НАЧАЛО Други

"Новите крипто инвеститори трябва да игнорират волативността и да държат 5 години": Чарли Шрем

СЕП. 4, 2018 12:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 "Новите крипто инвеститори трябва да игнорират волативността и да държат 5 години": Чарли Шрем

Биткойн засъпника, Чарли Шрем, заяви, че новите крипто инвеститори не трябва да се страхуват от нестабилността на класа активи, а по-скоро трябва да изберат токен близо до върха на пазара и да приемат дългосрочна инвестиционна позиция.


"Научете и се забавлявайте с него"


Говорейки с Yahoo Finance на конференцията MoneyShow в Сан Франциско в четвъртък, 23-ти август, Шрем предупреди новите инвеститори да не се излагат прекалено много на крипто активите.


Признавайки непредсказуемото естество на криптовалутите, той каза:


Ти даваш богатството си в тези неща и те се чупят. Случват се неща. Стойностите намаляват с 90%, след това стойностите се покачват до 100%. Винаги казвам на хората, които искат да влязат в крипто: "Каква е сумата, която в момента и да изгубите все пак ще сте ОК?". $500", те ми отговарят. Така че инвестирайте $500 в кошница с крипто и просто се забавлявайте с него. Просто се наслаждавайте, научете се. Има много добри: Биткойн, Етериум, Dash , Litecoin. Просто научете какво ги прави различни.

Шрем също така съветва инвеститорите да купуват крипто с цел да се държат в продължение на пет години, след което те ще имат повишена вероятност за връщане. Това, което той казва, е, че пазарите на бикове и мечки обикновено се появяват в двугодишни цикли.

През юли 2016 г. бе съобщено, че Шрем е освободен от затвора след присъдата си през 2014 г. за конспирация за продажба на биткойн на потребителите на незаконния пазар Silk Road. По времето на арестуването и обвинението, Шрем е основател на BitInstant, крипто борса, която веднъж обработи до 30% от всички Биткойн в обращение.

От освобождаването си Шрем е съосновател на Crypto.IQ, стартъп за крипто обучение, което предлага ресурси, ежедневни бюлетини, достъп до пазара и текстови сигнали за крипто търговци. Той признава, че крипто сцената се е променила драстично, откакто не работи BitInstant, но той не вижда разпространението на криптовалутите като лошо нещо или заплаха за бизнеса.


Обяснявайки своята гледна точка, той каза:


Биткойн винаги ще бъде този "татко", това дългосрочно злато, в което всеки има огромна сума. Ще видите с времето, че обемът на транзакциите на BTC ще падне, защото хората ще го видят по-скоро като нещо, в което да пазят стойност, знаейки, че ако той не успее, никойн няма да успее. Но определено е забавно да има други проекти като Steem , за да експериментират и да видят за какво става дума.

Шрем също вярва, че отдавна очакваното дългосрочно разрешение на Биткойн ETF ще се случи някъде през 2019 г., но той предупреждава, че крипто пазарът трябва да използва разумно възможността, защото ще получи само една възможност да се докаже.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Положението в Китай всява паника на световните пазари

Рисковите активи по целия свят намаляват поради опасенията за последствията от наближаващия дефолт на китайския предприемач Evergrande.Въпреки този спад, се очаква Биткойн заедно с остатъка от крипто ...
СЕП. 20, 2021 18:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Morgan Stanley стартира специализиран екип за изследване на криптовалути

"Стартирането на този екип е в знак на признание за нарастващото значение на криптовалутите и други цифрови активи на световните пазари", казаха от банката.Morgan Stanley създава нов изследователски е...
СЕП. 20, 2021 13:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase влиза в партньорство с Имиграционната и митническа служба на САЩ

Съгласно споразумението, Coinbase са сключили договор за доставка на "софтуер за разработка на приложения като услуга" за Имиграционна и митническа служба на Съединените щати (ICE).Договорът влезе в с...
СЕП. 20, 2021 09:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Президентът на ЕЦБ нарича криптовалутите 'спекулативни' и 'подозрителни'

“Мисля, че трябва да [уточним], че са силно спекулативни, от време на време подозрителни и с висока интензивност по отношение на консумация на енергия, но те не са валута”, каза Лагард, говорейки в по...
СЕП. 19, 2021 16:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света