НАЧАЛО Други

Най-добрите мобилни крипто портфейли за Android и iOS

ДЕК. 2, 2018 17:20 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Най-добрите мобилни крипто портфейли за Android и iOS

Виждайки, че има много видове портфейли, на които даден инвеститор може да съхранява криптото си, мобилният портфейл се счита за една от най-простите и удобни опции, тъй като ви позволява да получите достъп до средствата си в движение. След бързо изтегляне и инсталиране може да управлявате своите крипто активи, независимо къде се намирате.
Няма значение дали вашият смартфон работи с Android или iOS - ще ви представим най-добрите портфейли, които може да използвате за съхраняване на вашите криптовалути.


Coinomi


Портфейлът Coinomi е популярен избор както за потребителите на Android, така и за iOS, предлагащ опции за съхранение на много токени наведнъж. Портфейлът поддържа впечатляващ брой активи (110+ криптовалути), който е идеален за инвеститори, които искат да имат диверсифицирано портфолио. Също така е интегриран ShapeShift, което увеличава лекотата на използване и скоростта на транзакциите.Coinomi разполага с повишени мерки за защита на личните данни и сигурност, като криптиране на портфейла, генериране на "семена", пълна анонимност и еднократно архивиране. В портфейла се посочва, че той не държи никакви частни ключове директно върху мобилния телефон на потребителя. Приложението е безплатно: плащате само на копачите. Също така има свой собствен обмен, но тази характеристика получи някои отрицателни отзиви.


Electrum


Основан през 2012 г., Electrum е един от най-добрите портфейли на пазара, тъй като предлага стабилна сигурност, има безупречна репутация и е бърз, и удобен. Смята се, че е пионер на крипто портфейлите и затова предлага широк спектър от функции за своите потребители. Частните ключове на портфейла са криптирани и винаги са на вашето устройство, плюс портфейла може да бъде възстановен с тайна фраза.


Портфейлa на Bitcoin.com


Биткойн портфейлът е лесен за използване, идеален за начинаещи, които току-що навлизат в света на криптовалутите. Този P2P портфейл дори не изисква сметка. Това е едно от най-старите Биткойн приложения на пазара, които все още има много да предложат, като NFC поддръжка, офлайн плащания, сканиране на QR код и други.


Но този лесен за ползване подход обикновено идва на определена цена и липси в отдела за сигурност. Ако някой получи достъп до личните ви ключове, той може свободно да използва портфейла ви. Също така, нямате ясно решение за резервно копие, ако загубите устройството си.


Jaxx


Jaxx е крипто портфейл, който работи на Android и iOS. В допълнение към тези мобилни версии, Jaxx има и разширение за Google Chrome. Портфейлът е разработен от един от съоснователите на Етериум и има опростен потребителски интерфейс, който опростява търговските дейности. В момента Jaxx може да се използва за съхраняване на почти 70 алткойн. Подобно на Coinomi, портфейлът е интегриран с ShapeShift, опростявайки и ускорявайки крипто транзакциите.За всяка транзакция се заплаща фиксирана такса, която зависи от конкретната криптовалута. Портфейлът не е съсредоточен върху защитата като други опции, но включва процес на регистрация и удостоверяване с 2 фактора. Също така имаше някои оплаквания относно бъговете за сигурност на Jaxx.


Edge


Edge (по-рано Airbitz) е HD портфейл без попечителство, който генерира нов адрес за всяка завършена транзакция, прикривайки самоличността на страните, участващи в търговията.


Версията на портфейла за iOS е един от най-старите Bitcoin приложения за съхранение на пазара и досега е получил прилични рецензии. Портфейлът дава приоритет на сигурността и поверителността, като не съхранява никакви ключове или средства на потребителя на централните си сървъри.

Портфейлът в момента поддържа Биткойн, Етериум, Litecoin, Monero , Ripple, Биткойн Кеш , Dash и редица по-малко популярни токени.


Mycelium


Mycelium е мобилно приложение, което ви позволява да съхранявате крипто и предлага широка гама от инструменти, които може да изглеждат прекалено много за крипто новаците. Проектът съществува от 2008 г. насам и все още се подкрепя от голям брой разработчици, които постоянно допринасят с нови иновации и подобрения.

Портфейлът е активиран за HD, което означава, че можете да управлявате няколко профила и никога да не използвате повторно адрес.

Този портфейл, използва Bit ID протокол, за който трябва да зададете ПИН за търговия с Биткойн в бъдеще. Самият апарат е свободен да използва, но на комисията на копачите ще трябва да им бъде платено.


Заключение


Ако търсите да търгувате или съхранявате крипто от комфорта на мобилното си устройство, в този списък има някои от най-добрите опции за портфейл, съвместими с потребителите на Android и iOS.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Crypto.com си партнира с Леброн Джеймс

Ходът е предназначен да научи децата на крипто технологията и начините, по които тя може да повлияе на живота им.Приблизително 1,600 деца в I Promise School на четирикратния шампион на НБА ще научат з...
ЯНУ. 28, 2022 18:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Белгийски депутат е първия в Европа, който ще приеме заплата в Биткойн

Месечната заплата на депутата от Брюксел от 5,500 евро ще бъде конвертирана в Биткойн с помощта на платформата за крипто търговия Bit4You, съобщи Bruzz. Беукелаер, който представлява партията Хуманист...
ЯНУ. 28, 2022 16:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ръководителят на гейминг отдела в YouTube ще се присъедини към Polygon Studios

Във вторник Райън Уайът, ръководител на гейминга в YouTube, обяви, че ще напусне платформата за споделяне на видео през февруари. Отчасти благодарение на неговото лидерство, YouTube Gaming вижда над 2...
ЯНУ. 28, 2022 12:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Хакер направи пробив в Trezor и възстанови $2 милиона на собственика

Средствата са били съхранявани в хардуерен портфейл на Trezor, един от най-популярните портфейли за 'студено' съхранение.През 2018 г. Дан Райх, който е главен изпълнителен директор и съосновател в Tro...
ЯНУ. 27, 2022 17:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света