НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Настоящата стойност на Биткойн сравнена с петрола

ЯНУ. 19, 2019 09:31 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Настоящата стойност на Биткойн сравнена с петрола

Сравненията показват, че съдбата на Биткойн вероятно ще бъде като тази на петрола, спрямо всички досегашни индикации

Биткойн е криптовалута номер едно, което привлича много внимание и търсене, не само, защото това са дигитални пари, а за това че предлага свобода от финансови затруднения.


Биткойн преминава през същия процес на създаване като петрол чрез копаене и също е голяма заплаха за икономическата среда. По-голям процент от световното богатство се съхранява в дигитална валута, където Биткойн е на първо място. Тя се превърна в доминиращ продукт. Според обществото, водено от Виталик Бутерин, възможно е крипто пазарът да постигне 1000-кратна възвращаемост в дългосрочен план.

Най-високото ниво на "крипто осъзнаване" беше през 2017 година, което доведе до стойност на криптовалутите от $200 милиона до $200 милиарда, което е около 70% от световното богатство, включително злато, резервни валути, други традиционни активи.

Блокчейн пространството стига до място, където се вижда таван. Ако говорите със средностатистическия образован човек в този момент, те вероятно са чували за блокчейн поне веднъж. .


Когато петролът се колебае, това може да окаже сериозно влияние върху световната търговия и обема на богатството. Между 2014 и 2016 година се наблюдава сериозен спад в цената на петрола - около 70%. След като разтърси световното богатство, както прави и Биткойн сега, колебанията в цените влияят на световното финансово състояние.

Неотдавнашният спад в цената на Биткойн създаде разтърсване във финансовия и криптовалутния пазар, тъй като цените на останалите криптовалути също паднаха. В началото на януари 2018 година, стойността на дигиталните активи се повиши до $830 милиарда, но след скорошното понижение в стойностите и мечия пазар, общата цифра намаля с $550 милиарда в началото на януари. Това беше тежък удар за цялата световна икономика, милиони бяха изгубени, много компании бяха принудени да затворят, включително копачите на Биткойн.


През настоящата година има индикация, че цената на Биткойн ще се повиши и ще продължи да го прави в бъдеще. В крипто пространството има голямо развитие, което ще доведе до институционално възприемане на технологията блокчейн. Биткойн е продукт на тази технология, а масовото ѝ приемане ще създаде положително въздействие върху Биткойн и други криптовалути.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Фючърсният Биткойн ETF направи изключителен дебют

Борсово търгуваният фонд за Биткойн на ProShares (BITO) отбеляза най-високия “естествен” обем за първия ден за ETF, като цифрата достигна малко над $1 милиард до края на деня на откриването.Това е вто...
ОКТ. 21, 2021 15:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск коментира цената на Биткойн

Ексцентричният предприемач публикува снимка на двойка, която се взира в цените на Биткойн и Етериум от леглото си, като двете най-големи монети са с цени от $69,000 и $4,200. BTC достигна връх малко н...
ОКТ. 21, 2021 14:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо Биткойн достигна нов връх?

Според неотдавнашната публикация на Bloomberg, от инвестиционната банка JPMorgan смятат, че BITO Биткойн ETF, който бе стартиран на NYSE във вторник, не е причината за скока на цената на водещата крип...
ОКТ. 21, 2021 16:53 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо 2022г. ще е невероятна за Биткойн

В ново видео Дейвис каза, че скорошното натрупване на Биткойн от дългосрочни притежатели показва, че 2022 г. “може да бъде по-бича, отколкото можем да си представим”.Разглеждайки графика, споделена от...
ОКТ. 21, 2021 08:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света