НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Натрупване на поръчки за покупка - DASH може и да се върне над $300

МАР. 2, 2021 16:04 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Натрупване на поръчки за покупка - DASH може и да се върне над $300

Криптовалутата DASH може скоро да си върне ценовото ниво от $300 на фона на цялостните мечи настроения на пазара, тъй като броят на поръчките за покупка на пазара продължава да демонстрира сериозен растеж.

Динамиката се стимулира от Биткойн (BTC), който изпитва повишени нива на волатилност сред нарастващото приемане и появата на инвеститори, които се стремят да се възползват от печалбите на криптовалутата.


Няколко важни показателя предполагат, че DASH има шанс да нарасне до $400 в близко бъдеще. DASH достигна нов рекорд на 19-ти февруари, като надмина нивото от $330 на някои борси. По този начин криптовалутата беше върната в топ 30 в класацията на CoinMarketCap, като капитализацията ѝ възлиза на $2,4 милиарда.


Понастоящем броят на големите транзакции с DASH надхвърля 700 на ден, като броят на ежедневно активните потребители за първи път надхвърля 100,000. Такива стойности бяха наблюдавани за последен път в края на 2017 г.Въпреки отдръпването на цената до $223, което се случи през последните дни и неуспехът да премине през непосредствената критична стойност от $340, много показатели за обмен остават на положителна територия, което показва, че DASH може не само да се откачи до рекордни върхове, но и да надмине собствените си рекорди в краткосрочен план.


Втората половина на годината може да се превърне в повратна точка


Наблюдава се все повече търговия с DASH, като обемът на транзакциите между търговци демонстрира дневен отчет в диапазона от $2,5 милиарда. Броят поръчки за покупка винаги е над този на продажбите, като 11-те най-големи крипто борси показват явна акумулация от страна на големите притежатели.


Ръстът на натрупаните средства сред дългосрочните инвеститори, за разлика от краткосрочните, показва, че скок над $400 е малко вероятно да се очаква през следващите няколко месеца.


Техническият анализ обаче показва, че втората половина на годината може да се превърне в повратна точка.


Текущите стойности показват, че има 762,000 адреса със среден период на задържане от три години, според IntoTheBlock. В противовес броят на краткосрочните инвеститори е намалял с 4% през месеца и с 20% за годишен период.Най-вероятно DASH ще остане в диапазона от $200 до $240 за известно време и следващият опит за спечелване на нивото от $300 може да бъде направен, ако успешно тества следващото ниво на подкрепа от $260.


При бичи обрат на тенденцията DASH ще се приближи до местния си връх от над $320, ниво видяно за последно през юни 2018 г. Според Робърт Гитинджи почти 4,800 трейдъри са закупили около 53,000 DASH в този ценови диапазон и сега очакват възходящ тренд.


Натиск от страна на финансовите регулатори върху поверителните монети


Има няколко фактора, които могат да определят колко агресивно се развива бичият тренд за DASH на пазара. В този момент покачването на цената може да бъде ограничено от натиск от страна на финансовите регулатори върху поверителни (privacy) монети - клас активи, в който DASH наскоро беше класифициран въз основа на погрешно тълкуване на неговите функции и характеристики.


В момента разработчиците на криптовалутата са ангажирани в преговори с представители на финансови власти и борси. Последните съобщения на екипа за разработка описват преговорите като "плодотворни“, като дават основание да се смята, че в близко бъдеще те ще могат да защитят статута на DASH като поверителна монета.


Това се доказва и от констатациите на анализатори от Chainalysis и Perkins Coie, както и на Андреас Антонопулос, който наскоро заяви, че DASH технически не е по-поверителен от Биткойн.


Пускането на DashPay, който се очаква да стане първият в света социален крипто портфейл, също трябва да се разглежда като фактор за растеж на DASH, заедно с високата степен на популяризиране на монетата в Азия и Латинска Америка.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Крипто Маниак МАР. 2, 2021 Kak да печелим от дигиталното злато - криптовалута биткойн, подробно описание тук: WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Крипто милиардер споделя кои два алткойна следи внимателно

В ново интервю за Bloomberg Markets милиардерът каза, че Tezos (XTZ), който има програмируем блокчейн с отворен код, има много от нещата, които търси в крипто проект.“Това, което разлгеждам, е кои са ...
НОЕ. 29, 2021 16:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето кои гейминг алткойни купуват Етериум китовете

Блокчейн данните показват, че най-големите Етериум китове сега купуват токена на гейминг метавселената Decentraland (MANA) над всички игрални жетони.Средно всяка покупка на MANA от страна на кит възли...
НОЕ. 29, 2021 19:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

SAND токенът се покачи с над 80% за 1 седмица

Популярният токен на The Sandbox се катапултира в първите петдесет криптовалути по пазарна капитализация, като зае позиция 33, след като нарасна с над 80% през последните 7 дни, според данни от CoinMa...
НОЕ. 29, 2021 17:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Мъж кръщава сина си на любимата си криптовалута

Неговият туит не остана незабелязан от главния изпълнителен директор на Input Output Чарлз Хоскинсън, който приветства бебето на света.Welcome baby cardano to the world https://t.co/oXNx1sUi22— Charle...
НОЕ. 29, 2021 12:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света