НАЧАЛО Други

Новинарски гигант си партнира с CryptoCompare

АВГ. 2, 2018 22:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Новинарски гигант си партнира с CryptoCompare

Актуалният информационен портал Thomson Reuters обяви партньорство с CryptoCompare, глобалния агрегатор на пазарни данни за криптовалути.

 


Партньорството ще осигури повишена експозиция на криптовалути сред участниците в основните финансови пазари, като представи данните за цените Биткойн и алткойн до традиционните класове активи.

Снабдявайки книга за поръчки и данни за търговията от няколко борси, CryptoCompare ще интегрира обобщени данни за 50 криптовалути на Eikon, Thomson Reuters за информация за финансиране от институционални инвеститори.

Партньорството ще позволи на потребителите на Eikon да персонализират новинарски емисии и анализи за стоки, деривати, акции, фиксирани доходи и чуждестранна валута и да включат данни за крипто. Платформата е предназначена да предоставя инструменти за финансов анализ и ключови прозрения, за да помогне на търговците и инвеститорите да вземат по-умни решения.

"Тъй като дигиталните пазари на активи се развиват, виждаме бързо нарастващо търсене от страна на институционалната инвеститорска общност за всеобхватни пазарни данни в реално време и глобални пазари, които могат да бъдат надеждни като основа за инвестиционни решения", каза изпълнителният директор на CryptoCompare и основател Чарлс Хайтър.


Данните на CryptoCompare ще помогнат на крипто търговците да анализират пазарното поведение и да предскажат ценови действия, като позволят на търговците да идентифицират конкретни възможности за купуване и продажби.


Платформата ще осигури изчерпателен преглед на крипто пазарите чрез обобщаване и анализиране на данни за кеша от големи борси, показващи пазарни и ценови данни в реално време за 5 000 токена и 200 000 валутни двойки в световен мащаб.

Сам Чадуик, директор на стратегията за иновации и блокчейн в Thomson Reuters, отбеляза, че спадащите цени на водещите криптота не спират търсенето на покритие на цените на новия клас активи. "Въпреки спада в цените на много от водещите криптовалути през 2018 г., ние продължаваме да виждаме нарастващото търсене от нашите клиенти за ценообразуване на големите имена."

Освен че крипто търговците могат да анализират данните в реално време на финансовите пазари на една платформа, партньорството е друга важна крачка към легитимирането на криптовалутите.

Той ще представи Биткойн, Етериум, Litecoin и много други водещи криптота като алтернативни инвестиции чрез обмен на качествени данни, които могат да повишат интереса и образованието за възникващите технологии.

Популярните платформи Investing.com и TradingView също осигуряват крипто търговци с изчерпателен преглед на криптовалутните и традиционните финансови пазари.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Джанет Йелън е потвърдена като Секретар на хазната на САЩ

Йелън, която преди това беше начело на Федералния резерв от 2014 до 2018 г., се определи като “не фен” на Биткойн през октомври 2018 г. Тя също го определя като “силно спекулативен актив”. Съвсем наск...
ЯНУ. 26, 2021 15:32 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

RippleNet бележи рекорден обем на транзакции през 2020 година

Това представлява петкратен ръст в сравнение с предходната година.Решението за ликвидност при поискване (ODL), задвижвано от XRP, отговаря за $2,4 милиарда от общия обем.RippleNet се впуска в B2B и ел...
ЯНУ. 26, 2021 13:13 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Банките в Австралия са изпрали $387 милиона за латиноамериканските наркокартели

Australian Financial Review казва, че мрежата за пране на пари обхваща няколко континента, включително Южна Америка, откъдето идват тежките наркотици, Северна Америка, където се продават и Югоизточна ...
ЯНУ. 26, 2021 17:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Световният икономически форум ще дискутира криптовалутите тази седмица

WEF обсъжда криптоТази седмица ще се проведат две криптовалутни събития между служители на Световния икономически форум - международния търговски мозъчен тръст - като част от високопрофилна среща в Да...
ЯНУ. 25, 2021 20:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света