НАЧАЛО Други

DX.Exchange ще пусне обмен на токенизирани ценни книжа

ЯНУ. 3, 2019 19:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 DX.Exchange ще пусне обмен на токенизирани ценни книжа

DX.Exchange, регулиран от Европейския съюз крипто обмен, базиран в Естония, ще предложи токенизирани ценни книжа на своята платформа.

Услугата ще стартира на 7-ми януари тази година.


Платформата ще позволи на потребителите на криптовалута да инвестират в действителни акции, а не в договори за разлика (CFD).

Според прессъобщение, споделено с CryptoGlobe, обменът ще предложи на своите потребители ценни книжа под формата на токенизирани акции от големи компании. Те включват Google Alphabet, Facebook и Amazon. Според документа, това ще са първите ценни книжа, които ще се предлагат и търгуват като ERC-20 токени на Етериум блокчейн.

Съобщава се, че тези токени са подкрепени 1:1 от реални акции, издадени от MPS MarketPlace Securities, фирма, с която DX.Exchange е подписала ексклузивно споразумение, за да внесе токенизирани ценни книжа на платформата си.
Според документа, това ще позволи на инвеститорите да купуват и продават реални акции 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, в сигурна и регулирана търговска среда, без да се налага да чакат пазарите да отворят. Това ще осигури по-голяма ликвидност на пазара.

Има твърдения, че проектът е подкрепен от технология на NASDAQ, която се използва в над 70 пазара. Тя позволява на високочестотните търговци да използват платформата.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Diem Association: 'Ние не сме Facebook'

Американските законодатели поставиха под съмнение дали е правилно да се позволи на Facebook, а оттам и на Diem, да управляват криптовалута, предвид опасенията за поверителността, повдигнати през после...
ОКТ. 22, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100 милиона потребители притежават криптовалути в Индия

Според статистически данни, Индия е дом на най-големия брой собственици на крипто в света. Следват съответно САЩ и Русия на второ и трето място.Защо търговията с криптовалути е популярна в Индия?Една ...
ОКТ. 22, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света