НАЧАЛО Други

Новинарски гигант си партнира с CryptoCompare

АВГ. 2, 2018 22:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Новинарски гигант си партнира с CryptoCompare

Актуалният информационен портал Thomson Reuters обяви партньорство с CryptoCompare, глобалния агрегатор на пазарни данни за криптовалути.

 


Партньорството ще осигури повишена експозиция на криптовалути сред участниците в основните финансови пазари, като представи данните за цените Биткойн и алткойн до традиционните класове активи.

Снабдявайки книга за поръчки и данни за търговията от няколко борси, CryptoCompare ще интегрира обобщени данни за 50 криптовалути на Eikon, Thomson Reuters за информация за финансиране от институционални инвеститори.

Партньорството ще позволи на потребителите на Eikon да персонализират новинарски емисии и анализи за стоки, деривати, акции, фиксирани доходи и чуждестранна валута и да включат данни за крипто. Платформата е предназначена да предоставя инструменти за финансов анализ и ключови прозрения, за да помогне на търговците и инвеститорите да вземат по-умни решения.

"Тъй като дигиталните пазари на активи се развиват, виждаме бързо нарастващо търсене от страна на институционалната инвеститорска общност за всеобхватни пазарни данни в реално време и глобални пазари, които могат да бъдат надеждни като основа за инвестиционни решения", каза изпълнителният директор на CryptoCompare и основател Чарлс Хайтър.


Данните на CryptoCompare ще помогнат на крипто търговците да анализират пазарното поведение и да предскажат ценови действия, като позволят на търговците да идентифицират конкретни възможности за купуване и продажби.


Платформата ще осигури изчерпателен преглед на крипто пазарите чрез обобщаване и анализиране на данни за кеша от големи борси, показващи пазарни и ценови данни в реално време за 5 000 токена и 200 000 валутни двойки в световен мащаб.

Сам Чадуик, директор на стратегията за иновации и блокчейн в Thomson Reuters, отбеляза, че спадащите цени на водещите криптота не спират търсенето на покритие на цените на новия клас активи. "Въпреки спада в цените на много от водещите криптовалути през 2018 г., ние продължаваме да виждаме нарастващото търсене от нашите клиенти за ценообразуване на големите имена."

Освен че крипто търговците могат да анализират данните в реално време на финансовите пазари на една платформа, партньорството е друга важна крачка към легитимирането на криптовалутите.

Той ще представи Биткойн, Етериум, Litecoin и много други водещи криптота като алтернативни инвестиции чрез обмен на качествени данни, които могат да повишат интереса и образованието за възникващите технологии.

Популярните платформи Investing.com и TradingView също осигуряват крипто търговци с изчерпателен преглед на криптовалутните и традиционните финансови пазари.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Едуард Сноудън продаде своето NFT за $5,4 милиона

Не стана ясно веднага кой спечели това NFT, но потребителят се подвизава под псведонима @PleasrDAO в OpenSea и в платформата на Foundation, където се проведе търгът.Продажбата прави “Stay Free” един о...
АПР. 18, 2021 14:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Фалшива новина всява паника на крипто пазара

Биткойн се изстреля до нивото от $51,000, като най-добрите алткойни видяха още по-големи загуби. Заглавието, за което се предполага, че е предизвикало срива, е публикувано от съмнителен профил в ...
АПР. 18, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Как този инвеститор превърна $300,000 в $2,4 милиарда

Само ден след официалния си публичен листинг, Coinbase вече създаде история за успех в размер на няколко милиарда долара. Популярният частен инвеститор и основател на Initialized Capital, Гари Тан, ра...
АПР. 17, 2021 21:08 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Даниел Петканов отговаря на Любо Жечев - показва крипто портфейла си

В оригиналния клип, който отразихме по-рано, Лудият Репортер говори за инвестицията си в криптовалути, какво го е тласнало към това и как в крайна сметка е успял да инвестира. Много хора, включително ...
АПР. 17, 2021 15:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света