НАЧАЛО Прессъобщения

Нова меме монета може да отрази епичния възход на Dogecoin и Shiba Inu; Ще успее ли да превземе сектора през 2024 г.?

09.03.2024 8:54 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Нова меме монета може да отрази епичния възход на Dogecoin и Shiba Inu; Ще успее ли да превземе сектора през 2024 г.?

KangaMoon (KANG) е криптовалута, която има за цел да завладее пространството на меме монетите, подобно на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

Тази звезда, която се намира в етап 3 на предварителната си продажба вече е събрала над $600,000, радвайки се на световно внимание. Някои пазарни анализатори намекват, че KANG може да се превърне в следващата 100х меме монета през 2024 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Dogecoin (DOGE): Във възходящ тренд

Напоследък Dogecoin (DOGE) се движи на бича вълна. Според данните на CoinMarketCap цената на монетата се е повишила от $0.079 до $0.17 само през последните 30 дни. Пазарната му капитализация нарасна от $11.26 милиарда на $24.33 милиарда през това време.

Техническият анализ за тази меме монета представя оптимистична картина. С други думи, 28 технически показателя мигат в зелено за Dogecoin. Освен това криптовалутата Dogecoin се търгува над своите 100- и 200-дневни ЕМА. Поради всички тези причини експертите са направили бича прогноза за цената на Dogecoin. Те прогнозират ръст до $0.20 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Rekt Capital: Цената на Shiba Inu продължава да се покачва

Междувременно Shiba Inu (SHIB) е друг облагодетелстван проект от манията по меме монетите. Например, през последния месец цената на Shiba Inu скочи от $0.00000090 до $0.00003559 към момента на писане на статията. Пазарната капитализация на тази меме монета нарасна от $5.32 милиарда до $20.9 милиарда през този период. Според крипто анализаторът Rekt Capital SHIB ще продължи да върви нагоре.

От гледна точка на техническия анализ тази бича тенденция за криптовалутата Shiba Inu може да продължи. Всъщност 27 индикатора показват сигнали за покупка, докато SHIB се търгува над своите 50- и 100-дневни ЕМА. Когато правят прогнози за цената на Shiba Inu, експертите в областта на криптовалутите отбелязват всички тези фактори. По този начин те прогнозират потенциален скок до $0.000051 за тази меме монета в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

KangaMoon (KANG): Бъдещ член на групата на титаните в областта на меме монетите

KangaMoon (KANG) има за цел да промени правилата на играта в пространството на меме монетите. За разлика от 99 % от токените в този сектор, KANG ще има функционалност. Тя ще служи като валута в рамките на платформата за предстоящата P2E игра на KangaMoon. С KANG можете да подобрявате героите си и да купувате предмети в играта.

Понастоящем тази монета е в етап 3 на предварителната си продажба. Това, което отличава тази предварителна продажба от другите, е, че участниците могат да печелят KANG, като са активни членове на общността: споделят туитове, коментират постове в социалните мрежи и т.н.

Понастоящем KANG струва $0.01125, а тези, които са я закупили по-рано, се радват на 125% възвръщаемост на инвестицията. Въпреки това, тъй като KangaMoon използва и P2E NFT пазара на стойност $329 милиона, бъдещето ѝ изглежда светло. Преди да приключи предварителната продажба, експертите прогнозират 22-кратен ръст на цената на тази меме монета. Възможно е да се стигне и до 100-кратен скок, след като KANG се появи на борсите през второто тримесечие на 2024 г.

Какво дава на KangaMoon предимство пред Dogecoin и Shiba Inu?

KangaMoon има предимство пред Dogecoin и Shiba Inu, като може да се похвали с пазарна капитализация от едва $11.25 милиона. Това означава, че е възможен експлозивен ръст на цената с по-малко необходими нови средства. Всички тези фактори помагат на KANG в борбата и да се превърне в една от най-добрите меме монети, които да наблюдавате за бърза възвръщаемост. Регистрирайте се по-долу и получете 10% бонус при всяка покупка.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!
Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към общността в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

На фона на продължаващия спад на пазарите на криптовалути, където стожери като Bitcoin и Ethereum са изправени пред низходящ натиск, се появява завладяващ разказ за устойчивост и динамика, въплътени от Furrever Token (FURR).

17.04.2024 14:40 5 мин. четене

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.