НАЧАЛО Други

"Новите крипто инвеститори трябва да игнорират волативността и да държат 5 години": Чарли Шрем

СЕП. 4, 2018 12:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 "Новите крипто инвеститори трябва да игнорират волативността и да държат 5 години": Чарли Шрем

Биткойн засъпника, Чарли Шрем, заяви, че новите крипто инвеститори не трябва да се страхуват от нестабилността на класа активи, а по-скоро трябва да изберат токен близо до върха на пазара и да приемат дългосрочна инвестиционна позиция.


"Научете и се забавлявайте с него"


Говорейки с Yahoo Finance на конференцията MoneyShow в Сан Франциско в четвъртък, 23-ти август, Шрем предупреди новите инвеститори да не се излагат прекалено много на крипто активите.


Признавайки непредсказуемото естество на криптовалутите, той каза:


Ти даваш богатството си в тези неща и те се чупят. Случват се неща. Стойностите намаляват с 90%, след това стойностите се покачват до 100%. Винаги казвам на хората, които искат да влязат в крипто: "Каква е сумата, която в момента и да изгубите все пак ще сте ОК?". $500", те ми отговарят. Така че инвестирайте $500 в кошница с крипто и просто се забавлявайте с него. Просто се наслаждавайте, научете се. Има много добри: Биткойн, Етериум, Dash , Litecoin. Просто научете какво ги прави различни.

Шрем също така съветва инвеститорите да купуват крипто с цел да се държат в продължение на пет години, след което те ще имат повишена вероятност за връщане. Това, което той казва, е, че пазарите на бикове и мечки обикновено се появяват в двугодишни цикли.

През юли 2016 г. бе съобщено, че Шрем е освободен от затвора след присъдата си през 2014 г. за конспирация за продажба на биткойн на потребителите на незаконния пазар Silk Road. По времето на арестуването и обвинението, Шрем е основател на BitInstant, крипто борса, която веднъж обработи до 30% от всички Биткойн в обращение.

От освобождаването си Шрем е съосновател на Crypto.IQ, стартъп за крипто обучение, което предлага ресурси, ежедневни бюлетини, достъп до пазара и текстови сигнали за крипто търговци. Той признава, че крипто сцената се е променила драстично, откакто не работи BitInstant, но той не вижда разпространението на криптовалутите като лошо нещо или заплаха за бизнеса.


Обяснявайки своята гледна точка, той каза:


Биткойн винаги ще бъде този "татко", това дългосрочно злато, в което всеки има огромна сума. Ще видите с времето, че обемът на транзакциите на BTC ще падне, защото хората ще го видят по-скоро като нещо, в което да пазят стойност, знаейки, че ако той не успее, никойн няма да успее. Но определено е забавно да има други проекти като Steem , за да експериментират и да видят за какво става дума.

Шрем също вярва, че отдавна очакваното дългосрочно разрешение на Биткойн ETF ще се случи някъде през 2019 г., но той предупреждава, че крипто пазарът трябва да използва разумно възможността, защото ще получи само една възможност да се докаже.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Над 100,000,000 души в света изполват крипто активи

През 2018, второто глобално проучване на крипто активи предполага, че броят крипто потребители с потвърдени самоличности са около 35 милиона в целия свят. От третото тримесечие на 2020 има над 191 мил...
СЕП. 26, 2020 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Гейминг гигантът Atari влезна в партньорство с блокчейн платформата Ultra

Съгласно прессъобщение, Ultra оперира развлекателна платформа, която позволява на геймърите да играят, откриват, купуват и извършват транзакции в базирана на блокчейн мрежа с други геймъри и да взаимо...
СЕП. 26, 2020 13:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Венецуела легализира копаенето на крипто, но има уловка

Според местния новинарски уебсайт CriptoNoticias, новият указ е одобрен от Йоселит Рамирез, ръководител на 'Националния надзор на крипто активите и свързаните с тях дейности' (SUNACRIP) на Венецуела. ...
СЕП. 25, 2020 15:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Федералният резерв разкри детайли за дигиталния долар

Говорейки в основното си обръщение на 23-ти септември, Лорета Местер подчерта, че Федералният резерв проучва дигиталните валути на централната банка (CBDC) още преди пандемията, отбелязвайки, че негов...
СЕП. 24, 2020 19:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света