне совалката, хората, които държат тези „билети“, все още очакват с нетърпение. Можете да си купите срещу скромната сума от $ 250,000 в Биткойн. През декември миналата година, това бяха 25 биткойна и възможността да се пътува в космоса ставаше реалност.


Уеб сайтове за възрастни


Не мислим, че има нужда да се уточнява какво означава „уебсайт за възрастни“, нали? Да, всъщност можете да купувате абонаменти за сайтове за възрастни, използвайки криптовалути. Някои от най-големите марки в тази индустрия възприеха тази техника и всъщност отчитат хубав трафик покрай нея. Пример за това е най-големият порно сайт в света - Pornhub, които си партнират с криптовалутата Verge .

Плюс това, ако наистина сте загрижени за историята на транзакциите ви и се интересувате от тези „абонаменти“, плащането с Биткойн би било много по-полезно, тъй като „го държите под око“.


Залагайте с Биткойн


Това всъщност е много лесно да се опише. Уеб сайтовете за хазарт стават все по-печеливши от офлайн казината, ако трябва да сме честни. Поради това много хора започват да се дразнят от времето за изчакване, което им е необходимо, за да извадят печалбите си. Поради това, някои оператори на онлайн хазарт решават да им дадат възможност да депозират и изтеглят с криптовалути. Но въпросът е, не е ли търговията с Биткойн, подобна на Биткойн хазарта? Отговорът е не - те са съвсем различни. Биткойн хазартът рядко се прави, с конкретния замисъл да се печелят пари, докато при търговията с Биткойн това е единствената цел.

Когато депозирате в онлайн казино от банковата си сметка, банката вижда това. Сега те може да не ви кажат това, но колкото повече залагате и депозирате, толкова по-малко склонни са банките да ви дадат заем в бъдеще. Сигурни кредити никога не са добра идея, но какво ще стане, ако е спешно?

Можете да бъдете в черния списък на банката, ако играете твърде много. Крипто депозитите в казината крият самоличността ви, затова няма да навредите на репутацията си в банката, защото те просто не знаят. В допълнение, извличането на печалбите ви е много по-бързо с крипто, в сравнение с кредитни карти и WIRE трансферите.


Има още много други места


Разбира се, има и много места и неща, за които да си изхарчите биткойна. Включително луксозен остров в Австралия и почти всичко, което можете да си представите в Япония. В много страни вече могат да се купуват недвижими имоти с крипто. Освен всички тези работи има и по-благородни цели, като благотворителност, подобно на българската BitHope.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ето какво следва за тези три криптовалути, според Майкъл Ван де Поуп

В нова пазарна актуализация Ван де Поуп казва, че Биткойн наскоро си възвърна ключова ценова област, което показва, че активът се подготвя за ново рали.“Вчера имахме красив повторен тест, така че цена...
СЕП. 19, 2021 00:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор на трето място в света по инсталация на битомати

Според данни от Coin ATM Radar, Ел Салвадор са надвишили броя на криптоматите в Обединеното кралство, след като до момента са разположили 205 криптомата, за да улеснят местните транзакции с Биткойн и ...
СЕП. 18, 2021 22:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 1 милион жители на Ел Салвадор ползват новия Биткойн портфейл на страната`

1.1 милиона граждани са изтеглили портфейла ChivoСпоред туита на президента Наиб Букеле, приблизително 1.1 милиона салвадорци вече са готови да използват Биткойн като законно платежно средство в стран...
СЕП. 18, 2021 14:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е единствената криптовалута на институционално ниво, според Майкъл Сейлър (видео)

В ново интервю за Bloomberg, Сейлър заяви, че Биткойн (BTC) е в собствена лига, тъй като разделя всички крипто активи в три различни категории."На пазара има три неща - има първокласен актив, актив от...
СЕП. 18, 2021 20:23 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света