НАЧАЛО Други

Най-добрите мобилни крипто портфейли за Android и iOS

ДЕК. 2, 2018 17:20 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Най-добрите мобилни крипто портфейли за Android и iOS

Виждайки, че има много видове портфейли, на които даден инвеститор може да съхранява криптото си, мобилният портфейл се счита за една от най-простите и удобни опции, тъй като ви позволява да получите достъп до средствата си в движение. След бързо изтегляне и инсталиране може да управлявате своите крипто активи, независимо къде се намирате.
Няма значение дали вашият смартфон работи с Android или iOS - ще ви представим най-добрите портфейли, които може да използвате за съхраняване на вашите криптовалути.


Coinomi


Портфейлът Coinomi е популярен избор както за потребителите на Android, така и за iOS, предлагащ опции за съхранение на много токени наведнъж. Портфейлът поддържа впечатляващ брой активи (110+ криптовалути), който е идеален за инвеститори, които искат да имат диверсифицирано портфолио. Също така е интегриран ShapeShift, което увеличава лекотата на използване и скоростта на транзакциите.Coinomi разполага с повишени мерки за защита на личните данни и сигурност, като криптиране на портфейла, генериране на "семена", пълна анонимност и еднократно архивиране. В портфейла се посочва, че той не държи никакви частни ключове директно върху мобилния телефон на потребителя. Приложението е безплатно: плащате само на копачите. Също така има свой собствен обмен, но тази характеристика получи някои отрицателни отзиви.


Electrum


Основан през 2012 г., Electrum е един от най-добрите портфейли на пазара, тъй като предлага стабилна сигурност, има безупречна репутация и е бърз, и удобен. Смята се, че е пионер на крипто портфейлите и затова предлага широк спектър от функции за своите потребители. Частните ключове на портфейла са криптирани и винаги са на вашето устройство, плюс портфейла може да бъде възстановен с тайна фраза.


Портфейлa на Bitcoin.com


Биткойн портфейлът е лесен за използване, идеален за начинаещи, които току-що навлизат в света на криптовалутите. Този P2P портфейл дори не изисква сметка. Това е едно от най-старите Биткойн приложения на пазара, които все още има много да предложат, като NFC поддръжка, офлайн плащания, сканиране на QR код и други.


Но този лесен за ползване подход обикновено идва на определена цена и липси в отдела за сигурност. Ако някой получи достъп до личните ви ключове, той може свободно да използва портфейла ви. Също така, нямате ясно решение за резервно копие, ако загубите устройството си.


Jaxx


Jaxx е крипто портфейл, който работи на Android и iOS. В допълнение към тези мобилни версии, Jaxx има и разширение за Google Chrome. Портфейлът е разработен от един от съоснователите на Етериум и има опростен потребителски интерфейс, който опростява търговските дейности. В момента Jaxx може да се използва за съхраняване на почти 70 алткойн. Подобно на Coinomi, портфейлът е интегриран с ShapeShift, опростявайки и ускорявайки крипто транзакциите.За всяка транзакция се заплаща фиксирана такса, която зависи от конкретната криптовалута. Портфейлът не е съсредоточен върху защитата като други опции, но включва процес на регистрация и удостоверяване с 2 фактора. Също така имаше някои оплаквания относно бъговете за сигурност на Jaxx.


Edge


Edge (по-рано Airbitz) е HD портфейл без попечителство, който генерира нов адрес за всяка завършена транзакция, прикривайки самоличността на страните, участващи в търговията.


Версията на портфейла за iOS е един от най-старите Bitcoin приложения за съхранение на пазара и досега е получил прилични рецензии. Портфейлът дава приоритет на сигурността и поверителността, като не съхранява никакви ключове или средства на потребителя на централните си сървъри.

Портфейлът в момента поддържа Биткойн, Етериум, Litecoin, Monero , Ripple, Биткойн Кеш , Dash и редица по-малко популярни токени.


Mycelium


Mycelium е мобилно приложение, което ви позволява да съхранявате крипто и предлага широка гама от инструменти, които може да изглеждат прекалено много за крипто новаците. Проектът съществува от 2008 г. насам и все още се подкрепя от голям брой разработчици, които постоянно допринасят с нови иновации и подобрения.

Портфейлът е активиран за HD, което означава, че можете да управлявате няколко профила и никога да не използвате повторно адрес.

Този портфейл, използва Bit ID протокол, за който трябва да зададете ПИН за търговия с Биткойн в бъдеще. Самият апарат е свободен да използва, но на комисията на копачите ще трябва да им бъде платено.


Заключение


Ако търсите да търгувате или съхранявате крипто от комфорта на мобилното си устройство, в този списък има някои от най-добрите опции за портфейл, съвместими с потребителите на Android и iOS.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

SkyBridge събира $100 милиона за Algorand фонд - подава документи за ETF крипто компания

В разговор пред CNBC основателят на SkyBridge и бившият директор по комуникациите на Белия дом Антъни Скарамучи заяви, че фирмата е събрала над $100 милиона за наскоро обявения Algorand фонд. Той доба...
СЕП. 16, 2021 20:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво да очакваме от крипто пазара до края на 2021 година?

В ново интервю за Real Vision Finance Пал казва, че очаква Биткойн и крипто пазарите да претърпят значителен подем до края на годината.“Най-общо казано, последното тримесечие на годината е, когато идв...
СЕП. 16, 2021 19:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano загатва за значителни партньорства в бъдеще

Негативната страна на крипто общността изрази съмнение дали това изобщо ще се случи, камо ли да се случи навреме. Независимо от това, с този основен момент, който вече официално мина, вниманието се на...
СЕП. 16, 2021 17:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC ще приемат плащания в Етериум, Лайткойн и Биткойн Кеш

AMC Theaters, най-голямата верига киносалони в света, обяви, че ще приема повече криптовалути като метод на плащане до края на 2021 г. Криптовалутите, които ще поддържа, включват Биткойн, Етериум, Лай...
СЕП. 16, 2021 16:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света