НАЧАЛО Други

Nasdaq със сериозна инвестиция в крипто проект

ЯНУ. 26, 2019 18:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Nasdaq със сериозна инвестиция в крипто проект

Фирмата за блокчейн технология Symbiont Inc получи 20 милиона долара от кръг от финансиране от серия Б, като Nasdaq Ventures водеше кръга.
Като партньор, Nasdaq се очаква да се възползва от разработването на приложения на Assembly, корпоративното блокчейн решение на платформата за интелигентни договори.


В неотдавнашен доклад се посочва, че решението предоставя на участниците възможност да навлязат на дигиталния пазар, като предоставят превъзходна инфраструктура, на която могат да изградят бъдещето на финансовите пазари.

Гари Офнър, ръководител на Nasdaq Ventures казва, че инвестициите "помагат за изграждането на бъдещата ни пазарна инфраструктура, използвана от повече от 100 пазарa по целия свят." Той също така каза:

Ние се ангажираме да откриваме и инвестираме в иновативни технологии, за да помогнем за изграждането на бъдещата ни пазарна инфраструктура, използвана от повече от 100 пазари по целия свят. Нашата инвестиция ще включва и интегрирането на корпоративната платформа на Symbiont и интелигентните договори във финансовата рамка на Nasdaq. Имаме удоволствието да подкрепим тази важна, нарастваща област за създаване на уникални институционални приложения на блокчейн технологията.

Подкрепата на Nasdaq за Symbiont показва ентусиазма на Уол Стрийт към технологията зад Биткойн , която далеч не е напълно погубена от мечия пазар при криптовалутите.

Nasdaq Ventures, инициатива на борсовия оператор, фокусирана върху инвестициите във финансови технологии, е водещият инвеститор в кръга на финансиране на серия Б на Symbiont, според изявление на компанията.

Президентът и главният изпълнителен директор на Nasdaq - Адена Фрийдман - написа следното:

Очакваме инвестициите и инвестиционните стратегии, фокусирани върху екологичните, социалните и управленските цели (ESG), да продължат да се задържат на световните пазари тази година. Фокусът сред инвеститорите и корпорациите върху ESG е постигането на здравословно и важно състояние на зрялост в Европа, но той все още едва започва да се засилва в Северна Америка и стреля в началото на интерес в Азия.

Според проучване на State Street Global Advisors повече от две трети (68%) от институционалните мениджъри на активи съобщават, че интеграцията на ESG значително е подобрила доходността им.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Opera пусна бета версия на своя крипто браузър

Този крипто браузър има за цел да улесни потребителското изживяване при сърфиране в децентрализирани приложения (dApp), игри и платформи за метавселена, като предлага директен достъп до Web3 услуги за...
ЯНУ. 19, 2022 16:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

BitMEX придобиват 268-годишна банка в Германия

BXM Operations AG на групата – компания, основана от главния изпълнителен директор на BitMEX Александър Хьоптнер и нейния финансов директор Стефан Луц – подписа договор за покупка с Дитрих фон Боетихе...
ЯНУ. 19, 2022 08:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Основателят на Dogecoin се присмива на 'Web3 общността'

Историята на разработчика на Dogecoin с индустрията на Web3 като цяло започна, след като Илон Мъск започна да се присмива на "хората от Web3" в Twitter, които му изглеждат досадни. Първоначалният туит...
ЯНУ. 18, 2022 13:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Associated Press създава NFT пазар за снимки

Фоторепортерите на AP ще създадат първоначална колекция от NFT, която ще включва снимки на различни теми като космос, война и климат. Уебсайтът на платформата съобщава, че това ще продължи няколко сед...
ЯНУ. 18, 2022 10:04 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света