НАЧАЛО Други

NEXT BLOCK конференция в София този Септември

АВГ. 21, 2018 18:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 NEXT BLOCK конференция в София този Септември

Втората итерация на конференцията NEXT BLOCK, организирана от Krypton Events, ще се проведе в столицата на 14-ти септември.

 След успеха на NEXT BLOCK в Киев, Krypton Events и Cryptovest, компании в екосистемата "Krypton Capital", ще проведат едно от най-изявените събития в бранша в София, предлагайки невероятна възможност за нетуъркинг, популяризиране на иновативни проекти и подкрепа на стартиращи фирми в Източна Европа.


Krypton Capital (KC) изгражда всеобхватна крипто-екосистема с цел да предостави на браншовите предприятия всичко, от което се нуждаят за успешен растеж.


Участието в подобни събития като конференции NEXT BLOCK корелира със стратегическата визия на KC за насърчаване на информираността за крипто и блокчейн и създаването на благоприятни условия за развитието на индустрията.

Говорейки за предстоящото събитие, Илан Цория, главен изпълнителен директор и основател на KC, каза:
Източна Европа е обещаващ регион по отношение на криптовалути и блокчейн с много успешни стартиращи компании, произхождащи от Украйна, България и други страни от ЕЕ. Нашият NEXT BLOCK в Киев беше успех, което доказва, че регионът се нуждае от висококачествени събития от този род. Ние от Krypton Capital искаме да останем на върха на блокчейн революцията и да определим дневния ред за следващите години.

Next Block конференцията "Еволюция на парите" ще включва изтъкнати технологични експерти, ръководители на блокчейн стартъпи, известни крипто-инвеститори и индустриални визионери от цял ​​свят и ще предостави отлични възможности за нетуъркинг.


Повече от 350 участници и 20-те водещи лектори ще обсъдят съществуващите проблеми и бъдещото развитие на индустрията в София на 14-ти септември.


София практически се е избирала като мястото за това събитие. Приятелската финансова регулация и толерантните банкови политики привлякоха стотици блокчейн компании в града, което се превърна в един от най-жизнените центрове за крипто индустрията.

Предвид разрастващия се интерес към нови технологии в България и Източна Европа като цяло, регионът отчаяно се нуждае от висококачествено съдържание и образователни събития, където участниците могат да разширят знанията си, да придобият полезни познания, да се включат в критични дискусии и да се възползват от нетуъркинг възможностите.

Преобладаващото мнозинство от прочутите блок-събития се провеждат в Западна Европа, Азия или Америка, оставяйки източно европейските компании и инвеститори да се ходят по второстепенни конференции или да посещават ексклузивни конференции на други места.

NEXT BLOCK в София е опит да се преодолее този модел и да се определят нови стандарти за региона, като същевременно се създават образователни, бизнес и инвестиционни възможности за разрастващата се общност.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Facebook ще започне да тества 'криптовалутата' си още тази година

Libra се връща като DiemСлед като беше изправен пред силно отхвърляне от Конгреса на САЩ и регулаторите в световен мащаб и след като повечето от големите партньори на проекта се оттеглиха, Facebook на...
АПР. 20, 2021 16:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Venmo на PayPal започва да предлага услуги за продажба, покупка и държане на крипто

PayPal за първи път обяви началото на операциите с Биткойн и няколко други криптовалути през ноември миналата година, позволявайки на своите потребители да купуват и съхраняват Биткойн, Биткойн Кеш, Е...
АПР. 20, 2021 14:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Nasdaq пуска търговия на опции за Coinbase акции

Според доклад на Reuters от 19-ти април, представител на Coinbase заяви, че опциите COIN.O ще започнат да се търгуват на Nasdaq във вторник, 20-ти април. Пускането на опции за акции ще предложи н...
АПР. 20, 2021 10:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е 'алтернативна инвестиция', според заместник-управителя на централната банка на Китай

Breaking: Li Bo, deputy governor of the Central Bank of China, said that crypto assets such as Bitcoin should be used as investment tools or alternative investments. This is the first time that the Ch...
АПР. 19, 2021 21:21 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света