НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Най-големият Етериум портфейл е с 1.3 милиона потребители

НОЕ. 7, 2018 16:35 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Най-големият Етериум портфейл е с 1.3 милиона потребители

Предишен доклад показва, че MetaMask, най-популярният Етериум портфейл, е пуснал своя мобилен клиент.

В нов доклад се известява, че потребителската му база е достигнала общо 1,3 милиона потребители. Като се има предвид фактът, че Етериум е вторият най-популярен блокчейн проект, който неотдавна беше одобрен от банката JP Morgan, това разширение на потребителската база е очаквано.


MetaMask има подкрепа за общността


От стартирането си, MetaMask получава добри отзиви от крипто обществото. Това може да бъде проследено благодарение на неговата лесна за ползване природа, както и за сигурността му. Портфейлът е продукт на Consensys - глобален организъм, който изгражда инфраструктурата, приложенията и практиките, които позволяват децентрализиран свят.

Преди да пусне мобилния клиент за Етериум портфейла, MetaMask може да бъде достъпен само чрез мобилно разширение. Разширението действа като връзка между основния блокчейн на Етериум и браузъра. Потребителите могат да пускат dApps директно в браузъра, без да се налага да имат достъп до целия блокчейн зад него.


MetatMask има нови функции


MetatMask наскоро включи някои ключови характеристики на портфейла. Една от тези характеристики е, че портфейлът е съвместим с двата най-популярни хардуерни портфейла - Trezor и Ledger. Тъй като най-безопасният начин да запазите сигурността на криптото е да запазите ключовете за достъп в отделен хардуерен портфейл, интегрирането на MetaMask с този популярен хардуерен портфейл прави това възможно.

Друга ключова мярка за сигурност, въведена от портфейла, е "Режимът на поверителност". Това позволява на потребителите на портфейла да сърфират в интернет, без да бъдат изложени подробностите за профила им. Този режим все още не е напълно функциониращ.

MetaMask успя да се превърне в номер едно портфейл за ETH, в резултат на което екипът зад него съобщи, че работи върху различни проекти, насочени към бързото приемане на мрежата Етериум.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ето какво следва за тези три криптовалути, според Майкъл Ван де Поуп

В нова пазарна актуализация Ван де Поуп казва, че Биткойн наскоро си възвърна ключова ценова област, което показва, че активът се подготвя за ново рали.“Вчера имахме красив повторен тест, така че цена...
СЕП. 19, 2021 00:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анонимни китове и Ripple местят 82 милиона XRP

Базираната в Сан Франциско блокчейн компания Ripple изпрати 10 милиона XRP до борсата Bitstamp (ODL коридора в Люксембург).ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Най-добрите алткойни за 2021 годинаRipple също прехвърли 20 мили...
СЕП. 18, 2021 18:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-добрите алткойни за 2021 година

Тези DeFi токени предлагат нещо повече от спекулативна стойност - те имат реални ползи.Блокчейн компаниите издават свои собствени криптовалути, които често са задължителни за взаимодействие с техните ...
СЕП. 18, 2021 16:16 4 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този токен стигна нови върхове след частна продажба за $230 милиона

Това се случва докато повечето други крипто проекти се движат настрани.Платформата за интелигентни договори Avalanche (AVAX) се търгува на $72.6 към момента на писане, като е постигнала рекордно висок...
СЕП. 18, 2021 11:38 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света