НАЧАЛО Други

Най-голямата Биткойн борса в Бразилия уволни 20 служители

ОКТ. 22, 2018 13:59 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Най-голямата Биткойн борса в Бразилия уволни 20 служители

Този ход изглежда oчакван, тъй като бившите служители твърдят, че работната среда в Mercado Bitcoin се влошава

 

По думите им, преди около два месеца повечето от онова, което са вършили е било отхвърлено и работният им обем продължаваше да намалява.


Ние създадохме процеси и презентации, но всичко се закучваше. Нещата, които правихме за един час, започнаха да се правят за два дни. Някои хора наистина бяха неактивни. Нямаше какво да нaправя.

Според сметките си, Mercado Bitcoin уволнява служители, наети от други компании преди по-малко от шест месеца и в някои случаи уволнява хора, работещи там по-малко от два месеца.

Този ход е забележителен, тъй като крипто борсата е най-голямата в Бразилия. Според наличните данни тя е търгувала 4 150 BTC през септември и 1 965 BTC досега този месец, което означава, че представлява над 30% от обема на бразилския пазар.


Крипто борси под наблюдение


В отговор на искане за коментар от Portal do Bitcoin, крипто борсата разкри, че от началото на годината "насърчава промени в структурата си", за да обслужва по-добре своите потребители. През октомври, според него, бяха направени промени в маркетинговите, човешките ресурси и административните отдели, докато други останаха непроменени.

Борсата добави:
По отношение на финансовите данни и данните за персонала, Mercado Bitcoin не разкрива информацията си на пазара, но изяснява, че броят на хората, напуснали компанията през октомври, е значително по-нисък от посочения, достигайки само 20 души, ако включим консултанти и други доставчици на услуги.

Ходът на борсата идва в момент, в който XP Investimentos, най-голямата бразилска инвестиционна компания, пуска своя XDEX крипто борса. Huobi, втората по големина крипто борса в света спрямо обем на търговия, също се разрасна в страната по-рано тази година.

Разбира се, борсите в Бразилия са подложени на проверка, тъй като през август правителството им изпрати въпросник от 14 точки, за да научи повече за техния бизнес и потенциалната им употреба при пране на пари.

По-рано този месец, американската комисия за защита на конкуренцията, CADE, им изпрати още един въпросник, на който ще трябва да отговорят или да им бъде наложена глоба, която може да достигне $25 000.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Curve Finance ще разпредели $3 милиона от такси на потребителите

През май 2020 г. Curve разкри, че ще децентрализира своята платформа. Управлението беше посредством нейния токен за управление, CRV. Компанията ще доставя токени на потребителите въз основа на това ко...
НОЕ. 30, 2020 19:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бивш ръководител в LVMH се присъединява към Ledger

LVMH е създадена през 1987 г. от сливането на къщата на висшата мода Louis Vuitton и Moët Hennessy, която пък се формира от сливането на производителя на шампанско Moët & Chandon и производителя н...
НОЕ. 30, 2020 17:42 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Извънредно: Ripple продават част от дяла си в MoneyGram

Ripple са настроени да продават част от участието си в MoneyGramСпоред доклад на The Block, публикуван на 28-ми ноември, Ripple е готов да продаде една трета от дела си в MoneyGram. Трябва да се отбел...
НОЕ. 30, 2020 16:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Crypto.com с регулаторно одобрение от Малта

Според съобщение от 24-ти ноември Органът за финансови услуги на Малта, или MFSA, е дал принципно одобрение на Crypto.com за два финансови лиценза: 'Лиценз за Финансова Институция' и 'Лиценз за Виртуа...
НОЕ. 28, 2020 23:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света