НАЧАЛО Прессъобщения

Нов алткойн заема лидерската позиция: Предназначен ли е да надмине Ethereum (ETH) и XRP през 2024 г.?

ноември 17, 2023 8:10 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Нов алткойн заема лидерската позиция: Предназначен ли е да надмине Ethereum (ETH) и XRP през 2024 г.?

Ethereum и XRP са две от най-големите и най-известните криптовалути в света. Въпреки че създадоха милионери от първите си инвеститори, тяхното господство на пазара скоро може да бъде оспорено от нов алткойн, който разпалва пазара на меме монети.

Нека навлезем в детайлите и да видим дали този нов алткойн наистина има някакъв потенциала да надмине Ethereum (ETH) и XRP през 2024 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Може ли Ethereum (ETH) да преодолее съпротивата?

Докато Биткойн се движи нагоре всяка седмица, Ethereum не носи същата бича инерция. Към момента на писане на статията ETH се е повишил със 70% от дъното си през януари, но все още е далеч от рекордните стойности при $4,800 през 2021 г.

Биткойн е познат сектор за институционалните инвеститори, докато алткойните с по-малка капитализация привличат вниманието на инвеститорите на дребно, които искат да превърнат $10 в $1,000.

Ethereum не попада в нито един от тези лагери, така че тази година не се представя добре.

Двойката ETH/BTC е особено болезнена за инвеститорите, тъй като съотношението 0.051 е най-ниското от юни 2021 г. насам. Пробивът на това ниво вероятно ще доведе до по-нататъшно понижение до 0.040 като следващо ключово ниво на подкрепа, където купувачите вероятно ще се намесят.

Графиката на ETH/USD показва, че зоната от $2,100 е значителна съпротива. Пробив над $2,100 вероятно ще доведе до ускоряване на печалбите, тъй като дигиталният актив навлиза в нов бичи поход. Ако обаче Ethereum не успее да пробие над това ниво, той може да продължи да консолидира между $1,800 и $2,100 за продължителен период от време.

Ще достигне ли някога XRP отново $1.00?

През последните няколко години XRP попадаше в новините по погрешни причини. Всичко започна, когато Комисията по ценните книжа и фондовите борси обяви, че токена XRP на Ripple е ценна книга, а не валута, което доведе до изключването на токена от Coinbase и други базирани в САЩ борси.

През юли 2023 г. Ripple преживя подем – скочи с повече от 100% от $0.47 до $0.93 за по-малко от един ден – когато Ripple победи SEC в съда. Ралито обаче беше краткотрайно, тъй като цената на Ripple бързо спадна до $0.42 през следващите седмици.

Подобна слаба реакция на бичите новини кара някои анализатори да смятат, че XRP може никога повече да не достигне $1.00. Настоящата пазарна капитализация на XRP от $35 милиарда ограничава потенциалния ръст, особено при по-новите алткойни, при които част от пазарната капитализация показва по-голям потенциал за растеж.

Кой е алткойнът, предопределен за кандидат за почетната позиция?

Докато Ethereum и XRP се борят да възвърнат предишните си върхове, един нов алткойн си създава име: Meme Moguls (MGLS). Но какъв е този нов алткойн и защо се изтъква като алткойн, който може да заеме челна позиция на пазара?

Meme Moguls е на път да се превърне в първата в света борса, подкрепена от мемета. В нея меметата се превръщат от развлекателни произведения в търгуеми активи с реална стойност и всеки може да стане “мем магьосник”, като инвестира в мем акции.

Потребителите печелят токени MGLS, родната криптовалута на платформата, чрез активно участие, търговия и овладяване на изкуството на инвестиране в мемета. Това означава, че потребителите не само се възползват от нарастващата стойност на своето мемо портфолио, но и получават награди под формата на MGLS токени.

Присъединяването към Meme Moguls не е свързано само с търговия и печелене, а и с това да бъдете част от една динамична общност. Членовете могат да се свързват с други ентусиасти, да споделят прозрения и да се учат един от друг. Целта е да се достигне до върха на класацията за богатство, където са представени най-богатите и най-влиятелните меме могули.

Със своя иновативен подход към активите, базирани на мемета, ангажираща общност и широк набор от функции Meme Moguls е на път да предефинира какво означава да инвестираш в дигиталната ера. Най-хубавото е, че цената на токена MGLS е само $0.0019 по време на фаза 1 на предварителната продажба – което го прави достъпна входна точка за инвеститори от всички нива.

Анализаторите смятат, че ранните инвеститори в меме монети обикновено печелят най-много награди. Например, притежател на PEPE превърна $250 в $1.02 милиона за четири дни, както съобщиха от Decrypt.com.

Те вярват, че същото може да се лучи и с притежатели на други меме монети, дори и на някой от инвестиралите в MGLS по време на началните етапи на предварителна продажба, тъй като според мнозина е възможна 100-кратна възвръщаемост.

Посетете Meme Moguls


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Binance добавя нова криптовалута, но това се оказа лоша идея

Binance се сблъска със значителни сътресения поради проблемно листване на Anchored Coins EUR (AEUR), стабилна монета, което доведе до значителни загуби за потребителите. 

декември 7, 2023 19:00 2 мин. четене

Cardano: Пазарната капитализация на ADA скочи с $1 милиард

Cardano (ADA) се превърна в значим дигитален актив в рамките на по-широкия пазар, като отбеляза забележителен скок в пазарната капитализация с над $1 милиард, съчетан със 100% скок в обема на търговията.

декември 7, 2023 18:00 2 мин. четене

Крипто търговията на Robinhood е достъпна вече и в Европа

В четвъртък Robinhood Markets направи важна стъпка, като стартира услуги за търговия с криптовалути за клиенти в Европейския съюз, навлизайки на пазар, белязан от по-ясни регулаторни насоки, особено в момент, когато крипто компаниите са подложени на интензивен контрол в САЩ.

декември 7, 2023 17:30 1 мин. четене

Предварителната продажба на Retik Finance (RETIK) започва да привлича вниманието, разгледайте проекта преди цената да се увеличи

Докато се впускаме в преглед на Retik Finance (RETIK), процъфтяващ проект в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi), ще разгледаме дали това може да се окаже уникална инвестиционна перспектива.

декември 7, 2023 16:01 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.