НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Най-лошото все още не е свършило за цената на Биткойн: BitMEX Артър Хейс

ЮЛИ. 22, 2018 14:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Най-лошото все още не е свършило за цената на Биткойн: BitMEX Артър Хейс

Най-лошото предстои?


Според съоснователя и главния изпълнителен директор на Bitcoin Mercantile Exchange, Артър Хейс, митингът, който наблюдавахме тази седмица, беше придружен от здрави обеми, които позволиха да се достигнат по-високи нива. Цените обаче могат да се обърнат и да се тества отново нивото от 5,000 щ.д.
"Всъщност не мисля, че сме видели най-лошото. Мисля, че това е много силен митинг на добър обем и определено можем да видим $ 8,000 ... $ 9,000 ... и може би близо до $ 10,000 ... ние сме били тук и преди, когато тръгнахме нагоре от $ 5,800 до връх от $ 9,000, но не съвсем, пробивайки $ 10 000. Мисля, че подобно действие ще се случи този път и бих искал да видя тест за $ 5000, за да видим дали ще ударим дъно", заяви Хейс пред "Бързи пари" на CNBC.

Хейс очаква, че след намирането на силно ниво на подкрепа, флагманската криптираща валута може да се увеличи до 50 000 долара до края на годината. Хейс също разкри, че очаква по-голяма колебливост след края на лятото.

Като се има предвид, че е лято и всички са в Хамптън, Френската Ривиера или Азия в Бали, мисля, че хората се забавляват малко ... Върнете се в третото тримесечие, Q4 е, когато мисля, че партито ще да започне отново.


Забележките на Хейс са в противоречие с някои от възходящите настроения, които се носеха наоколо, което показва, че Биткойн е ударил дъно. Във вторник например, основателят на Digital Currency Group, Бари Силбърт, заяви, че мечките са изчезнали от пазара.

Според Силбърт едно нещо, поради което той му дава увереност, е фактът, че Джером Пауъл, председател на Федералния резерв на САЩ, критикува криптовалутата, но това не постави натиск върху цените.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Какво трябва да следим при Биткойн?

В нова стратегическа сесия Коуен разглежда това, което той нарича “лента за подкрепа на бичия пазар”, която е комбинация от 20-седмичната проста пълзяща средна (SMA) и 21-седмичната експоненциална пъл...
НОЕ. 29, 2021 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор предвижда отскок за Биткойн - ето какво мисли за Етериум

Псевдонимният търговец Smart Contracter каза на своите последователи в Twitter, че Биткойн дава знаци, че корекцията е почти приключила.“Няма признаци за обръщане ‘все още’, но току-що имахме окончате...
НОЕ. 29, 2021 08:20 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Купувайте Биткойн - това е новото злато' - според мексикаски милиардер

Третият най-богат милиардер в Мексико, Рикардо Салинас Плиего, посъветва инвеститорите да купуват Биткойн (BTC), заявявайки, че това е новото злато. Той също така критикува Федералния резерв за създав...
НОЕ. 28, 2021 14:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е нагоре с 88% през 2021 година въпреки настоящия спад

Всъщност водещият дигитален актив отново се търгува на зелено, което от своя страна се отрази върху другите криптовалути, чиито цени започнаха да се покачват в резултат на възстановяването.Флагманскат...
НОЕ. 27, 2021 16:46 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света