НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Новини за Ethereum Classic - ETC в Coinbase?

ЮНИ. 12, 2018 14:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Новини за Ethereum Classic - ETC в Coinbase?

Добри новини за почитателите и търговците на Ethereum Classic.


Coinbase, една от водещите борси в Америка, публикува tweet, в който спомена намерението си да добави Ethereum Classic за търговия на платформата си. Новината бе добре приета от екипа на Ehereum Classic.
Решението предизвика дискусии в социалните мрежи между феновете и скептиците. Докато много поддръжници на ЕТС бяха ентусиазирани от новините, други бяха разочаровани, тъй като виждат Ethereum Classic като "мъртва валута". Имаше и потребители, които просто бяха объркани от решението.


Трябва да се отбележи, че Coinbase има някои много строги изисквания, когато става въпрос за криптовалутите, които пуска на платформата си.


Те не се съсредоточават върху обема на търговията или популярността, а върху други технически и правни изисквания, които правят процеса на оценяване изключително комплексен.

Поради тази причина, Coinbase има само няколко криптовалути, но обемът им на търговия е изключително висок.

Coinbase преди време обяви решението си да включи Биткойн Кеш в платформата си. Новината провокира силни реакции сред осиновителите и критиците, подобно на новините за Ethereum Classic.

Друга добра новина за ETC бе намерението на Binance да добави повече двойки за търговия в подкрепа на тази криптовалута: Преди няколко часа екипът на Binance оповести наличието на двойките ETC / BNB и ETC / USDT на своята борса.ETC ще бъде регистрирана в 2 от водещите борси в света, като се появява в най-популярните двойки, използвани от най-популярния обмен в световен мащаб. Тази новина също има много положително въздействие върху търговците. След новините, мечия пазар на Ethereum Classic започна обрат. За по-малко от час, цената му се качи с около 25%, което е почти рекордна цифра за крипто като ETC, като се има предвид и сегашното състояние на пазара.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Този алткойн се покачва след листинг на Coinbase

Adventure Gold (AGLD), който е родният крипто актив на Loot Project, който сега е листнат в Coinbase Pro.Проектът пусна незаменими токени “Loot Bag” (NFT), които по същество представляват текстови фай...
СЕП. 21, 2021 22:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Dogecoin милионерът' загуби половин милион долара

Някои статистики за загуби от DogecoinКонтесото написа в Twitter, че тъй като мнозина го упрекват, че е показал портфолиото си само когато DOGE е нагоре, той е готов да демонстрира и загубите си от кр...
СЕП. 21, 2021 18:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP е ценна книга, според известният трейдър Питър Бранд

Като се има предвид това, регулаторната несигурност, свързана с криптовалутата, създадена от Ripple, няма да попречи на търговеца ветеран да я притежава "при правилните обстоятелства".Бранд, дългогоди...
СЕП. 21, 2021 14:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво стои зад спада на крипто пазара?

Докато средният вход на текущия пазар е около $45,000, падането на Биткойн под тази силна подкрепа може да доведе до началото на по-силна корекция на пазара.Заслужава да се отбележи, че по-голямата ча...
СЕП. 20, 2021 15:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света