НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Ню Йорк даде Битлиценз на компания с 88 битомата

ФЕВ. 3, 2019 21:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ню Йорк даде Битлиценз на компания с 88 битомата

Министерството на финансовите услуги на щата Ню Йорк (NYDFS) е предоставило още един лиценз за виртуални валути (BitLicense) на още една базирана в Ню Йорк компания за битомати.

В tweet на официалната страница на NYDFS, регулаторът обяви, че е предоставил BitLicense на Cottonwood Vending LLC, компания за битомати в Ню Йорк.

По-рано този месец бе съобщено, че NYDFS е издал такъв лиценз на LibertyX, който стана първата регулирана компания, която позволи на нюйоркчани да купуват Биткойн от традиционните банкомати.

Това бележи третият BitLicense, издаден на такъв тип компания. Преди LibertyX и Cottonwood Vending, NYDFS издаде регулаторно разрешение на Coinsource през 2017 г., след три години.

Според официалния сайт на Cottonwood Vending, 88-те места са концентрирани главно в пет квартала, но също така и на няколко места в Лонг Айлънд. Няколко места поддържат покупка и продажба.

Уебсайтът за проследяване на BTM, Coinatmradar предполага, че в момента само в САЩ има 2,577 локации, като общият им брой надхвърля 4,270.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ето какво може да следва за Биткойн, Етериум и Solana

Псевдонимният крипто анализатор Pentoshi пише на своите 475,500 последователи в Twitter, че макар да е с мечи възгледи за BTC, той очаква активът да отскочи, преди да продължи своята корекция.“BTC. [П...
ЯНУ. 19, 2022 17:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този фонд 'продава' Биткойн с отстъпка - ето защо

Но поради представянето на фонда и пазарната история на Биткойн (BTC), отстъпката на GBTC достигна 26%.73 цента на доларКакто предложи известен Биткойн критик и член-основател на EuroPac Gold Fund, ка...
ЯНУ. 19, 2022 20:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Финтех компания ще предлага 30-годишни крипто ипотеки

В момента само клиенти, които искат да използват Биткойн (BTC) като обезпечение, отговарят на условията за 30-годишен ипотечен заем на Milo. Както американски, така и международни клиенти ще могат да ...
ЯНУ. 19, 2022 14:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Кои криптовалути отбелязаха най-големи печалби през 2021 г.?

2022 година започна с обща пазарна капитализация от $2.2 трилиона. И все пак разговорите за инфлационен натиск и покачване на лихвите удариха силно, което предизвика разпродажба, която избута капитали...
ЯНУ. 19, 2022 12:29 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света