НАЧАЛО Други

"Новите крипто инвеститори трябва да игнорират волативността и да държат 5 години": Чарли Шрем

СЕП. 4, 2018 12:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 "Новите крипто инвеститори трябва да игнорират волативността и да държат 5 години": Чарли Шрем

Биткойн засъпника, Чарли Шрем, заяви, че новите крипто инвеститори не трябва да се страхуват от нестабилността на класа активи, а по-скоро трябва да изберат токен близо до върха на пазара и да приемат дългосрочна инвестиционна позиция.

 


"Научете и се забавлявайте с него"


Говорейки с Yahoo Finance на конференцията MoneyShow в Сан Франциско в четвъртък, 23-ти август, Шрем предупреди новите инвеститори да не се излагат прекалено много на крипто активите.


Признавайки непредсказуемото естество на криптовалутите, той каза:


Ти даваш богатството си в тези неща и те се чупят. Случват се неща. Стойностите намаляват с 90%, след това стойностите се покачват до 100%. Винаги казвам на хората, които искат да влязат в крипто: "Каква е сумата, която в момента и да изгубите все пак ще сте ОК?". $500", те ми отговарят. Така че инвестирайте $500 в кошница с крипто и просто се забавлявайте с него. Просто се наслаждавайте, научете се. Има много добри: Биткойн, Етериум, Dash , Litecoin. Просто научете какво ги прави различни.

Шрем също така съветва инвеститорите да купуват крипто с цел да се държат в продължение на пет години, след което те ще имат повишена вероятност за връщане. Това, което той казва, е, че пазарите на бикове и мечки обикновено се появяват в двугодишни цикли.

През юли 2016 г. бе съобщено, че Шрем е освободен от затвора след присъдата си през 2014 г. за конспирация за продажба на биткойн на потребителите на незаконния пазар Silk Road. По времето на арестуването и обвинението, Шрем е основател на BitInstant, крипто борса, която веднъж обработи до 30% от всички Биткойн в обращение.

От освобождаването си Шрем е съосновател на Crypto.IQ, стартъп за крипто обучение, което предлага ресурси, ежедневни бюлетини, достъп до пазара и текстови сигнали за крипто търговци. Той признава, че крипто сцената се е променила драстично, откакто не работи BitInstant, но той не вижда разпространението на криптовалутите като лошо нещо или заплаха за бизнеса.


Обяснявайки своята гледна точка, той каза:


Биткойн винаги ще бъде този "татко", това дългосрочно злато, в което всеки има огромна сума. Ще видите с времето, че обемът на транзакциите на BTC ще падне, защото хората ще го видят по-скоро като нещо, в което да пазят стойност, знаейки, че ако той не успее, никойн няма да успее. Но определено е забавно да има други проекти като Steem , за да експериментират и да видят за какво става дума.

Шрем също вярва, че отдавна очакваното дългосрочно разрешение на Биткойн ETF ще се случи някъде през 2019 г., но той предупреждава, че крипто пазарът трябва да използва разумно възможността, защото ще получи само една възможност да се докаже.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

DeFi пазарите демонстрират безпрецедентен растеж през 2021 година

Пазарите на DeFi показват ръст от 143% до момента през 2021 г. Това се равнява на $37,69 милиарда, съчетавайки протоколи за кредитиране, децентрализирани борси, деривати, плащания и протоколи за актив...
ФЕВ. 28, 2021 15:57 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Марк Кюбан: Криптовалутите ще променят начина на работа на повечето бизнеси

В ново интервю Кюбан каза на Джейсън Калаканис от Angel Podcast, че блокчейн технологията и децентрализираното финансиране (DeFi) са на ръба да революционизират много индустрии.Титанът на предприемачи...
ФЕВ. 28, 2021 12:52 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Блокчейн и крипто ще предизвикат текущата финансова система'

“Няма съмнение, че блокчейн технологията като цяло и по-специално криптовалутите ще предизвикат традиционното банкиране, включително резервното банкиране, по начини, които все още не можем да си предс...
ФЕВ. 27, 2021 18:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Andreessen Horowitz ръководи инвестиционен кръг в размер на $25 милиона

Andreessen Horowitz, която управлява портфолио на стойност около $16,6 милиарда, обяви, че води инвестиционния кръг от серия А на Optimism на 25-ти февруари.Търсенето на решения за мащабиране на втори...
ФЕВ. 27, 2021 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света