НАЧАЛО Други

NEXT BLOCK конференция в София този Септември

АВГ. 21, 2018 18:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 NEXT BLOCK конференция в София този Септември

Втората итерация на конференцията NEXT BLOCK, организирана от Krypton Events, ще се проведе в столицата на 14-ти септември.След успеха на NEXT BLOCK в Киев, Krypton Events и Cryptovest, компании в екосистемата "Krypton Capital", ще проведат едно от най-изявените събития в бранша в София, предлагайки невероятна възможност за нетуъркинг, популяризиране на иновативни проекти и подкрепа на стартиращи фирми в Източна Европа.


Krypton Capital (KC) изгражда всеобхватна крипто-екосистема с цел да предостави на браншовите предприятия всичко, от което се нуждаят за успешен растеж.


Участието в подобни събития като конференции NEXT BLOCK корелира със стратегическата визия на KC за насърчаване на информираността за крипто и блокчейн и създаването на благоприятни условия за развитието на индустрията.

Говорейки за предстоящото събитие, Илан Цория, главен изпълнителен директор и основател на KC, каза:
Източна Европа е обещаващ регион по отношение на криптовалути и блокчейн с много успешни стартиращи компании, произхождащи от Украйна, България и други страни от ЕЕ. Нашият NEXT BLOCK в Киев беше успех, което доказва, че регионът се нуждае от висококачествени събития от този род. Ние от Krypton Capital искаме да останем на върха на блокчейн революцията и да определим дневния ред за следващите години.

Next Block конференцията "Еволюция на парите" ще включва изтъкнати технологични експерти, ръководители на блокчейн стартъпи, известни крипто-инвеститори и индустриални визионери от цял ​​свят и ще предостави отлични възможности за нетуъркинг.


Повече от 350 участници и 20-те водещи лектори ще обсъдят съществуващите проблеми и бъдещото развитие на индустрията в София на 14-ти септември.


София практически се е избирала като мястото за това събитие. Приятелската финансова регулация и толерантните банкови политики привлякоха стотици блокчейн компании в града, което се превърна в един от най-жизнените центрове за крипто индустрията.

Предвид разрастващия се интерес към нови технологии в България и Източна Европа като цяло, регионът отчаяно се нуждае от висококачествено съдържание и образователни събития, където участниците могат да разширят знанията си, да придобият полезни познания, да се включат в критични дискусии и да се възползват от нетуъркинг възможностите.

Преобладаващото мнозинство от прочутите блок-събития се провеждат в Западна Европа, Азия или Америка, оставяйки източно европейските компании и инвеститори да се ходят по второстепенни конференции или да посещават ексклузивни конференции на други места.

NEXT BLOCK в София е опит да се преодолее този модел и да се определят нови стандарти за региона, като същевременно се създават образователни, бизнес и инвестиционни възможности за разрастващата се общност.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

7% от циркулиращото предлагане на Етериум е пренасочено към DeFi

Данните от Defipulse показват, че 7% от предлагането на Етериум (ETH) вече са заключени в DeFi протоколите.В приложенията, базирани на Етериум, потребителите трябва да плащат такси за транзакции, за д...
СЕП. 21, 2020 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Основателят на Yearn Finance номинира себе си като делегат на Uniswap

В Twitter публикация Кронйе заяви, че "ще изгради инструментариум за улесняване на делегирането, гласуването извън веригата и прилагането на веригата“, ако бъде превърнат в делегат. Той добави:"Към то...
СЕП. 21, 2020 12:50 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Две големи крипто борси влизат в партньорство за развитието на индустрията

"KuCoin и Poloniex ще се присъединят към научноизследователска и развойна дейност в областта на търговията, споделяне на ликвидност, итерации на продукти, PoS [доказателство за залог] и PoW [доказател...
СЕП. 21, 2020 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Потребителите на хакната крипто борса са на прага да възвърнат парите си

Както бе съобщено, Cryptopia загуби криптовалута на стойност 30 милиона NZD (17,85 милиона долара) поради хак и влезе в процес на ликвидация през май 2019 г. Притежателите на сметки там наскоро постиг...
СЕП. 20, 2020 17:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света