НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Натрупване на поръчки за покупка - DASH може и да се върне над $300

МАР. 2, 2021 16:04 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Натрупване на поръчки за покупка - DASH може и да се върне над $300

Криптовалутата DASH може скоро да си върне ценовото ниво от $300 на фона на цялостните мечи настроения на пазара, тъй като броят на поръчките за покупка на пазара продължава да демонстрира сериозен растеж.

 

Динамиката се стимулира от Биткойн (BTC), който изпитва повишени нива на волатилност сред нарастващото приемане и появата на инвеститори, които се стремят да се възползват от печалбите на криптовалутата.


Няколко важни показателя предполагат, че DASH има шанс да нарасне до $400 в близко бъдеще. DASH достигна нов рекорд на 19-ти февруари, като надмина нивото от $330 на някои борси. По този начин криптовалутата беше върната в топ 30 в класацията на CoinMarketCap, като капитализацията ѝ възлиза на $2,4 милиарда.


Понастоящем броят на големите транзакции с DASH надхвърля 700 на ден, като броят на ежедневно активните потребители за първи път надхвърля 100,000. Такива стойности бяха наблюдавани за последен път в края на 2017 г.Въпреки отдръпването на цената до $223, което се случи през последните дни и неуспехът да премине през непосредствената критична стойност от $340, много показатели за обмен остават на положителна територия, което показва, че DASH може не само да се откачи до рекордни върхове, но и да надмине собствените си рекорди в краткосрочен план.


Втората половина на годината може да се превърне в повратна точка


Наблюдава се все повече търговия с DASH, като обемът на транзакциите между търговци демонстрира дневен отчет в диапазона от $2,5 милиарда. Броят поръчки за покупка винаги е над този на продажбите, като 11-те най-големи крипто борси показват явна акумулация от страна на големите притежатели.


Ръстът на натрупаните средства сред дългосрочните инвеститори, за разлика от краткосрочните, показва, че скок над $400 е малко вероятно да се очаква през следващите няколко месеца.


Техническият анализ обаче показва, че втората половина на годината може да се превърне в повратна точка.


Текущите стойности показват, че има 762,000 адреса със среден период на задържане от три години, според IntoTheBlock. В противовес броят на краткосрочните инвеститори е намалял с 4% през месеца и с 20% за годишен период.Най-вероятно DASH ще остане в диапазона от $200 до $240 за известно време и следващият опит за спечелване на нивото от $300 може да бъде направен, ако успешно тества следващото ниво на подкрепа от $260.


При бичи обрат на тенденцията DASH ще се приближи до местния си връх от над $320, ниво видяно за последно през юни 2018 г. Според Робърт Гитинджи почти 4,800 трейдъри са закупили около 53,000 DASH в този ценови диапазон и сега очакват възходящ тренд.


Натиск от страна на финансовите регулатори върху поверителните монети


Има няколко фактора, които могат да определят колко агресивно се развива бичият тренд за DASH на пазара. В този момент покачването на цената може да бъде ограничено от натиск от страна на финансовите регулатори върху поверителни (privacy) монети - клас активи, в който DASH наскоро беше класифициран въз основа на погрешно тълкуване на неговите функции и характеристики.


В момента разработчиците на криптовалутата са ангажирани в преговори с представители на финансови власти и борси. Последните съобщения на екипа за разработка описват преговорите като "плодотворни“, като дават основание да се смята, че в близко бъдеще те ще могат да защитят статута на DASH като поверителна монета.


Това се доказва и от констатациите на анализатори от Chainalysis и Perkins Coie, както и на Андреас Антонопулос, който наскоро заяви, че DASH технически не е по-поверителен от Биткойн.


Пускането на DashPay, който се очаква да стане първият в света социален крипто портфейл, също трябва да се разглежда като фактор за растеж на DASH, заедно с високата степен на популяризиране на монетата в Азия и Латинска Америка.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Крипто Маниак МАР. 2, 2021 Kak да печелим от дигиталното злато - криптовалута биткойн, подробно описание тук: WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

BCH и DOGE се изстрелват - доминантността на Биткойн спада

По време на вчерашната търговска сесия цялата крипто пазарна капитализация дори надмина оценката на Apple (AAPL $2,258 трлн.). В петък обаче спадна малко под AAPL до около $2.14 трилиона, след като ре...
АПР. 16, 2021 22:19 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум с нов ATH и Берлин Upgrade е пуснат на Mainnet-а

Дългоочакваният ъпгрейд стартира в основната мрежа на ETH, събитие, което подхранва възходящите пазарни настроения в полза на цифровата валута. Надстройката стартира на блок номер 1224400 като този бл...
АПР. 16, 2021 17:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-старият магазин за вино в Америка ще приема плащания в Dogecoin (DOGE)

Според прессъобщението на Acker фирмата ще приеме Биткойн, Биткойн Кеш, Етериум, Dogecoin, PAX, Gemini Dollar и BUSD с помощта на криптопроцесора BitPay.Председателят на Acker Джон Капон каза следното...
АПР. 17, 2021 11:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Rothschild Investment Corp купува 250,000 акции от Етериум тръста на Grayscale

Базираната в Чикаго финансова институция Rothschild Investment Corp е придобила 265,302 акции в ETH тръста на Grayscale, според декларация от 15-ти април до Комисията по ценни книжа на САЩ (SEC).Фирма...
АПР. 16, 2021 20:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света