НАЧАЛО Други

Най-голямата Биткойн борса в Бразилия уволни 20 служители

ОКТ. 22, 2018 13:59 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Най-голямата Биткойн борса в Бразилия уволни 20 служители

Този ход изглежда oчакван, тъй като бившите служители твърдят, че работната среда в Mercado Bitcoin се влошава

По думите им, преди около два месеца повечето от онова, което са вършили е било отхвърлено и работният им обем продължаваше да намалява.


Ние създадохме процеси и презентации, но всичко се закучваше. Нещата, които правихме за един час, започнаха да се правят за два дни. Някои хора наистина бяха неактивни. Нямаше какво да нaправя.

Според сметките си, Mercado Bitcoin уволнява служители, наети от други компании преди по-малко от шест месеца и в някои случаи уволнява хора, работещи там по-малко от два месеца.

Този ход е забележителен, тъй като крипто борсата е най-голямата в Бразилия. Според наличните данни тя е търгувала 4 150 BTC през септември и 1 965 BTC досега този месец, което означава, че представлява над 30% от обема на бразилския пазар.


Крипто борси под наблюдение


В отговор на искане за коментар от Portal do Bitcoin, крипто борсата разкри, че от началото на годината "насърчава промени в структурата си", за да обслужва по-добре своите потребители. През октомври, според него, бяха направени промени в маркетинговите, човешките ресурси и административните отдели, докато други останаха непроменени.

Борсата добави:
По отношение на финансовите данни и данните за персонала, Mercado Bitcoin не разкрива информацията си на пазара, но изяснява, че броят на хората, напуснали компанията през октомври, е значително по-нисък от посочения, достигайки само 20 души, ако включим консултанти и други доставчици на услуги.

Ходът на борсата идва в момент, в който XP Investimentos, най-голямата бразилска инвестиционна компания, пуска своя XDEX крипто борса. Huobi, втората по големина крипто борса в света спрямо обем на търговия, също се разрасна в страната по-рано тази година.

Разбира се, борсите в Бразилия са подложени на проверка, тъй като през август правителството им изпрати въпросник от 14 точки, за да научи повече за техния бизнес и потенциалната им употреба при пране на пари.

По-рано този месец, американската комисия за защита на конкуренцията, CADE, им изпрати още един въпросник, на който ще трябва да отговорят или да им бъде наложена глоба, която може да достигне $25 000.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Казахстан обмислят изграждането на АЕЦ за копаене на криптовалути

Ядрената алтернатива за снабдяване на енергийната система на страната е доста непопулярна сред гражданите. Въпреки това президентът Касим-Жомарт настоява, че предложението има за цел "да увеличи прино...
НОЕ. 28, 2021 18:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Shiba Inu навлиза в метавселената представяйки блокчейн гейминг

Shiba Inu, след като достигна най-високата си стойност от $0.000088, оттогава е в низходяща спирала и не успява да повтори възходящите си движения отпреди месец.Репутацията на Shiba Inu (SHIB) на "мем...
НОЕ. 28, 2021 13:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Служител на Celsius отстранен след слухове за ареста на финансовия директор на компанията

"Наскоро бяхме информирани за полицейско разследване в Израел, включващо служител“, написаха от Celsius в Twitter. "Въпреки че това по никакъв начин не е свързано с времето или работата на служителя в...
НОЕ. 28, 2021 15:50 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционна компания купи виртуални недвижими имоти за $2.5 милиона

По-конкретно, Tokens.com закупи 116 парцела виртуална земя за общо 618,000 MANA - валутата на Decentraland, според съобщение на компанията. Твърди се, че покупката представлява най-голямата сделка от ...
НОЕ. 28, 2021 01:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света