НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Новини за Ethereum Classic - ETC в Coinbase?

ЮНИ. 12, 2018 14:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Новини за Ethereum Classic - ETC в Coinbase?

Добри новини за почитателите и търговците на Ethereum Classic.

 


Coinbase, една от водещите борси в Америка, публикува tweet, в който спомена намерението си да добави Ethereum Classic за търговия на платформата си. Новината бе добре приета от екипа на Ehereum Classic.
Решението предизвика дискусии в социалните мрежи между феновете и скептиците. Докато много поддръжници на ЕТС бяха ентусиазирани от новините, други бяха разочаровани, тъй като виждат Ethereum Classic като "мъртва валута". Имаше и потребители, които просто бяха объркани от решението.


Трябва да се отбележи, че Coinbase има някои много строги изисквания, когато става въпрос за криптовалутите, които пуска на платформата си.


Те не се съсредоточават върху обема на търговията или популярността, а върху други технически и правни изисквания, които правят процеса на оценяване изключително комплексен.

Поради тази причина, Coinbase има само няколко криптовалути, но обемът им на търговия е изключително висок.

Coinbase преди време обяви решението си да включи Биткойн Кеш в платформата си. Новината провокира силни реакции сред осиновителите и критиците, подобно на новините за Ethereum Classic.

Друга добра новина за ETC бе намерението на Binance да добави повече двойки за търговия в подкрепа на тази криптовалута: Преди няколко часа екипът на Binance оповести наличието на двойките ETC / BNB и ETC / USDT на своята борса.ETC ще бъде регистрирана в 2 от водещите борси в света, като се появява в най-популярните двойки, използвани от най-популярния обмен в световен мащаб. Тази новина също има много положително въздействие върху търговците. След новините, мечия пазар на Ethereum Classic започна обрат. За по-малко от час, цената му се качи с около 25%, което е почти рекордна цифра за крипто като ETC, като се има предвид и сегашното състояние на пазара.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ето кои криптовалути може да направят 100x скок, според Altcoin Daily (видео)

В ново видео YouTube инфлуенсърите и крипто анализатори казват на своите 656,000 абонати, че платформата за анализ на данни Messari може да предоставя на търговците възможността да разберат кои монети...
АПР. 20, 2021 14:36 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Голям онлайн търговец ще приема Dogecoin плащания

Андрю Чой, старши бранд мениджър на Newegg, каза: Вълнението и инерцията около криптовалутата са неоспорими, а скорошният скок на стойността на Dogecoin подчертава необходимостта да се улесни кли...
АПР. 20, 2021 08:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Основателят на Cardano предрича срив на Dogecoin (DOGE)

Във видеоклип, озаглавен "Doge Bubble Edition“, публикуван на канала му в YouTube на 16-ти април, Хоскинсън каза:DOGE винаги е бил за нашата индустрия нещо като вътрешна шега, домашен любимец, безгриж...
АПР. 19, 2021 17:23 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase обмислят да добавят 100 нови криптовалути

Гейминг токена ENJ и родния актив на Cardano ADA отбелязаха значително увеличение на цените след включването им в платформата за търговия на базираната в Сан Франциско фирма. ENJ скочи с 65% и ADA с 2...
АПР. 19, 2021 13:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света