НАЧАЛО Други

NFT-тата на Logan Paul се продават на стойност 3,5 милиона долара на първия ден от пускането им

ФЕВ. 23, 2021 14:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 NFT-тата на Logan Paul се продават на стойност 3,5 милиона долара на първия ден от пускането им

Популярният YouTuber стартира своята линия от NFT миналата седмица в сътрудничество с Bondly - базирана на Polkadot екосистема за децентрализирани продукти.

 Логан Пол привлича помощ от Pokemon


Въпреки че е сравнително неизвестен проект с малка капитализация, Bondly се фокусира върху иновативни начини за потребителите да купуват и продават дигитлни активи.


"Мисията на Bondly е да направи дигиталните плащания сигурни, оперативно съвместими и способни да скалират за глобална употреба."


Екосистемата Bondly обхваща няколко авангардни функции. Това включва изцяло децентрализирани атомни суапове със съвместимост между веригите и DEX с fiat on ramp чрез неговото Bond DEX решение.


The Logan Paul NFT са част от промоция за спечелване на 1-во издание на пакети Pokemon. Трима победители ще бъдат откарани в Калифорния, за да вземат участие в отваряне на живо на 27-ми февруари. Това включва също експресно PSA оценяване на картите и NFT издадено специално за победителите.


Участието в раздаването изисква закупуването на Logan Paul NFT-та чрез BondSwap Market. Цената е 1 ETH за NFT. Продажбата се открива на 19-ти февруари и ще продължи до този уикенд, като непродадените артикули ще бъдат изгорени.


Потребителите са закупили 1772 NFT досега, като по-голямата част от продажбите идват в първия половин час от пускането на живо.


"В подготовка за голямото разопаковане на Pokemon на Лоугън Пол, Bondly Finance е развълнуван да си сътрудничи с Лоугън за стартирането на този ограничен кръг от NFT."


NFT придобиват все по-голяма сила


Въпреки че NFT привличат противоречия, тази година се наблюдава нарастващ интерес към тях.


Миналата седмица Christie’s, световноизвестната аукционна къща, обяви първия по рода си NFT аукцион за цифрово изкуство. Парчето, наречено Everydays - The First 5000 Days, създадено от дигиталния художник Майк Уинкълман, по-известен като Beeple, се отваря за наддаване от 25-ти февруари до 11-ти март.


Коментирайки търга, Уинкълман посочи, че NFT е подривен за традиционния свят на изкуството. Той каза, че повечето не са разбрали мащаба на смяната, която се случва в момента.


"Много неща се случиха около NFT.

Заешката дупка от възможности, които това ще донесе в света на изкуството - не мисля, че хората осъзнават напълно, че това ще бъде масивна, масивна промяна."


По този въпрос главният изпълнителен директор на IOHK Чарлз Хоскинсън е съгласен с Уинкълман. Той се обърна към рок легендата Джийн Саймънс относно възможността за създаването на Kiss NFT. Хоскинсън гледа на това като на идеална възможност да покаже функционалността на токенизацията, възможна от новия хард форк Mary.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (2)
Free Bitcoin ФЕВ. 23, 2021 От няколко месеца се занимавам с един сайт.Това е най-старият крипто кран за Биткойн в света работи от 2013г. Не изисква инвестиция.Който няма Биткойн сега е момента да добие БЕЗПЛАТНО.https://freebitco.in/?r=36608933 Крипто Маниак ФЕВ. 23, 2021 Как да печелим дигиталното злато - крипто валута биткойн, подробно описание тук: WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM
Изкажете мнение
Още Други новини

Rakuten ще позволи на клиентите да зареждат сметката си с BTC, ETH, BCH

В официално съобщение фирмата обяви, че ще позволи на клиентите на своя крипто портфейл и борсова платформа Rakuten Wallet да попълват сметките си за електронно плащане, използвайки Биткойн, Етериум и...
МАР. 1, 2021 21:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Robinhood очаква да плати $ 26,6 милиона FINRA глоба

Не всичко е негативно за компанията, която се готви да стане публична - Robinhood се оценява на 20 милиарда долара и добави 6 милиона потребители на крипто през 2021 година.Robinhood, популярното прил...
МАР. 1, 2021 13:29 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Хиляди търговци в САЩ вече могат да приемат крипто плащания

Повече от 8,500 търговци на OLB вече могат да приемат BTC, ETH, USDC и DAI на мястото на продажба чрез платформата за управление на бизнеса OmniSoft на компанията. Клиентите, желаещи да плащат с крипт...
МАР. 1, 2021 12:22 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Google Finance добавя раздел “крипто”

Разделът, озаглавен “Крипто”, вече се появява в категорията “Сравнение на пазарите” заедно с конвенционалните фондови и валутни пазари.  Разделът предоставя ключова информация за ценообразув...
МАР. 1, 2021 09:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света