НАЧАЛО Други

Nasdaq се борят срещу манипулациите на крипто пазара

ЯНУ. 31, 2019 14:35 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Nasdaq се борят срещу манипулациите на крипто пазара

Технологията за наблюдение на Nasdaq е достъпна за онези, които могат да платят за нея, но крипто обмените се нуждаят не само от пари.


Слухове и новини за манипулации в индустрията станаха по-редовни в последните месеци.


Според Forbes, Nasdaq разполага с екип от около 20 души, които работят по процесите на надлежна проверка на крипто обмени, като гарантират, че те се придържат към строги стандарти за отчетност и сигурност.

Само седем обмена са преминали този тест и само два от тях са публикувани: Gemini и SBI Virtual Currency.

Търсенето за технологии се увеличава, тъй като все повече борси се отварят и се присъединяват към екосистемата. За да получат надмощие, те се нуждаят от надеждни данни за обема и Nasdaq е станал стандарт за предоставянето им.

Ръководителят на отдела за обмени и надзор на Nasdaq, Тони Сио, сподели вчера с медиите някои от начините, по които компанията се занимава с нови борси.

Исторически погледнато, ние не правим такъв голям процес на проверка за нашите клиенти, защото те са много по-добре познати. Но тъй като започнахме да работим с по-малко известни имена, стартъпи, осъзнахме, че трябва да направим този процес на проверка.

Използването на системата за наблюдение Nasdaq SMARTS ще бъде огромен плюс за всеки крипто обмен във все по-пренаселения пазар. Компанията също инвестира силно в редица крипто стартъпи и вярва в бъдещето на този клас активи.

Интересът и ангажираността от страна на гиганти като Nasdaq е доказателство за дълголетието на една индустрия, която едва е започнала.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Diem Association: 'Ние не сме Facebook'

Американските законодатели поставиха под съмнение дали е правилно да се позволи на Facebook, а оттам и на Diem, да управляват криптовалута, предвид опасенията за поверителността, повдигнати през после...
ОКТ. 22, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100 милиона потребители притежават криптовалути в Индия

Според статистически данни, Индия е дом на най-големия брой собственици на крипто в света. Следват съответно САЩ и Русия на второ и трето място.Защо търговията с криптовалути е популярна в Индия?Една ...
ОКТ. 22, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света