НАЧАЛО Други

Най-интересните събития в крипто от 21-ви до 27-ми януари

ЯНУ. 27, 2019 19:26 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Най-интересните събития в крипто от 21-ви до 27-ми януари

Тази седмица не сме наблюдавали твърде вълнуващи движения при цените, с няколко изключения. Въпреки това, последните няколко дни не бяха без значителни развития.


Екстрадират българин заради предполагаема намеса в пране на пари с Биткойн.


Росен Йосифов е обвинен в измами и пране на пари, което доведе до искане от страна на САЩ за екстрадирането на обвиняемия. Той е обвинен в измами и пране на пари като участник в ОПГ (Организирана Престъпна Група).

След обжалване и дълго чакане, на 24-ти януари 2019 г., Софийският апелативен съд потвържди решението на предишната инстанция.

Можете да прочетете повече тук.


40% от институционалните инвеститори вярват, че блокчейн е новият интернет.


40% от институционалните инвеститори вярват, че блокчейн технологията може да бъде най-важното нововъведение от интернет насам. Проучването е направено от търговския съюз Global Blockchain Business Council (GBBC).

Можете да прочетете повече тук.


Старта на Bakkt наближава.


От платформата търсят служители за много важни позиции, както бе обявено в tweet на 22-ри януари. Платформата на Интерконтиненталната борса (ICE) отново е отложена за по-късна дата тази година. Наскоро те завършиха кръг на финансиране, като събраха $ 182,5 милиона от 12 различни партньори и инвеститори.

Можете да прочетете повече тук.


Nasdaq със сериозна инвестиция в крипто проект.


Фирмата за блокчейн технология Symbiont Inc получи 20 милиона долара от кръг от финансиране от серия Б, като Nasdaq Ventures водеше кръга. Като партньор, Nasdaq се очаква да се възползва от разработването на приложения на Assembly, корпоративното блокчейн решение на платформата за интелигентни договори.

Можете да прочетете повече тук.


Обединеното кралство с изявление относно „Ръководство за крипто активите“.


Финансовият регулатор на Обединеното кралство публикува консултативен документ, озаглавен „Ръководство за крипто активите“. Целта на документа е да предостави по-голяма яснота за участниците на пазара. Периодът за консултации и по-подробно запознаване с криптовалутите е планиран да приключи на 5-ти април 2019 г., след което ще бъде публикувано политическо изявление с окончателно решение.

Можете да прочетете повече тук.


Oттеглиха предложението за Биткойн ETF на VanEck-SolidX.


Борсата Cboe BZX оттегли предложената промяна на правилата, която, ако бъде одобрена, би проправила път за Биткойн ETF, подкрепен от VanEck и SolidX.

В съобщение, публикувано в сряда, заместник-секретарят на Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC), Едуардо Алеман пише, че борсата Cboe BZX изтегли предложената промяна на правилата, която би й позволила да добави акциите на VanEck SolidX Биткойн Тръст, ако бъде одобрена.

Можете да прочетете повече тук.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Ето кое е най-важното за листинг на Binance, според Чанпен Джао

Най-важният критерий за листинг на криптовалута на Binance е броят на потребителите, каза главният изпълнителен директор Чангпен Джао в интервю пред Forbes на 29-ти ноември.CZ коментира, че има много ...
НОЕ. 30, 2021 20:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Кои са най-продаваните NFT-та?

Другите два продадени NFT са парцел в Decentraland и дигитално произведение на изкуството, създадено от XCOPYART, наречено "A Coin for the Ferryman" за 1,330 ETH ($6 милиона, което се превърна в най-г...
НОЕ. 30, 2021 19:25 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето за колко се продаде най-скъпото NFT в The Sandbox

"Metaflower Super Mega Yacht" NFT беше продаден за рекордна цена от 149 ETH (около $650,000 USD). Дигиталният актив е част от "The Fantasy Collection", която предлага набор от луксозни NFT. Колек...
НОЕ. 30, 2021 09:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Децентрализираните борси отчитат $100 милиарда месечен обем за ноември

Според таблото за данни на The Block, общата сума за ноември е приблизително $99.5 милиарда към 28-ми ноември. Месечните обеми се покачват, откакто достигнаха дъното за годината от $56.35 милиарда дол...
НОЕ. 29, 2021 20:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света