НАЧАЛО Прессъобщения

Новините за FTX разбуниха крипто пазара – инвеститорите виждат VC Spectra и NEO като сигурни убежища

септември 15, 2023 10:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Новините за FTX разбуниха крипто пазара – инвеститорите виждат VC Spectra и NEO като сигурни убежища

Крипто борсата FTX внесе предложение за ликвидиране на криптоактиви на стойност над $3 милиарда. Това изпрати шокови вълни на и без това мечия крипто пазар.

Инвеститорите, които търсят сигурни убежища, насочиха вниманието си към VC Spectra (SPCT) и Neo (NEO).

VC Spectra (SPCT) устоя на мечия пазар, за да генерира трицифрен растеж. Neo (NEO), от друга страна, показа сила след обявяването на ъпгрейд на основната и тестовата мрежа.

Нека разберем защо според експертите те са най-добрата криптовалута за покупка.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

VC Spectra (SPCT) генерира печалби, дори когато крипто пазарът се задъхва

Що се отнася до иновациите, рентабилността и случаите на използване в реалния свят, VC Spectra (SPCT) е новият еталон в индустрията. Проектът е управлявана от общността, децентрализирана и демократична платформа за търговия и фонд за рисков капитал. Тя е достъпна за всички, независимо от географското местоположение, техническите познания или финансовия статус.


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Потребителите на VC Spectra (SPCT) могат да инвестират в най-добрите ICO и най-добрите DeFi проекти на ранен етап. По този начин платформата генерира стабилни и устойчиви печалби. Освен това VC Spectra (SPCT) използва усъвършенствани стратегии за търговия, за да умножи тези печалби.

На потребителите се предоставят редовни отчети за резултатите от инвестициите на VC Spectra. Потребителите могат да инвестират в DeFi компании индивидуално или във фондове, управлявани от VC Spectra. Инвестициите се извършват автоматично чрез използването на смарт договори.

Управляващият токен на VC Spectra, SPCT, е дефлационен, с общо предлагане от 2 милиарда. Токенът SPCT има период на придобиване на права и период на блокиране, за да се гарантира, че няма манипулиране на цените. Токенът SPCT може да се използва за плащане на такси, търговия, инвестиране и управление на активи в платформата VC Spectra.

Понастоящем SPCT токенът е в етап 3 на публична предварителна продажба на цена от $0.025 за токен. Предвижда се цената на SPCT да продължи да се покачва и да достигне $0.080, когато предварителните продажби приключат. Това би генерирало 220% печалба за настоящите инвеститори.

Със своите печалби, полезност и достъпност VC Spectra (SPCT) се превърна в сигурно убежище за инвеститорите на фона на фалита на FTX.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Цената на NEO се задържа стабилна след обявяването на ъпгрейд на основната и тестовата мрежа

На 5 септември Neo (NEO) пусна актуализацията Neo-CLI v3.6.0. След обявяването, цената на NEO достигна най-високата си стойност от $7.74 на 5 септември. Обновлението беше разгърнато първо в тестовата мрежа T5 преди предстоящото обновяване на основната мрежа на 20 септември.

Въпреки това, поради мечия пазар и новините за ликвидация на FTX, NEO загуби скорошните печалби, постигнати след обявяването на ъпгрейда, реализирайки спад от 8.7%. И все пак NEO показа сила, тъй като текущата цена на криптовалутата NEO е $7.30, дори и с ликвидацията на FTX, която се задава зад ъгъла.

Въздействието на ъпгрейда на основната мрежа върху NEO предстои да се види, а експертите са оптимистично q. По този начин NEO е един от най-добрите алткойни, заедно с VC Spectra (SPCT), в преобладаващия мечи и турбулентен пазар.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Ще издаде ли Coinbase криптовалута на собствената си мрежа Base?

Главният юридически директор на Coinbase Пол Гревал спомена, че борсата за криптовалути обмисля възможността за въвеждане на токен за Base, нейната верига от втори слой на Етериум.

септември 26, 2023 16:00 1 мин. четене

Инвеститор превърна едва $18 в невероятните $1.5 милиона

На 27 октомври 2020 г. ранен инвеститор придоби над 200 милиарда Шиба Ину (SHIB) токена. По време на тази инвестиция активът се оценяваше на приблизително $0.000000000084245, като в цената му за търговия имаше десет нули.

септември 26, 2023 15:00 1 мин. четене

Какво е бичият пазар за криптовалутите, задава ли се такъв и кои токени да следите

Проучване на крипто бичи пазарите и най-добрите инвестиционни монети, които да гледате сега, преди да започне следващият: SPCT, eCash (XEC) и THORChain (RUNE).

септември 26, 2023 14:22 5 мин. четене

Криптовалути за диверсифициране на портфейл през Q4: Kangamoon (KANG), Shiba Inu (SHIB), XRP

Открийте най-добрите криптовалути за диверсифициране на портфейла ви преди четвъртото тримесечие на 2023 г. – Shiba Inu, XRP и Kangamoon.

септември 26, 2023 13:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.