НАЧАЛО Други

Новата платформа на ShapeShift поддържа хардуерни портфейли

ЮЛИ. 10, 2019 21:50 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Новата платформа на ShapeShift поддържа хардуерни портфейли

Базираната в Швейцария крипто борса ShapeShift пусна на пазара новата си крипто платформа, която ще работи на множество блокчейни.

Новата платформа на ShapeShift предлага интегриран пакет за управление на дигитални активи, който дава възможност за цялостен инструмент с цел сигурно съхранение, закупуване, продажба, търговия и проследяване на криптовалути.

 

Платформата поддържа 50 криптовалути, включително Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Лайткойн (LTC), отбелязват от ShapeShift, добавяйки, че е насочена към средностатистическите международни търговци, вместо към институционални инвеститори.

 

По този начин потребителите на ShapeShift вече могат да използват платформата с помощта на хардуерните си портфейли като Trezor или притежаваният от ShapeShift, KeepKey. ShapeShift твърдят, че по-късно ще бъдат пуснати повече методи за съхранение на частни ключове.

 

Основателят и главен изпълнителен директор на ShapeShift, Ерик Ворхийс, заяви, че компанията подготвя инициативата повече от година. Той подчерта, че решението платформата да не предлага попечителски услуги е от голяма полза, като ще се елиминират рисковете за сигурността.

 

Ворхийс каза:

 

Без попечителство означава, че потребителите не трябва да се доверяват на някой друг с техните средства. Те остават под контрола на личните си ключове и по този начин могат напълно да контролират криптовалутите си. Обикновено хората жертват потребителския си опит или функционалността, за да постигнат контрол над ключовете си, но ние създадохме ShapeShift, за да улесним и удобно да държим и взаимодействаме с дигитални активи от стандартен уеб браузър.

 

За разлика от криптовалутните борси, като Coinbase, платформите, които нямат право на попечителство, нямат достъп до средства на потребителите поради липсата на контрол върху частните ключове.

 

Съобщава се, че Shapeshift е една от най-популярните платформи, осигуряващи обмен на крипто, който не е свързан с попечителство. Въпреки това, създаването на онлайн сметка все още е необходимо.

 

В средата на май, главният изпълнителен директор на Shapeshift твърдеше, че няма начин биткойн да струва трилиони, без да изпита „цикличните балони“, което означава, че балоните са важна част от развитието на крипто индустрията. В началото на 2019 г., Ворхийс обяви, че компанията трябва да съкрати една трета от персонала си поради продължителен период на мечи пазар.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Ето кое е най-важното за листинг на Binance, според Чанпен Джао

Най-важният критерий за листинг на криптовалута на Binance е броят на потребителите, каза главният изпълнителен директор Чангпен Джао в интервю пред Forbes на 29-ти ноември.CZ коментира, че има много ...
НОЕ. 30, 2021 20:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Кои са най-продаваните NFT-та?

Другите два продадени NFT са парцел в Decentraland и дигитално произведение на изкуството, създадено от XCOPYART, наречено "A Coin for the Ferryman" за 1,330 ETH ($6 милиона, което се превърна в най-г...
НОЕ. 30, 2021 19:25 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето за колко се продаде най-скъпото NFT в The Sandbox

"Metaflower Super Mega Yacht" NFT беше продаден за рекордна цена от 149 ETH (около $650,000 USD). Дигиталният актив е част от "The Fantasy Collection", която предлага набор от луксозни NFT. Колек...
НОЕ. 30, 2021 09:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Децентрализираните борси отчитат $100 милиарда месечен обем за ноември

Според таблото за данни на The Block, общата сума за ноември е приблизително $99.5 милиарда към 28-ми ноември. Месечните обеми се покачват, откакто достигнаха дъното за годината от $56.35 милиарда дол...
НОЕ. 29, 2021 20:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света