НАЧАЛО Други

Нова платформа с която можете да се запознаете с любимите си знаменитости

ОКТ. 12, 2018 16:00 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Нова платформа с която можете да се запознаете с любимите си знаменитости

Платформа, която позволява на знаменитостите да "криптонизират" своята популярност на блокчейн борса, като същевременно дава на феновете възможност да се свързват и да се занимават с идолите си по нови начини и привлича подкрепата на няколко видни звезди.

 


GCOX наскоро обяви, че Джейсън Деруло - американският певец и текстописец, който е продал повече от 30 милиона сингъла се присъедини към платформата. С течение на времето компанията се надява, че ще може да надгради още повече популярността си, като даде на глобална си фен база безпрецедентен достъп.

В съобщение, обявяващо подписването, главният комуникационен директор на GCOX, Еван Нгоу, заяви: "Ние се ангажираме да съберем разнообразна, много талантлива гама от звезди в GCOX и Джейсън със сигурност няма да бъде последният музикант, който да се присъедини към нашите редици".

Няколко известни имена от спортния свят се присъединиха към платформата преди Деруло, включително филипинският боксьор, превърнал се в политик, Мани Пакяо и бившия нападател на Ливърпул Майкъл Оуен, който беше сред първите, които се включиха в GCOX и се превърна във водеща новина в международен мащаб.

Както Оуен, така и Пакяо предлагат свои собствени криптовалути - познати като OWN и PAC - като прокарват пътя на феновете да купуват стоки, да даряват на благотворителни организации, към които спортистите са пристрастни и отключват изключително съдържание.


Подкрепа на знаменитости през целия им жизнен цикъл


В своят whitepaper GCOX обясняват, че тяхната технология, изградена върху блокчейна Acclaim, е предназначена да облагодетелства знаменитостите в различни точки от кариерата им. Докато по-новите публични фигури имат шанса да увеличат своя профил, да катализират популярността си и да изградят марка, установените знаменитости ще могат да мобилизират съществуващите си фенове и да запазят енергията, която предава на аудиторията. "Звездите, които изпитват спад в популярността, ще имат шанса да възстановят експозицията и славата си - да усъвършенстват, да продължат и да ускорят развитието на кариерата си".

Според GCOX услугите, които предлага на знаменитостите и техните фенове, могат да бъдат разделени на три специализирани платформи.

Първата, Celebreneur, дава на звездите тласък на по-голямо предприемачество, като им предоставя възможност да популяризират съществуващия си бизнес. Знаменитостите също ще имат възможност да продават своите артикули, като спортни принадлежности или костюми от дадена роля, на своите фенове, които искат да притежават парче от история им. Фенове също ще могат да бъдат свои собствени търговци и да провеждат свои собствени транзакции, за артикулите на любимите им звезди на платформата.

Следващата платформа е Celeb-connect. Тук знаменитостите имат възможността да се занимават с фенове като никога досега, независимо дали това включва изпращане на видео, поздрави за рожден ден в социалните медии или споделяне на live с фенове, използващи токените на съответната знаменитост за такива услуги.

И накрая, Celeb-charity позволява на звездите, които се интересуват от дадена благотворителност, да повишат осведомеността и да увеличат набирането на средства.

Главният изпълнителен директор на GCOX, д-р Джефри Лин, каза на Forbes India, че е бил подтикнат да развие платформата, така че феновете вече няма да трябва да фантазират за взаимодействие с известни личности, които са се възхитили. Тази визия произлиза от неговата детска мечта, че може да стане близък и да се ръкува с легендата за музиката Майкъл Джексън.


Слава, богатство и бъдеще


Според GCOX, те имат екип от над 60 души, които работят в предприятието. Докато те са основно базирани в Сингапур, част от техния технически персонал се намира в Малайзия и Виетнам.

Вследствие на предварителната продажба на токени (ITS), Acclaim и Applause токените на платформата се продават на три транша, а GCOX казва, че първият от тези траншове е бил надхвърлен.

Компанията се надява да пусне блокчейна ACCLAIM и GCOX борсата през третото тримесечие на 2018 г. До края на годината планира да отвори платформите Celeb-connect, Celeb-charity и Celebreneur.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Curve Finance ще разпредели $3 милиона от такси на потребителите

През май 2020 г. Curve разкри, че ще децентрализира своята платформа. Управлението беше посредством нейния токен за управление, CRV. Компанията ще доставя токени на потребителите въз основа на това ко...
НОЕ. 30, 2020 19:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бивш ръководител в LVMH се присъединява към Ledger

LVMH е създадена през 1987 г. от сливането на къщата на висшата мода Louis Vuitton и Moët Hennessy, която пък се формира от сливането на производителя на шампанско Moët & Chandon и производителя н...
НОЕ. 30, 2020 17:42 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Производителят на копачки Canaan отчита $12 милиона в загуби за Q3

Компанията публикува неодитиран финансов отчет на 30-ти ноември. Canaan реализира $24 милиона нетни приходи през третото тримесечие на тази година, което представлява спад от 75,7% в сравнение със $10...
ДЕК. 1, 2020 09:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Извънредно: Ripple продават част от дяла си в MoneyGram

Ripple са настроени да продават част от участието си в MoneyGramСпоред доклад на The Block, публикуван на 28-ми ноември, Ripple е готов да продаде една трета от дела си в MoneyGram. Трябва да се отбел...
НОЕ. 30, 2020 16:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света