НАЧАЛО Прессъобщения

Научете защо Chainlink проучва нови решения с изкуствен интелект, може ли Avorak AI да се включи?

май 23, 2023 16:02 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Научете защо Chainlink проучва нови решения с изкуствен интелект, може ли Avorak AI да се включи?

Все повече проекти се стремят да интегрират решения с изкуствен интелект в своите екосистеми и Chainlink може да е следващият.

Няколко наблюдатели на крипто пространството предполагат, че новият проект за криптовалута с изкуствен интелект, известен като Avorak AI, може да предложи значителни ползи на Chainlink.

Какво е Chainlink?

Chainlink е децентрализирана оракулска мрежа, която свързва блокчейн смарт договори и източници на данни от реалния свят. Тя дава възможност на смарт договори за сигурен и надежден достъп до данни извън веригата, API и традиционни платежни системи. Chainlink гарантира целостта и точността на информацията, използвана в блокчейн приложенията, като осигурява защитена от фалшификации и надеждна връзка с външни данни. Напоследък Chainlink проучва решения с изкуствен интелект, за да подобри възможностите на оракуската технология. Чрез включването на AI в своята инфраструктура Chainlink цели да засили нейната надеждност, ефективност и сигурност, като я направи още по-стабилна и адаптивна към различни източници на данни и случаи на използване на смарт договори.

Добра инвестиция ли е Chainlink?

Chainlink (LINK) привлече значително внимание и одобрение в блокчейн индустрията поради ключовата си роля в свързването на смарт договори с външни източници на данни. Нейната децентрализирана оракулска мрежа решава основно предизвикателство в блокчейн технологията, като осигурява надеждни и проверими входни данни. Освен това Chainlink е установила партньорства с многобройни известни проекти и предприятия, а потенциалната интеграция на решения за изкуствен интелект също затвърждава позицията ѝ на водещ доставчик на оракулски решения. Определянето на това дали Chainlink (LINK) е добра инвестиция обаче изисква внимателно разглеждане на различни фактори. Ето защо провеждането на задълбочено проучване, анализът на пазарните тенденции и отчитането на собствената толерантност към риск са от съществено значение преди инвестирането.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Как Avorak AI може да помогне на Chainlink?

Avorak се счита за първия AI, създаден за блокчейн, от няколко експерти в индустрията. Avorak предлага цялостно решение за AI, което може да подобри различни аспекти на блокчейн проектите.

Една от ключовите области, в които Avorak AI може да помогне на Chainlink, е подобряването на гарантирането на качеството на данните. Като използва усъвършенствани алгоритми и техники за машинно обучение, Avorak може да открива аномалии, отклонения и потенциални манипулации на данни, като гарантира точността и целостта на данните, използвани от смарт договори. Avorak AI може също така да даде възможност на Chainlink да разшири източниците си на данни, включително неструктурирани данни, като например изображения или аудио, като автоматично извлича съответната информация и я трансформира в използваеми входни данни. Освен това Avorak може да съдейства за оптимизиране на мрежовата производителност на Chainlink чрез наблюдение и анализ на моделите на трафика на данни, за да идентифицира и отстрани потенциални пречки (bottleneck) или проблеми с латентността.

Avorak AI разполага с монитори за сигурност, които могат да повишат сигурността на мрежата на Oracle. Освен това чатботовете и виртуалните асистенти на Avorak могат да помогнат за подобряване на обслужването на клиентите. Avorak разполага и с уникален AI генератор на текст, който може да предложи ценна подкрепа на Chainlink при разпространението на информация и повишаване на ангажираността на потребителите. Генераторът на текст с изкуствен интелект използва комбинация от интернет scraping, езикова банка и API за откриване на плагиатство, за да осигури висококачествени и неплагиатствани кратки или дълги текстове в различни стилове на писане.

Използването на крипто платежна система за решенията на Avorak AI също осигурява бързи, ефективни и сигурни средства за извършване на транзакции. AVRK е родния функционален токен на Avorak и служи като кредит за достъп до нейните AI услуги. Провежданото в момента първично предлагане на монети (ICO) на Avorak предлага възможност за достъп до решенията на Avorak AI на сравнително ниска цена.

За повече информация относно Avorak AI и нейното ICO:

Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Ерата на AI криптовалутите се води от Avorak AI, привличайки инвеститори от потребителската база на Шиба Ину и Dogecoin

Крипто пространството се развива бързо и в града има нова тенденция, която привлича вниманието на инвеститорите.

юни 10, 2023 17:00 4 мин. четене

Tamadoge стартира Play-to-Earn Android приложение, цената скача с до 30Х?

Екипът на Tamadoge обяви, че неговата популярна гейминг платформа Tama Arcade вече е достъпна на Android смартфони и таблети чрез нов софтуер, който може да бъде свален безплатно от приложениетo Google Play.

юни 10, 2023 14:03 4 мин. четене

Google Bard прогнозира цената на Cardano – Експертите казват, че предварителната продажба на Collateral Network е по-печеливша Биткойн майнинга

Google Bard с положителни, но несигурни прогнози за Cardano, докато експертите препоръчват да се инвестира в Collateral Network вместо в добив на Биткойн.

юни 9, 2023 19:00 3 мин. четене

XRP планира да детронира Етериум: Tradecurve вече надминава Binance

Витсе Уинд, разработчик и участник в XRP Ledger (XRPL), сподели мнение за разликата между екосистемите XRPL и Етериум или Етериум Виртуална Машина (EVM), свързана с въвеждането на нови идеи.

юни 9, 2023 18:55 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.