НАЧАЛО Прессъобщения

Нов сте в крипто сектора? Разширете инвестиционната си колекция с THORChain (RUNE) и VC Spectra (SPCT)

ноември 8, 2023 14:33 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Нов сте в крипто сектора? Разширете инвестиционната си колекция с THORChain (RUNE) и VC Spectra (SPCT)

Най-големият проблем при начинаещите крипто инвеститори е изборът на най-добрите криптовалути, в които да инвестират.

Именно за такива инвеститори ветераните анализатори избраха THORChain (RUNE) и VC Spectra (SPCT), за да увеличат шансовете им за доходност. Нека се ги разгледаме в дълбочина и разберем какво прави именно тези монети да бъдат избрани от експертите. 

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

THORChain (RUNE) демонстрира забележителен растеж, докато цената се покачва

THORChain (RUNE) е една от тихомълком по-добре представящите се мрежи на крипто пазара. Мечият пазар обаче се отрази на токена RUNE, като го доведе до месечно дъно от $1.47 към 13 октомври. Но тъй като пазарът се оцвети в зелено, токенът на THORChain също се повиши масово.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Токенът THORChain (RUNE) достигна 126% от дъното си през октомври, за да достигне $3.33 към 4 ноември. Този астрономически ръст на токена THORChain (RUNE) е резултат и от масовото развитие на екосистемата. 

На 13 октомври THORSwap отново заработи, след като беше подложен на подобрения за повишаване на сигурността си. От платформата съобщиха, че на 14 октомври THORWallet DEX е надхвърлил етапната граница от $200 милиона общ обем. Освен това на 19 октомври THORChain (RUNE) обяви, че скоро ще бъде активирано кредитирането в THORWallet DEX. 

OdinIndex беше пуснат на 23 октомври и предоставя на потребителите подробна информация за всички транзакции, извършени в THORChain. Също така Streaming Swaps на THORChains бяха пуснати на живо на борсата RocketX на 26 октомври.  Това накара експертите да станат бичи настроени и да прогнозират, че THORChain може да поскъпне до над $4 през следващите месеци. 

VC Spectra (SPCT) поскъпва с наближаването на датата на пускане на токените

Децентрализираният хедж фонд VC Spectra (SPCT) е насочен към общността, прозрачен и достъпен за всички. Той е изграден върху мрежата на Етериум и е специализиран в инвестирането в нови ICO-та и DeFi компании. Чрез тези инвестиции потребителите на VC Spectra печелят стабилни и постоянни печалби на силно променливия крипто пазар. 

Главният изпълнителен директор и финансовият директор на VC Spectra са проверени и не са анонимни, а екипът на BlockReport вече одитира използваните смарт договори. Родния токен на платформата, SPCT, служи като функционален токен в платформата на VC Spectra. 

Токенът SPCT може да се използва за получаване на награди, търговия, управление на активи, гласуване и плащане на такси за газ в платформата. 

VC Spectra набра $2.4 милиона по време на частната продажба на токена SPCT. Оттогава тя провежда публична предварителна продажба, която в момента е достигнала етап 4. Цената на токена SPCT в етап 4 е $0.055, което е невероятно увеличение с 587.5% в сравнение с етап 1.

След като предварителната продажба на етап 4 приключи на повече от 41%, VC Spectra обяви 6 декември за дата на пускане на токена SPCT. Експертите предвиждат, че SPCT токенът ще продължи да се покачва независимо от пазарните условия. 

Те прогнозират, че SPCT ще нарасне с повече от 900% от началото на предварителната продажба. Цената може да надхвърли $0.080 за SPCT, когато приключи предварителната продажба. Следователно VC Spectra е перфектната инвестиция заедно с THORChain (RUNE), според експертите. 

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 2, 2023 15:22 3 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Еволюция на дигиталната валута: Фокус върху Ethereum и VC Spectra

В постоянно развиващия се пейзаж на дигиталните валути две имена се открояват със своите иновативни подходи и потенциал за бъдещ растеж: Ethereum (ETH) и VC Spectra (SPCT).

декември 2, 2023 9:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.