НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Нов крипто актив отчете невероятен ръст от 2,278% за по-малко от месец

НОЕ. 29, 2020 17:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Нов крипто актив отчете невероятен ръст от 2,278% за по-малко от месец

Новодошъл в простанството на децентрализираните финанси (DeFi) привлича интереса на хората от криптосферата, след като се покачи с около 2,278% за по-малко от месец.

 

SynLev (SYN) е DeFi актив, изграден върху блокчейна на Етериум и разчита на Chainlink оракули за получаване на външни данни.


Според бялата книга на крипто актива, той има за цел да осигури децентрализирана платформа, която позволява на потребителите да поставят къси и дълги позиции на Етериум и други активи, включително комодити и индекси с ливъридж.


SynLev предлага ливъридж, без да изисква ребалансиране на дълг или средства. Вместо това, DeFi активът разчита на три фактора като ефективността на противоположния актив, доставчиците на ликвидност и ETH монетите, необходими за създаване на токените, за да позволят на потребителите да търгуват с ливъридж.


В допълнение, потребителите могат да търгуват в SynLev без обичайните протоколи за опознаване на вашите клиенти (KYC), изисквани от други крипто борси.


CoinGecko разкрива, че SynLev е скочил от $0,037 на 3-ти ноември до рекорд от $0,88 на 27-ми ноември - което представлява увеличение от 2,278% за по-малко от четири седмици.
Сантяго Сантос, партньор в блокчейн инвестиционната компания ParaFi Capital, засегна 'взрива' на цената и обема на SynLev.


"Има [нов протокол, който отчита ръст на обема от +10M] за 24 часа и не показва признаци на забавяне. Темпът на капиталовите потоци и ротацията в DeFi е невероятен. В система с почти нулево триене като DeFi, капиталът намира своя път до най-ефективния пазар и то бързо."

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Алткойн сезонът на 2021 година тепърва започва

2021 г. досега беше вълнуваща година на пазара на криптовалути. За първи път в историята видяхме капитализацията на всички токени да надхвърли $1 трилион.И макар че голяма част от тях от това е свърза...
ЯНУ. 25, 2021 19:50 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

DeFi пазарът отново в изключителен подем

Пазарната капитализация е текущата цена на актива, умножена по общото му предлагане - показател, който ви позволява да сравнявате множество монети, които имат различно предлагане. С други думи, това о...
ЯНУ. 25, 2021 15:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо Polkadot е най-горещата криптовалута в Китай?

И двата проекта имат вдъхновяващи чуждестранни - по-специално бели лидери - които посещават китайските блокчейн конференции и коктейлни партита. Това е знаичтелно, защото някои от китайските измамници...
ЯНУ. 25, 2021 14:30 4 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум стига $1,500 - $2,600 на хоризонта?

Впоследствие бяха направени доста екстравагантни прогнози за цените от някои от най-големите гласове в бранша. Преди няколко часа определени борси, включително Binance, отчетоха най-високите си ц...
ЯНУ. 25, 2021 11:12 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света