НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Нов крипто актив скочи с 1000% за един ден

СЕП. 16, 2020 19:20 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Нов крипто актив скочи с 1000% за един ден

Изглежда, че децентрализираното финансиране (DeFi) не е достигнало своя връх въпреки потока от измамни проекти и очевидни копия на популярни протоколи.

 

Съвсем наскоро стартира нов .finance проект с името Pickle. Въпреки че е кръстенана храна и има логото на Pickle Rick от Rick and Morty, Pickle - или Pickle Finance - монетата бе обект на силно приемане в DeFi кръговете.


Има известни инвеститори в крипто и Етериум, които популяризират проекта, чиято родна монета, наречена PICKLE, е нараснала на 1000 процента в рамките на 24 часа. Това го прави вероятно най-добре представящия се "легитимен" алткойн през последните два-два дни.


Какво е Pickle Finance?


През последните няколко седмици имаше потоп от така наречените хранителни монети: видяхме SushiSwap, Kimchi, HotdogSwap, SpringRollSwap и много други подобни, тъй като разработчиците се опитаха да нацелят момента с тази мания покрай DeFi.


Повечето от тези монети за храна са се провалили: те се пъмпват и бързо след това се дъмпват, никога не потръгват или са губили подкрепата от техните често анонимни основатели.


Изглежда, че има една монета за храна, която набира доста сила, и това е Pickle.


Ако отворите уебсайта на Pickle, той изглежда изключително подобен на която и да е от другите монети за храна: прост потребителски интерфейс с цената на монетата, предлагането и общата стойност, заключена в договора. Но целта е да бъде различна.


Идеята с PICKLE е да се използват стимули, за да се намалят премиите за стабилни монети като DAI или Synthetix USD, които се търгуват около 2-4% над долара в последния месец. 


Идеята е да се балансират печалбите от всеки пул за ликвидност, за да се гарантира, че пазарният натиск нормализира цената на стабилните монети:


"Повече награди се дават на пулове с цени под [тази на долара] и все по-малко награди се дават на пулове [с цени над тези на долара]. Това ще накара хората да продават [над цената на долара] и да купуват [под цената на долара]."


Придвижвайки се напред, проектът ще премине към pVault, което ще предложи на потребителите място за депозиране на техните стабилни монети и PICKLE арбитражна система по веригата, която ще реализира нетна печалба, като същевременно нормализира цената на стабилните монети.


Придобиване на сцепление


Колкото и абсурдно да звучи това, монетата придобива доста добра сила.


В момента в договорите има заключена криптовалута на стойност $200 милиона, което я прави водещ хранителен проект, като изключим SushiSwap.


Също така, проектът е приет от мнозина в пространството на DeFi, както бе споменато по-горе.


Дови Уан, основател на Primitive Capital, наскоро се оплака как е добивала PICKLE през първия ден, когато е бил пуснат токена, но е продала монетите за около 10% от текущата цена:


"Продадени над 10 000 PICKLE на $5 и се събуждаш да видиш, че цената е $60 ??? Това не е ли зелена монета?"



Към вечерта в неделя монетата се е покачила с над 1000% за период от 24 часа, започвайки деня на около 5% и завършвайки на 70%.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (1)
Ивайло СЕП. 18, 2020 От няколко месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1150лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо.https://freebitco.in/?r=36608933
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Етериум копачите не продават своите активи

На върха на благоприятната техническа структура, след като актива достигна $420, пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) се завръща.По-нисък натиск от страна на продавачите върху Етериум, силна акт...
ОКТ. 26, 2020 11:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

DeFi продължава да набира скорост - предстои ли втора бича фаза?

Крипто пазарът набра скорост, като DeFi не изостава. ОЗС-то стигна $12.3 милиарда, според данни от DeFi Pulse, което означава, че се е увеличил с над 2,000% в рамките на една година. Around this time ...
ОКТ. 25, 2020 17:50 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Заключените средства в DeFi бележат значителен скок - предстои ли бичи пазар?

След шест-седмичен отлив при повечето DeFi протоколи, биковете се завърнаха в пространството. Количеството крипто, заключено в децентрализираното финансиране удари нов рекорд от $12.52 милиарда към мо...
ОКТ. 23, 2020 14:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Повечето пазарни участници държат предимно Биткойн, а не алткойни

BTC трейдърите се радват на печалбите, като октомври се оказва все по-добър месец за Биткойн. Крипто анализаторът на Джош Рейджър попита своите последователи в Twitter какъв процент от портфейлът...
ОКТ. 22, 2020 18:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света